Znači kad si išla doma već te nije bolilo :) super, super....sad sam masu smirenija s pomisli na carski ak se čudo ne okrene :) ja se mlijeku nadam odmah ili nar relativno brzo jer mi već par tjedana kapka nakon tuširanja a i po noći,kako koju noć,imam otiske na majcama
Marija...:) ma nadam se i ja..al glavu joj stalno gore napipavam.... kažem,nije meni zbog carskog,nego bi da dragi odmah vidi bebicu...čini mi se da je on sad nestrpljiviji od mene hehehe
Ma on je i rekao da će biti vani i čekati...plus olakotna okolnost je što znamo dio ekipe koji radi na našoj ginekologiji pa vjerujem da ne bi bilo problema...:) ma samo nek ona nama dođe više ju ne možemo dočekat hihi
Bok curke! Svima sretan Bozic! Ja imam indikaciju za cz pa citam vase post-ove, lakse je nekako umiriti se kad dobis info iz prve ruke. Mene je malo frka carskog, same operacije i oporavka, i kako cu se uspijet brinuti o bebici s obzirom na zahvat i tak..mada bi me bilo frka i vaginalnog vjerovatno . Dosta sam osjetljiva ali valjda nema toga sto mi zene za svoje bebice nebi izdrzale. Mi smo u 25 tt pa jos imamo vremena ali ipak vec saf razmisljam o svemu
. Neznam sto je bolje izabrat, i dali uopce mi biramo, spinalnu ili opcu? Ma sto i jedno pitanje imam.. ustvari sve bi htjela znat
tak cu se lakse pripremiti! Jel ima mozda koja od vas da je u petrovoj u zgu bila na carskom?
Vidjeti će bebicu on kada se rodi ne brini! Moj je vidio bebača 20 min poslje poroda i slikao ga.
nina123 vidi postove prije , cure su pisale o općoj i spinalnoj anesteziji ali to je sve individualna odluka. Ponekad nemaš baš puno odabira i kad god mogu će ti prije dati spinalnu nego opću, bar je tako u Vinogradskoj.
Ja sam danas u TA čula od jedne žene da te nakon carskog prikopčaju na drip da imaš trudove....a ja cijelo vrijeme bila uvjerena da prođeš bez njih
..sad...jel ona to šta fulala il sam ja bila krivo čitala?jer ne kužim šta će.mi trudovi nakon carskog....ok za ono za skupljanje maternice to kužim al drip i trudovi?
Sortiraj odgovore
Najstariji