Carski rez

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lea6
    23. Prosinac 2014. 16:12

koliko kosta porod u poliklinici?

cloudy
    23. Prosinac 2014. 16:36

ja kad sam se raspitivala na početku trudnoće bilo je oko 20 000 kn ... i čim sam vidila cifru sam odustala-... pa za tu lovu bebi imam sve šta joj treba narednih par godina

Dare12
    23. Prosinac 2014. 20:58

mislim oko 15 000 kn...bar sam tu informaciju cula, jer mi je jedna poznanica rodila gore...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Jojo5
    23. Prosinac 2014. 22:09

Cloudy na kraju svega, koliko sam se bojala te operacije sada kada odvrtim film, bolje nije moglo mi proći. Nisam tip koji dobro trpi bolove a ni pretjerano mirovanje. Spinalna nije boljela nisam osjetila ubodno mjesto ni dan danas, više mi je bilo neugodno braunilla ili kateter nego ubod u kralježnicu. Bila sam u bolnici 3 dana, 4 -ti sam išla kući prije ručka.
    Vidjela sam žene koju su cijeli dan trpile trudove i bolove i na kraju su završile na carskom ili s 20 -tak šavova i  više što bi meni bilo veće mučenje nego carski rez.
    kada je beba na zadak okrenuta rijetko kada se baš okrene u zadnji tren kao što sam se ja nadala , još ako je beba veća carski rez ti je spas. Samo uzmi nekaj za bolove da ti tih par dana olakša život, žene koje prirodno rode su isto u bolovima znale biti koliko i operirane. A tuširala sam se drugi dan oprezno a treći dan najnormalnije.

cloudy
    24. Prosinac 2014. 09:20

Jojo

Cloudy na kraju svega, koliko sam se bojala te operacije sada kada odvrtim film, bolje nije moglo mi proći. Nisam tip koji dobro trpi bolove a ni pretjerano mirovanje. Spinalna nije boljela nisam osjetila ubodno mjesto ni dan danas, više mi je bilo neugodno braunilla ili kateter nego ubod u kralježnicu. Bila sam u bolnici 3 dana, 4 -ti sam išla kući prije ručka.
    Vidjela sam žene koju su cijeli dan trpile trudove i bolove i na kraju su završile na carskom ili s 20 -tak šavova i  više što bi meni bilo veće mučenje nego carski rez.
    kada je beba na zadak okrenuta rijetko kada se baš okrene u zadnji tren kao što sam se ja nadala , još ako je beba veća carski rez ti je spas. Samo uzmi nekaj za bolove da ti tih par dana olakša život, žene koje prirodno rode su isto u bolovima znale biti koliko i operirane. A tuširala sam se drugi dan oprezno a treći dan najnormalnije.

Draga, hvala ti :) ja nisam baš oduševljena idejom carskog...baš kak i ti nisi bila..al sad što više razmišljam možda je i bolje i praktičnije...bar ću dole ostat cijela hahha...jer nekak razmišljam da bi me šavovi dolje vjerojatno više bolili i patili nego što će šav od carskog....jedino mi je žao što dragi neće biti samnom...

Bumbali
    24. Prosinac 2014. 08:54

carski je 30000 kn u podobniku i nije ti ništa ljepše i bolje nego npr. u Petrovoj, moja poznanica kaže :)

Bog je velik!

cloudy
    24. Prosinac 2014. 09:35

I da...zaboravih pitat...šta si protiv bolova koristila? Mislim...šta se smije a da ne smeta dojenju?

Bumbali
    24. Prosinac 2014. 10:23

lupocet 500, može se piti i u trudnoći i u dojenju

Bog je velik!

cloudy
    24. Prosinac 2014. 11:05

To znam za lupocet...samo kolko on efikasno pomaže...

Bumbali
    24. Prosinac 2014. 11:54

ne zamaraj se s tim, kad rodiš ako te bude bolilo popit ćeš tabletu i to je to, ja sam pila lupocete

Jojo5
    24. Prosinac 2014. 18:18

piknu ti u guzu voltaren ili ketonal u kombinaciji s nečim za stezanje maternice , i nemoj se uopće opterećivati što smiješ ili ne poslje operacije ne bi ti dali ništa što bi naškodilo djetetu ili tebi.
    Dok sam došla doma nije mi ništa trebalo za bol jer mi više nisu davali ono govno za stezanje maternice jer sam ja od toga umirala toliko da sam sestru zvala da mi ugasi svjetlo u sobi jer se nisam mogla ustati. a cura kaj je bila sa mnom nije htjela popiti nikaj za bolove ona je rodila prirodno i nisam sigurna da joj je to pomoglo jer je samu sebe patila bezveze, otišla je doma a nije joj mljeko nadošlo dok je meni s carskim rezom došlo poslje dva dana...

Bog je velik!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI