BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    30. Prosinac 2022. 14:37

ribic

inesss

Ribic koji broj nose tvoje blizanke,moji izlaze s neonatologije kroz dva tri dana ,imat ce taman 2300 ili malo vise,jeli ok da im za izlazak pripremim broj 44,48 je r svakako ce im bit veliko 50

Cestitam! Moje su nosile 50 na izlasku. Manjoj (2.280) je bilo veliko, a vecoj (2.900) ok.

ribic

inesss

Ribic koji broj nose tvoje blizanke,moji izlaze s neonatologije kroz dva tri dana ,imat ce taman 2300 ili malo vise,jeli ok da im za izlazak pripremim broj 44,48 je r svakako ce im bit veliko 50

Cestitam! Moje su nosile 50 na izlasku. Manjoj (2.280) je bilo veliko, a vecoj (2.900) ok.

Hvala,evo ja sam vec dva mjeseca u bolnici prvo teska preklampsija,sad bakterija,al valjda sam u ponedjeljak kuci.Bebice su stigle 14.12 zdrave su ,izasle su iz inkubatora prije nekoliko dana ,sad jos par dana toplog krevetica i kuci

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    30. Prosinac 2022. 14:39

Bebice sam mogla vidit jednom dnevno po 20 minuta,zadnjih par dana su skroz zabranjeni posjeti tako da ce bit show kad dodjemo kuci jer ja s bebicama nikad nisam bila

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• lynard
    30. Prosinac 2022. 19:25

Kolko cesto se rade (ako se rade) pregledi tokom hospitalizacije? Dal cesce tokom tjedna rade uzv i dal to onda rade u sobi ili se ide u ambulantu? 

Lilala
    30. Prosinac 2022. 19:51

lynard

Kolko cesto se rade (ako se rade) pregledi tokom hospitalizacije? Dal cesce tokom tjedna rade uzv i dal to onda rade u sobi ili se ide u ambulantu?

Individualno je. Preko tjedna su pregledi i ide se u ambulantu koja je na odjelu gdje su i pacijentice.

Lilala
    30. Prosinac 2022. 19:52

Cure ima li koja da je nedavno rodila na Sv. Duhu carskim rezom?

• ribic
    31. Prosinac 2022. 01:33

lynard

Ovisu gdje. Meni u vinogradskoj bilo rijede sve kad sam bila hospitalizirana. Osim ctg koji je svaki dan kad tamo lezis.

U sobi je ctg, a uzv i pregled su u ambulanti.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• danadanas
    31. Prosinac 2022. 12:29

inesss

Bebice sam mogla vidit jednom dnevno po 20 minuta,zadnjih par dana su skroz zabranjeni posjeti tako da ce bit show kad dodjemo kuci jer ja s bebicama nikad nisam bila

Kako to da ne možeš do njih? To je suludo 😔 u kojoj si bolnici? U kojem tjednu su rođeni na kraju? Baš mi je žao što vas razdvajaju... 
    @Lilala - ja sam, ali pred više od godinu dana pa ne znam dal će ti koristiti informacije... iako sumnjam da se puno toga promijenilo.

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• inesss
    31. Prosinac 2022. 12:47

danadanas

inesss

Kako to da ne možeš do njih? To je suludo 😔 u kojoj si bolnici? U kojem tjednu su rođeni na kraju? Baš mi je žao što vas razdvajaju…
    @Lilala - ja sam, ali pred više od godinu dana pa ne znam dal će ti koristiti informacije… iako sumnjam da se puno toga promijenilo.

Radi corone je zatvoren cijeli odjel tako da nitko ne smije,a ja sam u bolnici jos uvijek radi bakterije koja se lijeci jedino venskim putem.Bebe su skoro spremne za izac ,al sam ih zamolila da ostanu dok sam ja tu jer mi je suludo da izadju ,a ja jos u bolnici grozno,eto rodjeni 14.12. jos ih nikad ni nahranila ni presvukla nisam ,nadam se da ce mi na otpustu malo pomoc i objasniti.Kuci je sve spremno

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    31. Prosinac 2022. 12:48

inesss

danadanas

inesss

Kako to da ne možeš do njih? To je suludo 😔 u kojoj si bolnici? U kojem tjednu su rođeni na kraju? Baš mi je žao što vas razdvajaju…
    @Lilala - ja sam, ali pred više od godinu dana pa ne znam dal će ti koristiti informacije… iako sumnjam da se puno toga promijenilo.

Radi corone je zatvoren cijeli odjel tako da nitko ne smije,a ja sam u bolnici jos uvijek radi bakterije koja se lijeci jedino venskim putem.Bebe su skoro spremne za izac ,al sam ih zamolila da ostanu dok sam ja tu jer mi je suludo da izadju ,a ja jos u bolnici grozno,eto rodjeni 14.12. jos ih nikad ni nahranila ni presvukla nisam ,nadam se da ce mi na otpustu malo pomoc i objasniti.Kuci je sve spremno

U 35 tjednu hitan carski preklampsija,iako je radi preklampsije bio zakazan pet dana kasnije redovan carski ,al se stanje zakompliciralo pa je obavljen ranije

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• danadanas
    31. Prosinac 2022. 12:56

inesss

danadanas

inesss

Baš mi je žao ❤️ Drži se i nadam se da čim prije idete svi doma! Ne mogu ni zamisliti kako je teško biti odvojeni. Ali brzo ćete se vi doma uigrati ❤️❤️ Sretnoooo! 🥰🥰🥰

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.