Ha ha, alien. Pa tako izgleda, da.
Meni mjehur pritisce samo ponekad, vise lupa pod moja rebra.
I bas me zanima sto radi unutra kad imam osjecaj kao da imam ispod pupka srce odrasle osobe, tako lupka, al to me ne boli, samo je cudan osjecaj.
Ha ha, alien.Pa tako izgleda, da.
Meni mjehur pritisce samo ponekad, vise lupa pod moja rebra.
![]()
I bas me zanima sto radi unutra kad imam osjecaj kao da imam ispod pupka srce odrasle osobe, tako lupka, al to me ne boli, samo je cudan osjecaj.
To ti bebica stuca hehe :)))

14.06.2014. L ♥
Luki, mislila sam da je to mozda stucanje, al kratko traje pa mi je cudno. Nekih mozda 10tak puta tako pa dok promjenim polozaj prestane.
Luki, mislila sam da je to mozda stucanje, al kratko traje pa mi je cudno.Nekih mozda 10tak puta tako pa dok promjenim polozaj prestane.
Je, to je stucanje. Hehe Mojem je stucanje bilo pravilo na CTG-u

14.06.2014. L ♥
Mislim da najviše voli kad joj je guza naslonjena na moj trbuh,onda se samo sve ispupči
Mislim da najviše voli kad joj je guza naslonjena na moj trbuh,onda se samo sve ispupči
Nalah, ja vise ne znam sta je sta kad se ispupci. Koliko se ispupci, mislila sam da je glavica, al na uzv je ispalo da na tom mjestu drzi nogice.
Hehe
Mi kad idemo na kontrolu,ona kao da već zna dr.glas jer nas dođe pozdraviti i rita li se rita i čim završimo sve sa sestrom,legnemo na stol za UZV,ona začori
Mi kad idemo na kontrolu,ona kao da već zna dr.glas jer nas dođe pozdraviti i rita li se rita i čim završimo sve sa sestrom,legnemo na stol za UZV,ona začori
Hahaha a miskica mala :))) Moj je na UZV-u redovito nesto izvodio pa ga je dr. morala hvatat.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji