BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    12. Listopad 2022. 22:08

Monolena

Cure, malo sam zabrinuta. Dakle, u 16. tjednu sam i jucer sam pocela osjecati lagane kao menstrualne grceve. Uzela sam magnezij i brzo je proslo. Ostatak dana ih nisam imala, i onda u noci su me opet uhvatili, pa sam opet popila magnezij i sad ujutro sam ok. Da li se koja od vas susrela s tim u 2. tromjesecju? Znam da su oni normalni u 1. tromjesecju (ja ih tad nisam imala), al u 2.?

Maternica se rasteze. Al ak ti bilo sto cudno radije odi na pregled.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Monolena
    13. Listopad 2022. 10:23

ribic

Monolena

Cure, malo sam zabrinuta. Dakle, u 16. tjednu sam i jucer sam pocela osjecati lagane kao menstrualne grceve. Uzela sam magnezij i brzo je proslo. Ostatak dana ih nisam imala, i onda u noci su me opet uhvatili, pa sam opet popila magnezij i sad ujutro sam ok. Da li se koja od vas susrela s tim u 2. tromjesecju? Znam da su oni normalni u 1. tromjesecju (ja ih tad nisam imala), al u 2.?

Maternica se rasteze. Al ak ti bilo sto cudno radije odi na pregled.

Hvala ti na pomoci! Doktor isto kaze da se maternica rasteze. Dokle god nisu konstantni grcevi ili jaki grcevi, nema brige.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

• lynard
    17. Listopad 2022. 11:38

Cure koliko puta vi jedete u danu i imate li napadaje gladi? Ja u zadnjih tjedan dana imam osjecaj da djeca sve pokupe sebi :D. Doslovno prode 2 sata od obroka, osjecam opet glad, a secer na 4. Nadam se da je samo faza jer ako ovako nastave do kraja… :-D

Lilala
    17. Listopad 2022. 13:03

Glad vise ne stignem ni osjetiti jer stalno nešto jedem

• inesss
    17. Listopad 2022. 18:32

Pozdrav curke sta se tice gladi ja sam imala isto napadaje zadnjih tri tjedna za slatkim,doslovno bi jedva platila, Ada ne otvorim cokoladu😂😂😂😂,prvih pet mjeseci sam malo jela bilo mi je lose,pa onda napadaji gladi i sad opet lagano jedem❤️❤️u petak pregled,kad su vama pregledi

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• lynard
    17. Listopad 2022. 21:33

inesss

Pozdrav curke sta se tice gladi ja sam imala isto napadaje zadnjih tri tjedna za slatkim,doslovno bi jedva platila, Ada ne otvorim cokoladu😂😂😂😂,prvih pet mjeseci sam malo jela bilo mi je lose,pa onda napadaji gladi i sad opet lagano jedem❤️❤️u petak pregled,kad su vama pregledi

Mene je sad to ulovilo zadnjih tjedan dana i bas me opterecuje jer doslovno u minuti osjetim glad i moram si nesto konkretno pojest :/ inace na pocetku sam tako svako malo zbog mucnina, onda je bio jedan okej period. Nadam se da niti ovaj nece dugo potrajat jer onda su tu i zgaravice. Ja imam pregled u srijedu. :) 

• inesss
    17. Listopad 2022. 21:35

lynard

inesss

Mene je sad to ulovilo zadnjih tjedan dana i bas me opterecuje jer doslovno u minuti osjetim glad i moram si nesto konkretno pojest :/ inace na pocetku sam tako svako malo zbog mucnina, onda je bio jedan okej period. Nadam se da niti ovaj nece dugo potrajat jer onda su tu i zgaravice. Ja imam pregled u srijedu. :)

Ja da ne pijem controloc ne bi nista mogla jest

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• lynard
    19. Listopad 2022. 14:34

Evo i mene sa kontrole. ☺️ 24 tjedan, decko i curka su na cirka 740grama, cerviks dobar. 🥳 Dobila za sada 9 kila, kilazu nije nitko komentiro 😀 sad cekamo sljedeci pregled. 🙂

Lilala
    19. Listopad 2022. 16:00

Super bebe, i ja sam 24 tjedna trudna ali idem za tjedan dana na kontrolu, također oko 9 kila u plusu. Jel su ti radili fetalnu ehokardiografiju možda?

• inesss
    19. Listopad 2022. 16:34

Ajme super curke za preglede,Lilala ja to nisam radila jel to obavezno meni nitko nije spominjao 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.