Koliko sam ja o tome čitala, to obično znači da se bliži porod jer su to kao krpice verniksa sa bebača koje spadaju s njegove kože i razgrađuju se u plodnoj vodi. E sad, mislim da tu nema neke točne prognoze koliko se to prije samog poroda događa, al je u svakom slučaju znak da će porod nekad uskoro. Tak sam ja to shvatila. E sad, nisam još nikad rodila, a nisam ni doktor ne znam bolje :-)
Koliko sam ja o tome čitala, to obično znači da se bliži porod jer su to kao krpice verniksa sa bebača koje spadaju s njegove kože i razgrađuju se u plodnoj vodi. E sad, mislim da tu nema neke točne prognoze koliko se to prije samog poroda događa, al je u svakom slučaju znak da će porod nekad uskoro. Tak sam ja to shvatila. E sad, nisam još nikad rodila, a nisam ni doktor ne znam bolje :-)
He he, tnx. Ma uzbudjenje radi... Rekoh, kad sam vec tu, sto ne bi i to odmah obavili...
Tonka, sto vise odmaraj I na lijevom boku se smjesti. Beba je sve veca I s tim I pritisak.
Tonka, sto vise odmaraj I na lijevom boku se smjesti. Beba je sve veca I s tim I pritisak.
a odmaram al se brzo uspusem cim nesto radim
u pon bila na kontroli cura vec ima 2200 :D a 33t sam

14.06.2014. L ♥
Znaci , to ne znaci da bi porod mogao biti kroz 2-3 dana npr? I uz to sto sam jedan prst otvorena... Znam da je to malo, ali... Ja bi svoju bebicu.
Mene zanima kako da ja znm kakva mi je plodna voda ?
Imam iscjedak bijeli koji nije kao voda nekako je gust malo .. dali je to lose ?
Imam iscjedak bijeli koji nije kao voda nekako je gust malo .. dali je to lose ?
Plodnu vodu prate uzv, ima li je dovoljno i to, a mlijecna bi trebala postati oko 38 tj. Nije dobro samo ako je zamucena, ali tu amnioskopiju ti rade inace kada prodje termin, jer onda postoji opasnost da se zamuti.
Meni je malo cudno da su mi radili, mozda su mislili da nesto nije kako treba ili... Nezz. Ugl. Pustili me sada iz bolnice. I rekli da se javim kada pocnu trudovi ili ode plodna voda. Sada sam 1,5 cm otvorena.
Ja sam imala takav iscjedak od 38. tj. pa sve do poroda. Nekad bjelkast nekad proziran. Rekli su mi da je to sve ok dok ne curi plodna voda.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji