Čaj od lista maline

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    07. Veljača 2015. 19:16

A baš smo ludare, al šta ćeš. Najvažnije je vjerovati da to sve pomaže pa će pomoći!

nella123
    24. Veljača 2015. 17:03

pozdrav mame ;) ja sam u 7tj trudnoće da li smijem piti čaj od lista maline pošto se preporuča protiv mučnina... buni me skroz pošto svi pišu ne prije 35tj trudnoće..., a protiv mučnina je a ja ih imam sad

• Loreen
    24. Veljača 2015. 17:06

Đumbir je br 1 protiv mučnina... Bar meni bio

• Yasmin2
    24. Veljača 2015. 19:13

Evo da vam javim da nisam ništa popucala niti sam rezana...tako se nadam da je stvarno čaj pomogao, pila sam ga 2 puta na dan. :)

Aleksandra2
    24. Veljača 2015. 21:03

super. ja sam u 35. tjednu. Kupit cu si ga i ja prvom prilikom. :D

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Loreen
    24. Veljača 2015. 22:22

Ja cu ga sutra ić kupit! I pit ću 15 šalica dnevno jer sam u 38. tjednu . Dosad sam pila koprivu jer sam imala kući

Aleksandra2
    26. Veljača 2015. 16:33

Kupila sam dva pakovanja.  Upravo kuham vodu pa cu isprobat. Nadam se da je pitko. Kupila sam i ulje za masažu međice.. ima beba sad samo isklizit iz mene.

Aleksandra2
    16. Ožujak 2015. 19:26

Jel pijete ovi caj? Imate kakve nuspojave? Ne znam jel popijem vise neg sta bi trebala al zna mi bas bit zlo od njega.  Kao da me tjera na povracanje, al ne da bas povratim.

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 20:00

Mene tjera na kakanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.