jednom prilikom sam gledala emisiju dr. Oz-a u kojoj su između ostalih, gostovali i ginekolozi pa su rekli da njih ni najmanje ne zanima kakva šuma raste na našem spolovilu. veći problem im predstavljaju smrdljive noge. to im smeta.
Ma naravno da ih to ne zanima, ali opet to je dio pristojnosti,nećemo baš ići neuredne na preglede,bilo to kod ginekologa ili bilo koji drugi pregled. Na kraju krajeva pa bilo di da ideš bar ja,se istuširam i sredim a kako nebi tako za pregled. Ali cure kojima je teško se obrijati zbog trbuha to vam neće nitko zamjeriti ako vam nije bed da vas oni briju nemojte se s tim opterećivati.Ja nisam mogla,ja sam se stalno brijala i za preglede i prije termina i nije mi bilo teško.Nisam tila da me oni briju ali da su morali opet ok to je dio poroda,isto kao i klistir to sam slušala da je neugodno bla,bla ja to uopće nisam osjetila niti je bilo neugodno!
cure, citam vas i vidim da nitko od vas nije bio na depilaciji secernom pastom... Ja sam si tjedan dana prije termina to priustila i nije mi zao.. Bilo mi je bitno da sam skroz uredna, da me ne moraju oni brijati i naravno da sam cista... Svakom preporucam, cak ni ne boli prestrasno
Ja to sama rješavam epilatorom. Ispočetka me bolilo jako, pogotovo ispod pazuha, al sad mi je to ko dobar dan
Ja sam rodila 15 dana prije termina,tako da sam puštala dlake za depilaciju bilo bi super :-) A i ljeto je bilo,išla sam na kupanje tako da nema šanse da sam mogla dlake puštati haha! I ovako me živciraju dok nisam trudna uopće ih nemogu puštati iritira me to,a probala sam sa šećernom nije strašno,ali ne u trudnoći!
Sortiraj odgovore
Najstariji