Carski rez

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    11. Rujan 2014. 19:20

Ja sam imala carski, rodila u petak u 23.45, to ti je onda nulti dan, prešvercala sam se jer curama koje su rodila u ponoć tek im se subota računala kao nulti dan. U ponedjeljak sam išla doma, malecka nije dobila žuticu, ako se dobije mislim da si svakako još 2-3 dana.

kums
    12. Rujan 2014. 09:02

hvalaaaaa Renata

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

Bumbali
    15. Listopad 2014. 12:56

Pozdrav svima, evo i mene sam vama :) pišem prvi put
    Naime , čekam treću bebicu :) i treći carski i po malo sam uplašena, za sada je sve ok, jel ima koja mama takvo iskustvo treći carski, kako je prošlo? jel bilo kakvih komplikacija?
    Hvala

LuKi5
    28. Listopad 2014. 17:36

Bumbali

Pozdrav svima, evo i mene sam vama :) pišem prvi put
    Naime , čekam treću bebicu :) i treći carski i po malo sam uplašena, za sada je sve ok, jel ima koja mama takvo iskustvo treći carski, kako je prošlo? jel bilo kakvih komplikacija?
    Hvala

Nemam iskustva s carskim, ali dok sam provodila dane u TA upoznala sam zenu koja je sad vec rodila trece dijete na carski I zenu koja je rodila peto dijete na carski, nikakvih komplikacija nisu imale samo su ih redovito kontrolirali do dogovorenih carskih. Isle su na carski jer su im bebe sve bile dosta velike. Jednoj je u 38. tj. procijenjen bebo na 4500 grama. A I ostala djeca su joj bila blizu 5 kg. :)

14.06.2014. L ♥

Bog je velik!

kums
    28. Listopad 2014. 10:33

bok, kako stvari stoje trebala bi ići na dogovoreni carski rez e pa drage moje cure jel ikoja od vas zna koja je procedura za to,kad se dolazi u bolnicu i sl .....molim vas da mi malo to opišete

kums
    28. Listopad 2014. 10:34

kums

bok, kako stvari stoje trebala bi ići na dogovoreni carski rez e pa drage moje cure jel ikoja od vas zna koja je procedura za to,kad se dolazi u bolnicu i sl …..molim vas da mi malo to opišete

u vinogradskoj bolnici

big girls don't cry..........................................................................................................

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI