BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilala
    10. Siječanj 2023. 15:06

Sad kad ste mi to rekle nastavit cu ja s premature. 

Lilala
    10. Siječanj 2023. 15:16

lynard

Ljudi kad ste dobili jesti nakon carskog? I jos bitnoje sto ste dobili jest? 😀

Iduci dan, za dorucak jedan mali margo, dvije snite kruha i caj. Rucka i vecere se ne sjecam.

croma
    10. Siječanj 2023. 15:21

Pupica34

Monolena kako si? Ostale cure kako ide?
    Mene ubijaju nesanice, skoro sam 29tt, takoder navecer mi bude tesko kao da mi pritisnu pluca i imam kratak dah pa se ne mogu umirit i zaspat + nac poziciju je lutrija.

Ja sam sad 31 tjedan i jedva spavam, a to da mi fali zraka osjecam vec od 2 tromjeseca  😅
    Neku vecer sam jedva odspavala 2-3sata...nikako se namjestiti, a i kad uspijem zaspat nekako zalezim si taj bok pa me sve boli ...a uz to se valjda svaka 2 sata dizem na wc,tako da je bas veselo 🤣

• inesss
    11. Siječanj 2023. 09:47

Cure kako se snalazite s blizancekima,moji su stigli s neonatologije prosli cetvrtak i mogu vam reci da je samo prvu noc bilo ok,hranjenje,presvlačenje i spavanje,zato je show krenuo odma nakon.Budni su cijelu noć,mislim da su krenuli grcevi,uvijek u isto vrijeme oboje djece hranim medjutim jednom se nekad oduzi drugom u cas,uglavnom dok se umire vec dodje vrijeme za drugo hranjenje.Danas mi opet dolazi patronazna pa se nadam da promjeni adaptiranog mlijeka mozda pomogne,zasad dajem preaptamil al vidim da im uzasno smeta jer nakon jela se grce satima

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    11. Siječanj 2023. 09:48

inesss

Cure kako se snalazite s blizancekima,moji su stigli s neonatologije prosli cetvrtak i mogu vam reci da je samo prvu noc bilo ok,hranjenje,presvlačenje i spavanje,zato je show krenuo odma nakon.Budni su cijelu noć,mislim da su krenuli grcevi,uvijek u isto vrijeme oboje djece hranim medjutim jednom se nekad oduzi drugom u cas,uglavnom dok se umire vec dodje vrijeme za drugo hranjenje.Danas mi opet dolazi patronazna pa se nadam da promjeni adaptiranog mlijeka mozda pomogne,zasad dajem preaptamil al vidim da im uzasno smeta jer nakon jela se grce satima

Uglavnom ja i muz ne spavamo tjedan dana😅,svi kazu da spavam po danu medjutim imam dijete jos jedno tako da nista od spavanja 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    12. Siječanj 2023. 10:55

inesss

Iskreno kao beskonacni dan koji ne staje. Grceve isto imamo i to traje popodne po 4-5h. Strgani smo, tuzni sto ne mozemo u njima uzivati. Toliko su zeljene, a u biti ili spavaju ili vriste u grcevima i uopce se ne mozemo s njima pomaziti, uzivati i sl. 

Jako jako tesko nam…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• danadanas
    12. Siječanj 2023. 13:02

Suosjećam sa svim novim mamama ❤️❤️ Držite se! Teško je uvijek, ali prvi mjeseci su nekako najteži i što vrijeme ide dalje, bude više veselja i spavanja, a manje plača i ludih trenutaka. Moji su sad 15 mjeseci i nije i dalje lako s njima, ali ipak je puno bolje nego pred godinu dana. @Ribic - za popodnevno ludilo, vidi dal vam može pomoći ranije stavljanje na spavanje... moji su isto ludili popodne u toj dobi - nisu imali grčeve u klasičnom smislu, ali od negdje 4 popodne su obično bili nemogući... nama je pomoglo kad smo skužili da su zapravo umorni i već oko 6-7 najkasnije bi ih prebacili u sobu s prigušenim svjetlima na noćno spavanje, a mi u boravak uz baby monitor. Kroz par tjedana su tako onda znali navečer odvaliti i 5-6 sati u komadu. 

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• ribic
    13. Siječanj 2023. 10:38

danadanas

Suosjećam sa svim novim mamama ❤️❤️ Držite se! Teško je uvijek, ali prvi mjeseci su nekako najteži i što vrijeme ide dalje, bude više veselja i spavanja, a manje plača i ludih trenutaka. Moji su sad 15 mjeseci i nije i dalje lako s njima, ali ipak je puno bolje nego pred godinu dana. @Ribic - za popodnevno ludilo, vidi dal vam može pomoći ranije stavljanje na spavanje… moji su isto ludili popodne u toj dobi - nisu imali grčeve u klasičnom smislu, ali od negdje 4 popodne su obično bili nemogući… nama je pomoglo kad smo skužili da su zapravo umorni i već oko 6-7 najkasnije bi ih prebacili u sobu s prigušenim svjetlima na noćno spavanje, a mi u boravak uz baby monitor. Kroz par tjedana su tako onda znali navečer odvaliti i 5-6 sati u komadu.

Thanks. Ovo nam sad bas grcevi.. tak da ih svuda stavljamo spavat (cim stignemo i gdje stignemo) al to po par min i novi napadaj. Bas nam tesko 😏

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• EnaEna
    16. Siječanj 2023. 20:11

inesss

Aptamil je premasan. Moji se preporodili kad sam presla na novalac IT pa onda HIPP combiotik. Mislim da taj PRE je bolji i prilagodjen bebama ispod 3 kg i prijevremeno rodjenima. Jedno vrijeme im je pasao novalac IT dok im nije bila zelena stolica, tkzv gladna. Pa smo presli na hipp. Moji su sad na 2 cvrsta obroka. Jedu banditi mali. Imaju preko 8 kg. A rodjeni 2480/49 i 2820/51 u 36+4 nedelji. I zbog ta 3 dana se vode kao prijevremena rodjene bebe. I uglavnom ih doktori gledaju korigovano,tacnije kao da im je mjesec dana manje nego sto imaju.

• ribic
    16. Siječanj 2023. 21:23

Zelena stolica je normalna stolica na adaptiranom mlijeku. Ovo gladna stolica je od prije xy desetljeca. 

Do zelene dolazi zbog absorpcije zeljeza. Dijete koje redovno dobiva na tezini i ima mokre pelene nije gladno. Glad ionako pokazuju guranjem rukica u usta.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.