BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    16. Siječanj 2023. 23:30

ribic

Zelena stolica je normalna stolica na adaptiranom mlijeku. Ovo gladna stolica je od prije xy desetljeca.

Do zelene dolazi zbog absorpcije zeljeza. Dijete koje redovno dobiva na tezini i ima mokre pelene nije gladno. Glad ionako pokazuju guranjem rukica u usta.

Ribic koje doze curke jedu i jel svako tri sata hranjenje

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    17. Siječanj 2023. 18:30

inesss

ribic

Zelena stolica je normalna stolica na adaptiranom mlijeku. Ovo gladna stolica je od prije xy desetljeca.

Do zelene dolazi zbog absorpcije zeljeza. Dijete koje redovno dobiva na tezini i ima mokre pelene nije gladno. Glad ionako pokazuju guranjem rukica u usta.

Obje jedu od 70-100 ml (ovisno kak zele). Vecinom na 3h. Ne budimo ih nego se one same. Po noci znaju imat jedno i od 4h da odvale. Sad su 3.800 i 4.350g

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    17. Siječanj 2023. 21:14

ribic

inesss

ribic

Obje jedu od 70-100 ml (ovisno kak zele). Vecinom na 3h. Ne budimo ih nego se one same. Po noci znaju imat jedno i od 4h da odvale. Sad su 3.800 i 4.350g

Bome su velike curee,meni moj ima 2600,ona 2900 uglavnom pojedu isto 100 nekad preko dana stavim 80 jer mi pari previse ,al kaze patronazna da je to ok jer su bas prozdrljivi ,a tako su mali

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    17. Siječanj 2023. 21:15

inesss

ribic

inesss

ribic

Bome su velike curee,meni moj ima 2600,ona 2900 uglavnom pojedu isto 100 nekad preko dana stavim 80 jer mi pari previse ,al kaze patronazna da je to ok jer su bas prozdrljivi ,a tako su mali

Isto svaki tri sata ,sami se probude

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• MamacitaTia
    20. Siječanj 2023. 13:31

inesss

Evo moji blizanceki izasli s neonatologije u cetvrtak,snalazimo se nije lako jos imam jedno dijete kuci oko koje isto trebatako da po danu nema spavanja,parti u nas svaku vecer.Kako je vama novopečene mame

Moji su na neonatologiji pa nas pravo veselje tek čeka. ;) Koje su uvjete postavili za puštanje beba doma (težina, starost)? Hvala. 

• inesss
    20. Siječanj 2023. 19:08

MamacitaTia

inesss

Evo moji blizanceki izasli s neonatologije u cetvrtak,snalazimo se nije lako jos imam jedno dijete kuci oko koje isto trebatako da po danu nema spavanja,parti u nas svaku vecer.Kako je vama novopečene mame

Moji su na neonatologiji pa nas pravo veselje tek čeka. ;) Koje su uvjete postavili za puštanje beba doma (težina, starost)? Hvala.

Moje su pustili kad je on bio oko 2400,ona 2500 ,dva tjedna prije pravog termina su ih pustili,kad je tebi bio termin i koje su kilaze

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    20. Siječanj 2023. 19:22

MamacitaTia

inesss

To ti individualno. Neki gledaju 2.200, neki 2.500. Bitan je porast tezine kontinuiran, da su ok svi drugi nalazi, da je uspostavljeno hranjenje i sl.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• MamacitaTia
    21. Siječanj 2023. 09:12

inesss

MamacitaTia

inesss

Moje su pustili kad je on bio oko 2400,ona 2500 ,dva tjedna prije pravog termina su ih pustili,kad je tebi bio termin i koje su kilaze

Rođeni su u 33. tjednu. Trenutno su na oko 1.700g. Polako se uspostavlja hranjenje, ali me malo brine što gramaža varira tj nema stalni rast nego varira gore dolje već nekoliko dana. Stoga mi se i dolazak beba doma čini dalje. Nadam se da će grami uskoro krenut eksponencijalno rast. 🤞🏻

Lilala
    22. Siječanj 2023. 13:28

ribic jesi ti pisala da imas kontakt neke medicinske sestre koja pomaze kod mastitisa s masazom?

• ribic
    22. Siječanj 2023. 19:34

Lilala

ribic jesi ti pisala da imas kontakt neke medicinske sestre koja pomaze kod mastitisa s masazom?

Moja primalja - privatne patronazne (podrucje zagrebs)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.