Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    29. Siječanj 2020. 10:20

Upravo tako to i ja mislim:)
    Kako ste provele noc?🙃

• Nera20
    29. Siječanj 2020. 10:24

Dobro jutro!
    Nije lose, imam neke cudne malo scary snove pa me to probudi pa zaspem i tako... Sve u svemu nije lose. Ti? 

S@r@
    29. Siječanj 2020. 10:36

Prala me bas neka nervoza pred spavanje,pa me iz sna probudila neka zgaravica i od tad kaj velis svako malo budenje,bilo je i gore 😆Neznam od kud je koja od vas,iz zga sam i tu ne nekako jutro bilo suncano pa me to malo motiviralo da se pokrenem 🙃

• lola777
    29. Siječanj 2020. 11:27

Dobro jutro, ja sam zaspala oko 23 i odspavala do 3 30.Malo razmisljala, bodrila se i zaspala opet oko 5 30 do 9.
    Bitno mi je da mi nema one nocne anksioznosti.Jesam popila i sinoc jedan od 2 mg, ali vise iz predostroznosti.
    Vec 2 dana me ledja bole, bas ona ploca na sredini pa se pripadnem da nisu trudovi.
    Margitao ti imas iskustva,sta mislis?
    Isto me malo s live strane kao jajnik zavrti ali ne puno.
    Inace ja sam iz Splita .

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    29. Siječanj 2020. 13:16

Bitno da se nesto odspavalo😁
    Ooo nadam se da je dolje isto dobro vrijeme🙃
    Drzim fige 🙏 a koji je tjedan? 
    Nadam se da bude sve pet,sta god bilo

• Nera20
    29. Siječanj 2020. 13:35

A leda bole tako jer se siris, tako i oko jajnika. Nema jos trudova ne brini.. A nema ni meni 🤣
    Joj meni se tako neda nista dns... A imamo kao neki obiteljski ruck... 

• lola777
    29. Siječanj 2020. 13:42

A ti su mi ruckovi najdrazi, umisto da odmaras sve padne na tebe. A gosti nikad otici.
    Ja sam 24-ti tjedan. Sad sam kuhala rucak i zurila samo da se mogu ispruziti na kauc. Ovdi je nocas bila kisai oblacno, evo sad se razvedrilo i lipo je sunce. Mozda bi bilo bolje da uru vrimena prosetam zbog tih ledja. Spavam i ja sa malom na kaucu udnevnom ima mj. dana. Bude mi ugodno tu zaspati, a ona hoce da spavamo zajedno. Na bracnom krevetu nam bude tjesno pa muz nervozan, sta je ne odvikavas, a meni tako slatko se ususkat uz nju. Ima ona i svoj krevet, al nece.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    29. Siječanj 2020. 14:07

Hahahah,pardon na smijehu,to mi zvuci tako poznato,kao super rucak i svi veseli a bas Lola dobro kazes,sve na tebe padne i onda od tog kuhanja budes jadna i vise nemas snage,poslije to sve spremaj-.-,jos ako tjekom kuhanja bas ne ispadne kak si zamislis onda ti jos "krila"spadnu pogotovo ak se bas potrudis
    Nije to za trudnice..za nas je mir ,zar je to tak tesko za shvatit.
    Jel sto lakse nakon odmora? Kad bi mene tak boljelo samo bi mi lezanje pomoglo,al nebi bilo lose malo na zrak😁jos ak je lijepo sunca malo odma se bolje covjek osjeca.
    Moram priznat da i meni bude bolje na trosjedu😂 zaspim tu i onda kad me muz budi za sobu,odem jedva nekak nervozna sva u krevet i onda nikako zaspat pa se vrtim.zasto je to tako ko ce znat
    Nemam jos djece al to tak slatko zvuci kad se djete ususka s mamom,pa sigurno nemres rec nemoze tako,samnom macka spava pa ju nemrem otjerat(kao nije bas preporucljivo zbog bebe iako se ne linja jer je cupava neka)a kamali djete poslat u svoj krevet.

• Zrinka1
    29. Siječanj 2020. 14:15

Dobar dan cure!!
    Bas mi je zao sto imate problema sa spavanjem, ja spavam kao top haahha odem oko ponoci ili 1 a budim se oko 11,12 tako da onda malo pocistim kucu, uglavnom svekrva pravi jelo ja rijetko tako da samo serviram kad dode muz i pospremim pa mogu nastavit ljencarit i to je ono sto mene pati jer nemam bas obaveza i zato previse razmisljam i bavim se budalastinama a ona ne voli da se iko petlja u kuhinji tako da mi je to pasalo kad sam radila al sad bas i ne al dobro...
    Js sam inace iz Slavonije i kod nas je isto ruzno i tmurno vrijeme danas, jucer je bilo bas lijepo pa se covjek odma bolje osjeca... Da je ljeto mozda mi nebi ni imali ovih problema a sad smo maltene osudene na 4 zida i to pravi problem, bar meni. 

• Nera20
    29. Siječanj 2020. 14:26

Ocito sve imamo problem sa sobom 🤣🤣
    I nasa spava sa nama vec 2ipo god, eto sad joj je ta njena soba gotova pa valjda ce priviknuti tamo spavati sa bakom za pocetak. 
    A sreca je u tom obiteljskom rucku sta ce sveki sve skuhati. Inace kuham ali ne volim bas... Vise volim kolace raditi, nisam neki majstor ali za nas ispadu ok.. Rucak skuham jer moram naravno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.