Di ste ga kupili? U Splitu npr ?? Ne mogu nac onaj pravi zdravi više...
Super... Sprečava prijevremeni porod? O Bože.. ja mislila olakšava porod... Ne treba meni održavanje trudnoće ako sam ko moje sve u obitelji prenijet ću bar 2 tjedna
evo još malo informacija - malina (listovi i plodovi) sprečava pobačaj, olakšava trudnoću i porod.
kupina - "trudnice trebaju piti mjesec dana prije poroda čaj od kupinovog lišća i sve druge pripravke od te biljke, to će im pomoći da im porod bude lagan i gotovo bezbolan."
a sad još i kupina
dok popijem 3dl donata zbog magnezija, 3 šalice maline, 1 mente, 1 kamilice, vodu ne moram ni piti
Ja sam u 37 tjednu, počela sam piti prije dva tjedna.Kupila ga u običnoj biljnoj ljekarni, od Subana. Čula sam od tri cure koje su imale lake porode da su ga konzumirale i to im je bilo zajedničko. Također sam pročitala u knjizi Prirodna trudnoća da se preporučuje sa zadnjim mjesecom trudnoće. Ja sam baš nabrijana na pozitivu s tim čajem i vjerujem da će fakat pomoć.
I od 37. tjedna trčkarat uz stepenice a u pauzama piti caj pripremljen u bocici hahaha... Koje smo mi ludare
Sortiraj odgovore
Najstariji