Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    03. Studeni 2014. 13:05

Moja se isto namjesta na uzv.  Pogotovo ako malo pritisnu, onda im vrati. 

• babyM
    03. Studeni 2014. 22:37

Curke, mame  , ona bol u preponi sto spominjete... Je li to konstantna bol bila kod vas ili? I jeste je imale samo u jednoj ili obje istovremeno? Mene je to danas pocelo kao probadati u lijevoj preponi, na kratko ali ostra bol i nakon toga mi je skroz tesko osloniti se na tu nogu , kao da me cjeli kuk boli.

• babyM
    04. Studeni 2014. 20:08

A evo danas je ok, kao da nista jucer nije bilo, mozda sam samo malo osjetila pri nekom polozaju... Ali sad lagano kao da se javlja, mozda sam se preforsala opet. 

• babyM
    04. Studeni 2014. 20:10

A evo danas je ok, kao da nista jucer nije bilo, mozda sam samo malo osjetila pri nekom polozaju... Ali sad lagano kao da se javlja, mozda sam se preforsala opet. 

Ribica153
    05. Studeni 2014. 09:16

Cure mene već 10tak dana predvečer strašno boli u donjem dijelu leđa. Ne mogu ni sjesti ni leći, a da ne spominjem dizanje s kauča. Valjda kad konačno malo usporim (nakon što dođem s posla, radim ručak, hranim, kupam stariju malu itd.) i legnem na kauč pred TV oko 20 h sve zašteka. I to stvarno boli. Ne ko trudovi već znam da su leđa a nemam pojma kako da si pomognem :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.