Pa to sam i ja mislila...al žena uvjerava da ću imat trudove bez obzira na carski.... meni došlo da joj kažem da priča gluposti al ostadoh fina
Ne,ne...jedna cura koju znam iz ambulante i ja smo komentirale kak ćemo obje na kraju na carski al da je i bolje možda jer se nećemo namučit s trudovima i ona je ova na to rekla da ne...da bez obzira na carski imaš trudove i da ti ništa nije lakše nego teže...ja se sva stiltala...mislim..to nisam nigdje do sad čula,pročitala...jer nema mi logike imat trudove nakon carskog kad sve ide van kroz trbuh
Ma ja sam si sad sva pozitivna što se tiče carskog....tak mora biti i nema druge....na šetnju i dizanje se planiram odmah natjerat jer znam da će mi tak lakše biti....a što se boli tiče..boli i kad vadiš zub pa preživiš....olakotna okolnost mi je što mi taj dan kao sestra radi cura s kojom sam super tak da se nadam da će mi i to biti bar mali plusić....a i dalje sam pri onom svom kao i za prirodni porod...kak si složiš kockice u glavi tak će ti biti...bar je kod mene taj princip uvijek palio
Nista se ti ne brini, bude to sve ok... I kako je Bori rekla zaista je sve individualno. Ja sam primala u infuziji sredstvo protiv bolova samo prvi dan, i kasnije sam odbila jer mi vise nije trebalo. Žena koja je bila sa mnom u sobi je primala 4-5 dana... Tako da... Slobodno zatražis sve sto ti treba. I da, i moj je muz mogao k meni u sobu, iako to inace nije praksa, čak su ga pustili u 23:30 kad sam malo došla k sebi... Bebu je također vidio odmah.
Cloudy draga, samo ostani pozitivna, sve ce to dobro završiti...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ma nego šta nego pozitivna...bila dam malo u frci na početku al sad što je taj 17. bliže nekak sam si sretnija i opuštenija...curku više ne mogu dočekat a ni dragi isto tako da ono...nek dođe 17 nek odradim carski a onda od nekog 25 ako ne i prije smo svi skupa doma zajedno... (iako ja računam i na 23 da smo doma skupa ali bolje je uzeti koji dan više pa se iznenadit ak izađem ranije)
Danas sam bila na jednoj temi gdje su se žene malo dokačile oko teme carski rez i prirodni porod. Već sam izjavila da niti jedan porod nije lak ili mačji kašalj, ima prirodnih poroda koji završe sa 30 šavova , raspucane rodnice, rapture maternice, kiretaže radi posteljice i slično a ima poroda koji završe bez jednog šava ili reza. Pravo na izbor u 21 stoljeću bi svi trebali imati, ako žena želi carski rez a ne prirodan porod to joj treba omogućiti.
Moj slučaj da je bio na sv. Duhu bi završio tako da me porode dok je mali od 4 kg okrenut na zadak i onda to ide analno, znači da bi imala 100 šavova i nikada ne bih više pomislila na dijete. Općenito teško podnosim vaginalne bolove i sretna sam danas što je s obzirom na situaciju završilo carskim rezom i ne fali mi niti jedan trud ili trpljenje istoga satima. Za mene kao ženu puno više znači doživljaj dojenja djeteta i da imam tu mogućnost nego trpljenje muka rođenja bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji