ja kad sam se raspitivala na početku trudnoće bilo je oko 20 000 kn ... i čim sam vidila cifru sam odustala-... pa za tu lovu bebi imam sve šta joj treba narednih par godina
mislim oko 15 000 kn...bar sam tu informaciju cula, jer mi je jedna poznanica rodila gore...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cloudy na kraju svega, koliko sam se bojala te operacije sada kada odvrtim film, bolje nije moglo mi proći. Nisam tip koji dobro trpi bolove a ni pretjerano mirovanje. Spinalna nije boljela nisam osjetila ubodno mjesto ni dan danas, više mi je bilo neugodno braunilla ili kateter nego ubod u kralježnicu. Bila sam u bolnici 3 dana, 4 -ti sam išla kući prije ručka.
Vidjela sam žene koju su cijeli dan trpile trudove i bolove i na kraju su završile na carskom ili s 20 -tak šavova i više što bi meni bilo veće mučenje nego carski rez.
kada je beba na zadak okrenuta rijetko kada se baš okrene u zadnji tren kao što sam se ja nadala , još ako je beba veća carski rez ti je spas. Samo uzmi nekaj za bolove da ti tih par dana olakša život, žene koje prirodno rode su isto u bolovima znale biti koliko i operirane. A tuširala sam se drugi dan oprezno a treći dan najnormalnije.
carski je 30000 kn u podobniku i nije ti ništa ljepše i bolje nego npr. u Petrovoj, moja poznanica kaže :)
Bog je velik!
I da...zaboravih pitat...šta si protiv bolova koristila? Mislim...šta se smije a da ne smeta dojenju?
ne zamaraj se s tim, kad rodiš ako te bude bolilo popit ćeš tabletu i to je to, ja sam pila lupocete
Bog je velik!
Sortiraj odgovore
Najstariji