Carski rez

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lea6
    23. Prosinac 2014. 16:12

koliko kosta porod u poliklinici?

cloudy
    23. Prosinac 2014. 16:36

ja kad sam se raspitivala na početku trudnoće bilo je oko 20 000 kn ... i čim sam vidila cifru sam odustala-... pa za tu lovu bebi imam sve šta joj treba narednih par godina

Dare12
    23. Prosinac 2014. 20:58

mislim oko 15 000 kn...bar sam tu informaciju cula, jer mi je jedna poznanica rodila gore...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Jojo5
    23. Prosinac 2014. 22:09

Cloudy na kraju svega, koliko sam se bojala te operacije sada kada odvrtim film, bolje nije moglo mi proći. Nisam tip koji dobro trpi bolove a ni pretjerano mirovanje. Spinalna nije boljela nisam osjetila ubodno mjesto ni dan danas, više mi je bilo neugodno braunilla ili kateter nego ubod u kralježnicu. Bila sam u bolnici 3 dana, 4 -ti sam išla kući prije ručka.
    Vidjela sam žene koju su cijeli dan trpile trudove i bolove i na kraju su završile na carskom ili s 20 -tak šavova i  više što bi meni bilo veće mučenje nego carski rez.
    kada je beba na zadak okrenuta rijetko kada se baš okrene u zadnji tren kao što sam se ja nadala , još ako je beba veća carski rez ti je spas. Samo uzmi nekaj za bolove da ti tih par dana olakša život, žene koje prirodno rode su isto u bolovima znale biti koliko i operirane. A tuširala sam se drugi dan oprezno a treći dan najnormalnije.

Bumbali
    24. Prosinac 2014. 08:54

carski je 30000 kn u podobniku i nije ti ništa ljepše i bolje nego npr. u Petrovoj, moja poznanica kaže :)

Bog je velik!

cloudy
    24. Prosinac 2014. 09:35

I da...zaboravih pitat...šta si protiv bolova koristila? Mislim...šta se smije a da ne smeta dojenju?

Bumbali
    24. Prosinac 2014. 10:23

lupocet 500, može se piti i u trudnoći i u dojenju

Bog je velik!

cloudy
    24. Prosinac 2014. 11:05

To znam za lupocet...samo kolko on efikasno pomaže...

Bumbali
    24. Prosinac 2014. 11:54

ne zamaraj se s tim, kad rodiš ako te bude bolilo popit ćeš tabletu i to je to, ja sam pila lupocete

Bog je velik!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.