Super bebe, i ja sam 24 tjedna trudna ali idem za tjedan dana na kontrolu, također oko 9 kila u plusu. Jel su ti radili fetalnu ehokardiografiju možda?
Na fetalnu sam narucena pocetkom 11mj na srebrnjaku. :) a sljedeci tjedan imam kontrolu kod primarne ginekologice, tad cu vjv morat ogtt i krvnu sliku. :)
Je li vama i kada krenuo iscjedak iz bradavica? Meni unazad tjedan dana, za sada uglavnom na pritisak nekad samo nakon tusiranja kad se mazem uljem, a nekad i na blazi pritisak tokom dana. Onako bude ili prozirno ili zuckasto. :)
Ajme super curke za preglede,Lilala ja to nisam radila jel to obavezno meni nitko nije spominjao
Čitala sam na internetu da to rade češće kod jednojajcanih blizanaca i ako je ivf trudnoća
Ajme super curke za preglede,Lilala ja to nisam radila jel to obavezno meni nitko nije spominjao
Čitala sam na internetu da to rade češće kod jednojajcanih blizanaca i ako je ivf trudnoća
Moji su dvojajcani i spontana je trudnoca, ali moguce da me slao zbog atipicne panorame bez obzira sto je sve ispalo okej, nemam pojma.
U mene je ivf
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Recite mi jeste sto spremile,moramo pripremiti robicu maksimum broj 50 ,a rijetko di je ima za uzet,svugdje 56 to ce nasima plivat
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja ću narucit 50 iz c&a, oni su mi najrealniji u veličinama
Koje su cijene
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Recite mi jeste sto spremile,moramo pripremiti robicu maksimum broj 50 ,a rijetko di je ima za uzet,svugdje 56 to ce nasima plivat
50 ima c&a i h&m
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji