Depilacija prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    04. Veljača 2015. 11:28

dobro je Tina0208 i rekla, mi se sve malo previše opterećujemo sitnicama 

ali ako želiš probat popravit nekako, za početak uzet gel za depilaciju, mislim  da bi nešto tipa taj gel za pranje i brijanje bia idealno rješenje za osjetljivu kožu, inače kažu da peeling pomaže kod uraslih dlačica, ali  ne znam koji bi ti preporučila za to područje.. a za poslije depilacije možeš koristit bepanthol losion (ljekarna-marusic.hr/media/product_images/display/99904401_1.jpg) ja ga koristim nakon svakog tuširanja baš za to područje zbog pojačanog iscjetka po preporuci ginekologa jer ublažava nadraženu kožu i crvenilo

• kikica14
    04. Veljača 2015. 16:34

Sama sam se brijala to jutro kada su me primili trudovi...kroz citavu trudnocu sam epilirala noge i bikini zonu,a ovaj dio brijala...krenuli trudovi ja pod tus cucnulu i brijala...nije bilo najlakse al sam supjela...a citavu trudnocu sam imala problema sa lumbosakralnim djelom ledja...
    Klistir sam odbila i to se ispostovalo na sv.duhu i nisam rezana...

Baby1
    04. Veljača 2015. 17:52

hehe na mogu vjerovat! Baš neki dan razmišljam o tome i sad vidim ovu temu... Super! Odmah sve iščitavam!  Hvala Miha! 

Baby1
    04. Veljača 2015. 18:05

Ovak, ja se nikad nisam brijala dolje, osim bikini zone. I sad odlučim isprobat obrijat cijelu, baš eto da vidim kak će mi bit na porodu. I zaposlim muža jer mi se nije dalo sama to radit (mislila sam da ću se izrezat, a on je to odmah prihvatio ) Stavio mi je pjenu za brijanje (inače, tu koristim i za noge i sve ostalo) i lijepo me izbrijao i bok. 
    Poslije sam se namazala nevenovim balzamom (Balea iz dm-a) i super mi je! Planiramo to napraviti još nekoliko puta (za vježbu) i onda pred sam porod (ako uspijemo). 
    I smatram da je bolje i ugodnije doma se obrijat nego u bolnici...

anuska5
    04. Veljača 2015. 19:33

Meni je termin danas i vec danima se depiliram, svaku vecer obavezno i kosu perem, stalno sam u stanju pripravnosti. E pa dodje mi da se niti ne istusiram, kamoli nesto drugo, jer bi ziher me odmah ulovili trudovi tako da bi vise ovome dosao kraj. Jer obicno te ulovi nespremnu i tamo dodjes ko vrag i cupava i svakakva...bhhh

Baby1
    04. Veljača 2015. 20:16

hahaha anuska, mislim da ću i ja tako-stanje opće pripravnosti!  Samo ne znam kako bi se svaki dan depilirala jer ipak mi trebaju malo dlačice izrasti jer me inače jako izirtira... Sretno na porodu! 

Nixie
    04. Veljača 2015. 23:28

Ja sam isto još uvijek sposobna to sama obaviti. Radim to naslijepo i onda sve lijepo provjerim ogledalom. Toliko sam se ispraksirala da vrlo rijetko promašim negdje. Zasad je depiliram samo dan prije pregleda, al uskoro ću i ja uključiti stanje pripravnosti i obavljati to na dnevnoj bazi  Nekako mi je draže da ja to sama obavim 

bigica
    05. Veljača 2015. 08:16

curke moje, ja od 6.mj trudnoce nisam vidjela svoju bikini zonu osim na ogledalu. dragi me je depilirao prije skoro svakog pregleda i to nije imao nesto pretjerano posla jer su mi dlacice jako sporo rasle. kad sam dosla rodit sestra mi je na brzaka dva puta potegnula britvicom i sredila kako oni to strucno kazu "frizuricu"
    i vjerujte, taj dan kad su me uhvatili trudovi nisam uopce razmisljala o brijanju (ja sam razmisljala o tome kako ne mogu doc u bolnicu gladna i tko zna kad cu tamo jest pa sam doma pojela juhice i cevapa, ali bez luka ). tusirala sam se prije samog odlaska u bolnicu a ujutro sam si napunila kadu cisto da provjerim jesu li pravi, da, bili su. nakon kupanja/tusiranja samo su se pojacavali. ja sam trpjela trudove od 8-16 kad su dosli na 4min razmaka. i to sam cijelo vrijeme setala po stanu i kacila se po barskim stolicama

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Boška2
    05. Veljača 2015. 22:04

Cure ne zamarajte se previse time,ja sam se brijala(tj.muz me brijo) cijelu trudnocu pred kontrole. I vece prije termina,bila sam narucena na kontrolu na dan termina,na kraju prenesla 3 dana i nisam se brijala prije poroda,kad su uhvatili trudovi otusirala se i za bolnicu. Nisu me ni tamo brijali jer "frizurica" od tri dana nije niti duga,niti neuredna.

<3<3<3 Karl <3<3<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.