Ja san sad popila dvi salice i dva put trcala na wc..dobar je za probavu skroz. Pijem i ja zeljezo, al ne djeluje na mene tako, valjda. Sad mi nije zlo. Mozd je pola Litre za mene doza knap odjednom. inace popijen uvecer skoro litru i nekako mi cudno bude. Nikakobda kroz cili dan pijuckam. leda pij ovi caj. Stvarno je probava s njin i predobra.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Na puno sam mjesta pročitala da je čaj od koprive izvrstan u trudnoći, što mi je i logično jer je kopriva čudo od biljke. Kupila sam si ekološki čaj od koprive i kad sam došla kući primjetila sam da na ambalaži piše da se ne preporuća trudnicama i dojiljama. Ostala sam skroz u šoku. Poslala sam mail firmi koja proizvodi čaj te su mi oni odgovorili da prema Pravilniku RH, koji je na snazi, "kopriva se ne preporučuje trudnicama i dojiljama", te bi se svakako trebali držati toga uputstva. Uglavnom, nije mi ništa više jasno...
moraju staviti da se ne preporuča jer ga nisu testirali na trudnicama.
jer se u biti ništa ne testira na trudnicama.
a trudnice su kategorija za sebe, kao što i sama znaš ja sam baš čaj od koprive pila dok su me mučile mučnine, a i sad jer mi pomaže u rješavanju suvišne vode. popijem do dvije šalice dnevno.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji