Mirell, Mary, Jojo puno vam hvala na savjetima, pokusat cu se dogovoriti kod dr za carski ovaj iduci tjed, nasla sam vezu neku pa ce valjda bit siguran carski bez forsiranja prirodnog poroda jer nemoguce da mi 2 doktora privatna koji su stvarno strucnjaci kazu da u mom slucaju niti pod razno ne ide prirodno... Oni u trudnickoj ambulanti kad dodjes te ni ne dozive pretjerano ako im nisi poznata otprije nazalost..:( zato su tako
Zato se mi moramo tako same informirati o svemu jer te nitko tamo ni na sto ne priprema nazalost. Sve u svemu, nadam se da cu vam se javiti sa pozitivnim iskustvom kad sve prodje!
Puno hvala na podrsci, u takvoj situaciji to puno znaci jer sam se jako zabrinula zbog svega ipak je to prvi porod i sve
Super Aslan, nadam se da će sve proći dobro. Nažalost kod nas sve ide s vezom, inače ko da uopče nismo ljudi . Želim vam oboma svu sreću!
Draga Aslan javi nam odmah nakon razgovora i pregleda ako budeš u mogućnosti , bit će sve uredu draga. Još samo plizić reci koliko si sada tjedana? Možda sam propustila negdje u tekstu?
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Mirell, sad sam 38tjedana znaci ovaj tjedan kad udjem u 39.mi je receno da bi trebala na carski da se ne ceka trudove jer beba ne dobiva na tezini...
Bori, onda sve znas i razumijes, ne shvacam zasto ne uvazavaju jedni druge ipak su to kolege i sigurno mi ne bi privatnik napisao indikaciju za carski da ista ne postoji! Smijesno je to forsiranje zene na prirodni porod pogotovo u takvim situacijama, jos sam ja imala i spontani prije ove trudnoce tako da mi ne pada napamet prepustiti bilo sta slucaju ... u pon bi trebala sve znati pa cu vam javiti da li smo se uspjeli dogovoriti u petrovoj, ako ne, odo ja u drugu bolnicu!😂
💪
A kod kojeg si doktora mila? Barem inicijale dr koji te želi na carski a koji ne? Predobro sam upoznata bolnicom
. To sutra dakle ideš?
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Jako bi se iznenadila sad kad ti napisem da jedna od dr koju svi hvale M.I. Je ustvari prema meni bila skroz nezainteresirana i rekla samo odite redovno na kontrole i bok kao ona mi nece radit carski sigurno i da, popljuvala nalaze koje sam donijela jer su od privatnika, jednog od boljih uzv dijagnosticara i sve al eto znas, ona kaze da ne ide to tako da mi zene dolazimo od privatnika koji ne radi u petrovoj pa da se krpamo tamo rodit i da zasto nisam npr otpocetka vodila trudnocu kod nekog od njih privatno. Mislim neprofesionalno je uopce komentirat tako posprdno rad kolega a pogotovo na tako ruzan nacin(jako sam razocarana s doticnom), a bila sam kod J.B. i kod jos jednog al ne znam ime-jako ljubazan i ozbiljan mislim da se preziva nesto na Đ, nije djelmis da ne bi mislila :D oni su za carski. Eto. Bojim se pisat imena😂 uglavnom sutra i preksutra idem moram svaki dan hodocastit al nema veze... Oprostite cure na malo duzem postu. :) mirell, mislim da ces sigurno znati o kojim se dr radi 😁
Ribica draga ne bih se ni malo iznenadila jer naprotiv puno baš takvih slučajeva znam. Znam mila o kome govoriš i znam o kome govoriš tko te želi na carski. To što bebica više ne napreduje može imati veze s trombofilijom i to je uredu da te što prije porode jer beba očito više ne dobiva sve što je potrebno za život u trbuhu. Moj treći carski je završio baš prof.dr. J.B. i obožavam ga, a mislim da ga svi obožavaju, rastopim se kada mu čujem glas na hodniku Petrove a obožavam i cijenim do neba i svog najdražeg doktora B.R. Draga Aslan plizić javi nam što i kako će biti i mislit ćemo na tebe i na tvoju bebicu draga
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Sve znas! Naravno javit cu kako je sve proslo, vjerujem doktoru i mislim da je on dobar izbor mada ga uopce prije nisam znala tj svi uglavnom hvale i populariziraju 2-3 doktora iz petrove a na kraju ja sam imala skroz suprotno iskustvo...
Sortiraj odgovore
Najstariji