Ja popijem uvecer list maline ujutro vrkutu i uvecer me uhvati ,,probava,, kad ga popijem onako vrućeg :D
A danas sam pojela neki jogurt pun suhih šljiva... Možda da to probaš. Malo off topic :)
Ja san sad popila dvi salice i dva put trcala na wc..dobar je za probavu skroz. Pijem i ja zeljezo, al ne djeluje na mene tako, valjda. Sad mi nije zlo. Mozd je pola Litre za mene doza knap odjednom. inace popijen uvecer skoro litru i nekako mi cudno bude. Nikakobda kroz cili dan pijuckam. leda pij ovi caj. Stvarno je probava s njin i predobra.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Na puno sam mjesta pročitala da je čaj od koprive izvrstan u trudnoći, što mi je i logično jer je kopriva čudo od biljke. Kupila sam si ekološki čaj od koprive i kad sam došla kući primjetila sam da na ambalaži piše da se ne preporuća trudnicama i dojiljama. Ostala sam skroz u šoku. Poslala sam mail firmi koja proizvodi čaj te su mi oni odgovorili da prema Pravilniku RH, koji je na snazi, "kopriva se ne preporučuje trudnicama i dojiljama", te bi se svakako trebali držati toga uputstva. Uglavnom, nije mi ništa više jasno...
moraju staviti da se ne preporuča jer ga nisu testirali na trudnicama.
jer se u biti ništa ne testira na trudnicama.
a trudnice su kategorija za sebe, kao što i sama znaš
ja sam baš čaj od koprive pila dok su me mučile mučnine, a i sad jer mi pomaže u rješavanju suvišne vode. popijem do dvije šalice dnevno.
Da vjerojatno...ma i ja ću ga sigurno piti jer ne vidim kako bi kopriva mogla biti štetna. Da su mi bar dali neki razlog, kao npr. izaziva krvarenje ili sl., nego ništa, tako da je vjerojatno to što si ti rekla...
Hvala ti na odgovoru

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Nedavno sam pitala dr jel mogu piti caj od koprive, buduci da mi noge dosta naticu i rekao je da ne, jer je prejaki dijuretik... Inace obozavam koprivu i pijem ju cijelo ljeto.

http://www.snagabilja.rs/mocne-biljke/list-maline-najbolji-caj-za-trudnice/
Muhara
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji