BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lynard
    19. Listopad 2022. 17:09

Lilala

Super bebe, i ja sam 24 tjedna trudna ali idem za tjedan dana na kontrolu, također oko 9 kila u plusu. Jel su ti radili fetalnu ehokardiografiju možda?

Na fetalnu sam narucena pocetkom 11mj na srebrnjaku. :) a sljedeci tjedan imam kontrolu kod primarne ginekologice, tad cu vjv morat ogtt i krvnu sliku. :)

• lynard
    19. Listopad 2022. 17:11

Je li vama i kada krenuo iscjedak iz bradavica? Meni unazad tjedan dana, za sada uglavnom na pritisak nekad samo nakon tusiranja kad se mazem uljem, a nekad i na blazi pritisak tokom dana. Onako bude ili prozirno ili zuckasto. :) 

Lilala
    19. Listopad 2022. 17:21

inesss

Ajme super curke za preglede,Lilala ja to nisam radila jel to obavezno meni nitko nije spominjao

Čitala sam na internetu da to rade češće kod jednojajcanih blizanaca i ako je ivf trudnoća

• lynard
    19. Listopad 2022. 17:31

Lilala

inesss

Ajme super curke za preglede,Lilala ja to nisam radila jel to obavezno meni nitko nije spominjao

Čitala sam na internetu da to rade češće kod jednojajcanih blizanaca i ako je ivf trudnoća

Moji su dvojajcani i spontana je trudnoca, ali moguce da me slao zbog atipicne panorame bez obzira sto je sve ispalo okej, nemam pojma. 

• inesss
    19. Listopad 2022. 17:32

Lilala

inesss

U mene je ivf

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    19. Listopad 2022. 17:33

Recite mi jeste sto spremile,moramo pripremiti robicu maksimum broj 50 ,a rijetko di je ima za uzet,svugdje 56 to ce nasima plivat

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lilala
    19. Listopad 2022. 17:39

Ja ću narucit 50 iz c&a, oni su mi najrealniji u veličinama

Lilala
    19. Listopad 2022. 17:40

Od robe ništa nisam pripremila još

• inesss
    19. Listopad 2022. 17:43

Lilala

Ja ću narucit 50 iz c&a, oni su mi najrealniji u veličinama

Koje su cijene

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    20. Listopad 2022. 10:43

inesss

Recite mi jeste sto spremile,moramo pripremiti robicu maksimum broj 50 ,a rijetko di je ima za uzet,svugdje 56 to ce nasima plivat

50 ima c&a i h&m

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.