Carski rez

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aslan
    04. Svibanj 2015. 22:44

P.S. Hvala jos jednom do neba na svim savjetima svima jer ste mi puno olaksale, Mirell me uvjerila da ne strahujem sada vise jer mislim da cemo biti u dobrim rukama!!! Ovaj tjedan stize bebica moja ako sve bude po planu, cure sretno i svim ostalima koje imaju slican problem 😁

Jojo5
    04. Svibanj 2015. 22:56

Sretno Aslan! Samo hrabro !

mirell
    04. Svibanj 2015. 23:16

Sretno mila i javi nam molim te 

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

Mary36
    05. Svibanj 2015. 00:17

Aslan sretno!  Javi nam se čim ćeš moći!

Bumbali
    05. Svibanj 2015. 11:22

i ja bi se pridružila podršci draga Aslan, i ja jako dobro znam o kome pričaš, ta doktorica ivanišević samo želi lovu, da si joj došla sa kovertom , odmah bi bila druga priča....a i mislim da bi trebala javno napisati njihova imena, jer oni su ipak javne osobe koje bi nam trebale pomagati , zar ne?
    i ja ti savjetujem dr. Blajića, mene je on doslovno spasio sa drugim carskim (jer je on jedini bio u pravu da ja trebam carski, dok drugi nisu, sin je bio velika beba, mali razmak između poroda) i Bogu hvala na njemu!
    evo i sada sam u 36 tt i isto sam kod dr. Blajića, odmah kad me je vidio naručio me je na carski, tako da želim te ohrabriti da se jedino sa njim posavjetuješ :)

Bog je velik!

• Elli27
    05. Svibanj 2015. 11:44

i ja sam prvorotkinja i beba je na zadak a k tome još i veća , iskreno se nadam da neće nitko ništa forsirat vaginalno, za dva tjedna idem u bolnicu vidjet šta će mi reći
    a zanima me od stvari , uložaka , gaća i toga za bolnicu dal se razlikuje šta od popisa stvari za vaginalan porod?

• Aslan
    05. Svibanj 2015. 13:19

Bumbali, tako je, al ta zena mi je utjerala strah u kosti tako da hahaha... Ne mogu ti opisat kako se ruzno razgovarala sa mnom tada bas sam ostala razocarana.. Ja bi trebala ovaj tjed roditi tako da cure sve cu vam prenijeti svoja iskustva, detaljno :) arlena, Nikad ne znas na koga ces naletit, al budi cvrstog stava i nedaj da te zezaju😁💪 
    Sto se tice popisa stvari mislim da ti je sve isto, uvijek ti netko moze donijeti nesto ako ti zafali slucajno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.