Moja se isto namjesta na uzv. Pogotovo ako malo pritisnu, onda im vrati.
Curke, mame , ona bol u preponi sto spominjete... Je li to konstantna bol bila kod vas ili? I jeste je imale samo u jednoj ili obje istovremeno? Mene je to danas pocelo kao probadati u lijevoj preponi, na kratko ali ostra bol i nakon toga mi je skroz tesko osloniti se na tu nogu , kao da me cjeli kuk boli.
A evo danas je ok, kao da nista jucer nije bilo, mozda sam samo malo osjetila pri nekom polozaju... Ali sad lagano kao da se javlja, mozda sam se preforsala opet.
A evo danas je ok, kao da nista jucer nije bilo, mozda sam samo malo osjetila pri nekom polozaju... Ali sad lagano kao da se javlja, mozda sam se preforsala opet.
Cure mene već 10tak dana predvečer strašno boli u donjem dijelu leđa. Ne mogu ni sjesti ni leći, a da ne spominjem dizanje s kauča. Valjda kad konačno malo usporim (nakon što dođem s posla, radim ručak, hranim, kupam stariju malu itd.) i legnem na kauč pred TV oko 20 h sve zašteka. I to stvarno boli. Ne ko trudovi već znam da su leđa a nemam pojma kako da si pomognem :(
Sortiraj odgovore
Najstariji