Ribice...i ja imam te bolove...baš od kičme u donjem dijelu leđa idu....skužila sam da su jači ak se taj dan naradim...ja se zavalim na lijevi bok pa mi se malo smanje
Jel neka od vas imala osjećaj ko da te nešto probode kad kihneš ili kad se ustaješ sa stolice/kauča?
Sto se tice bolova u ledjima, mozete pokusati i sa lezanjem na boku i jastuk izmedju koljena, manji je pritisak na ledja.
Ja sam prije tri tjedna počela osjećati bol u lijevoj preponi koja se širila na unutarnju stranu bedara. Onda me počela boljeti kralježnica, ali dragi je sve izmasirao. Kako kaže Baby M, to su bolovi zbog širenja zdjelice, da znate kako smiješno hodam od tog zatezanja u međunožju...k'o pingvin sam. Držite se i ne dajte bolovima da vas previše ometaju. I neka vas partneri masiraju!!! Meni je puno pomoglo što me dragi masira. Samo ne stopala (čula sam, sada koliko ima istine u tome, da se na stopalima nalaze točke koje mogu potaknuti porođaj).
Sram ga bilo! Mene moj stalno masira, inače ne znam kako bih hodala. Hahahaha, hodaš kao šestar. Baš sam se nasmijala. A tvoj dragi ima da te masira-roditi ćeš mu dijete pa neka pokaže zahvalnost. Joj, masaža stopala je divna, šteta što nas ne smiju masirati po njima.
Ma neka, ne ide mu bas to. Inace sto se ostalog tice je stvarno pazljiv, cak se nekad osjecam kao invalid, nemojte krivo protumaciti.
Inace imam mogucnost svih vrsta masaze i terapija vezanih za bolove ledja ali sama nekako to izbjegavam sada u trudnoci...
Sortiraj odgovore
Najstariji