Pozdrav svima.
Imam skraćen cervix, 19mm, ali je u obliku slova T za sada. U pon idem u bolnicu da mi ugrade nešto (PT2) kako bi spriječili daljnje otvaranje. Sad sam tek 23+3. Ima li netko takav primjer, a da je sve bilo ok?
Uz to sve, sad osjećam kako mi je trbuh malo tvrd na trenutke. Ne znam više dal' umišljam i šta je stvarno.
Sva iskustva su dobrodošla.
Drage mame i one koje će uskoro postati.
Meni je ovo prva trudnoća, i pokušavam poloviti puno toga.
Ono što me dosta muči su odabir kolica, u startu za blizance je manje ponuda pa bi vas molila neki savjet/iskustvo? Hvala pozz 😊
Drage mame i one koje će uskoro postati.
Meni je ovo prva trudnoća, i pokušavam poloviti puno toga.
Ono što me dosta muči su odabir kolica, u startu za blizance je manje ponuda pa bi vas molila neki savjet/iskustvo? Hvala pozz 😊
Pozdrav Iris,
mi smo kupili Peg Perego Book for two. Jako su lagana i lagano se njima upravlja s obzirom da su za dvoje. Barem ovako na prvu :) vidjet ćemo u praksi.
Jeste uzeli odmah i jaje i košaru njihovu? Gdje ste uzeli? Hvala :)
Kupili smo on-line preko Bazzar.hr.
Prije toga smo gledali u dućanima i ta su nam bila najbolja, samo je bio do sada neki popust na ovoj stranici. Košare i jaja smo kupili preko njuškala, još tražimo izofix - to ćemo isto preko njuškala/fejsa.
Ok, hvala! Sada na proljeće će biti i dani beba pa se nadam nekim dobrim popustima.
Novopečene mame baš da ću pitati, kako ide? 🥰Jeste li uspjele uspostaviti nekakvu rutinu i kako ona izgleda? Ako dojite, dojite li u tandemu? Također ako imate kakav savjet, slobodno napišite...
Ostale čekalice kako ide? Ja sam 32tt, zatvorena, cervix 3.0 al jedva čekam rodit...sve mi je jako teško tako da mi dani prolaze uzasno sporo. Pozdrav svima 👋🌷
TP 27.3.2023.
Panorama 👍 Stižu dečko i curica 💙💜
Novopečene mame baš da ću pitati, kako ide? 🥰Jeste li uspjele uspostaviti nekakvu rutinu i kako ona izgleda? Ako dojite, dojite li u tandemu? Također ako imate kakav savjet, slobodno napišite…
Ostale čekalice kako ide? Ja sam 32tt, zatvorena, cervix 3.0 al jedva čekam rodit…sve mi je jako teško tako da mi dani prolaze uzasno sporo. Pozdrav svima 👋🌷
Ne dojim ,dajem im uvijek u isto vrijeme jesti,al svakako uvik netko je budan pa probudi drugog,rijetko kad i spavaju u isto vrijeme ,uvik ma rukama ,mogu slobodno prodat krevetic😭😭😭😭,on se muci s grcevima,nadam se da ce bit lakse,jucer sam zaspala na kaucu nisam ni cula da djeca vriste muz preuzme cijelu noc eto koliko me umor svladao 😅😅😅,savjet ti ne znam dar jer ni sebi ne znam olaksat
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji