inesssna hitnoj dobijem reglan (koji i inace pijem) i pantoprazol intravenezno u fiziološku, svaki posebno. U bolnici sam dobivala od ovog dvoje do ringerove otopine, glukoze, plazme i puno fiziološke.
Opet sam izgubila dve kile, al to najcesce bude voda pa kad pocnem konzumirat natrag tekucinu se polako vrati.
ribichvala ti 🌷 na detaljnom info. valjda cu konacno pocet to detaljnije proucavat.
Ostale cure kako ste? 👋
Mi cemo danas najuzoj familiji obznanit spolove i opcenito da cekamo blizance. Uspjela sam izdrzat 😁
Superr ❤️🙏,evo vec dva dana uzasna zgaravica i povracanje od nje nisam spavala danima,pokusala sam skroz maknuti tablete Controloc za zgaravicu ali jednostavno bude strasno iako je doktor dao odobrenje za tablete ja sve mislim ma sad je ok pa ce prestat ,onda slijedi ajme majko.Moji su roditelji odma znali jer sam bila na Ivf dok sam drugim rekla isto brzo nakon dva mjeseca jer sam na poslu stalno povracala nije se moglo sakrit.Evo ja vec dva dana nisam spavala ,cura mi je u skoli i umjesto da sad spavam nista od toga razbudim se.Ribic kako si nam ti i ostale cure u Wats app grupi,malo nam prenesi😘
Cure u grupi su super - evo vec ih je u dva mjeseca 6 rodilo tj. imamo 12 predivnih bebica 😍 Jos 9 nas u redu ceka, upija iskustva (od opreme, poroda, simptoma i svega) 😀
Čestitke svim novopečenim mamama blizića 🥰🥰
Sto kaze statistika, carski ili vaginalni? I u kojem tjednu t.?
Ja se samo ubacujem da ti komentiram potpis. Vjerujem da bebice dolaze 2023., a ne 2024. Tko bi toliko izdržao biti trudan 🤣
Sretno ❤️
Ajme meni hahah hvala ti ❤
TP 27.3.2023.
Panorama 👍 Stižu dečko i curica 💙💜
Da li ste kupovale ista od odjece a da je broj manji od 50. Nekako mislim da bi bilo dobro imati bar dvije stvari s obzirom da su cesto manji blizanceki, ali opet nemres znati. 🤔 ako jeste, di ste uspjele pronaci male brojeve?
inesssna hitnoj dobijem reglan (koji i inace pijem) i pantoprazol intravenezno u fiziološku, svaki posebno. U bolnici sam dobivala od ovog dvoje do ringerove otopine, glukoze, plazme i puno fiziološke.
Opet sam izgubila dve kile, al to najcesce bude voda pa kad pocnem konzumirat natrag tekucinu se polako vrati.
ribichvala ti 🌷 na detaljnom info. valjda cu konacno pocet to detaljnije proucavat.
Ostale cure kako ste? 👋
Mi cemo danas najuzoj familiji obznanit spolove i opcenito da cekamo blizance. Uspjela sam izdrzat 😁
Superr ❤️🙏,evo vec dva dana uzasna zgaravica i povracanje od nje nisam spavala danima,pokusala sam skroz maknuti tablete Controloc za zgaravicu ali jednostavno bude strasno iako je doktor dao odobrenje za tablete ja sve mislim ma sad je ok pa ce prestat ,onda slijedi ajme majko.Moji su roditelji odma znali jer sam bila na Ivf dok sam drugim rekla isto brzo nakon dva mjeseca jer sam na poslu stalno povracala nije se moglo sakrit.Evo ja vec dva dana nisam spavala ,cura mi je u skoli i umjesto da sad spavam nista od toga razbudim se.Ribic kako si nam ti i ostale cure u Wats app grupi,malo nam prenesi😘
Jesi probala sa malo vode + pola čajne sode bikarbone, to zna ublažiti. Možda Reflustat gel, možeš do tri na dan (pise da je i za trudnice).
Nadam se da ces naci nesto sto ce ti odgovarati 🍀
Moji su znali da prolazim kroz ivf pricu, samo ja ti nikad iz postupaka nisam dobila smrzlice i imala sam samo jedan ET prije ovog. Tako je bilo i zadnji put, dva mi vratili ostali nisu prezivjeli do petog dana, pa sam bila "banana" od starta i rekla im da me nista ne pitaju. Rekla sam im sretnu vijest da smo trudni (pogotovo zbog hitni, povracanja i bolnice) ali da su blizići nisam 😁
Da jesam li probala,muz donio cijelu apoteku plus ovo sve prirodno bude mi jos gore.Ostaju mi ove tablete ne mogu vise riskirati da mi bude lose danima
Ajoj 😥 nista onda tako nastavit, ako imas propisano i sve je ok. Moja frendica je takoder imala uzasne zgaravice i spavala je sjedeci (koliko je mogla spavat).
TP 27.3.2023.
Panorama 👍 Stižu dečko i curica 💙💜
Da li ste kupovale ista od odjece a da je broj manji od 50. Nekako mislim da bi bilo dobro imati bar dvije stvari s obzirom da su cesto manji blizanceki, ali opet nemres znati. 🤔 ako jeste, di ste uspjele pronaci male brojeve?
50 sam uzimala najmanje. Manje ti ima c&a. Al mislim da ti nema potrebe. 50 potfrknes i to je to.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage cure, moj MPO doktor kod kojeg jos uvijek pratim trudnocu me danas pitao da li znam gdje bih išla roditi jer bih se nakon anomaly scana vjerojatno vec polako prebacila da mi ta bolnica prati trudnocu. Pa bih htjela cuti kuda vi planirate, i da vi cure koje ste na Whatsappu kazete kako su cure koje su vec rodile zadovoljne s bolnicom u kojoj su rodile.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Ja iskreno nisam bas nesto puno o tome razmisljala, da sam morala bubnuti vjerojatno bi odabrala Petrovu. No s obzirom na moju situaciju s panoramom i posljedicnom amniocentezom zavrsila sam na sv.duhu tako da sam tamo bila sad vec nekoliko puta radi toga na kontroli. A sada mi je glupo ista mijenjati s obzirom da sam im u “sustavu” i vec nekakvu obradu tamo napravila.
Drage cure, moj MPO doktor kod kojeg jos uvijek pratim trudnocu me danas pitao da li znam gdje bih išla roditi jer bih se nakon anomaly scana vjerojatno vec polako prebacila da mi ta bolnica prati trudnocu. Pa bih htjela cuti kuda vi planirate, i da vi cure koje ste na Whatsappu kazete kako su cure koje su vec rodile zadovoljne s bolnicom u kojoj su rodile.
Koji si grad, Zagreb? Imamo 3 koje su rodile u Vinogradskoj (sve carski). Dvije nisu jos al misle Sveti Duh i jedna misli Petrova.
Vinogradska je nekako u globalu vise za carski, guzve su u trudnickoj (zbog Merkura). Osobljem vise manje zadovoljne, sobe pune i stare.
Pa sad ne znam sto ti bitno. Vinogradska s cca 35-36tt hospitalizira i s max 37tt porada.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Koji si grad, Zagreb? Imamo 3 koje su rodile u Vinogradskoj (sve carski). Dvije nisu jos al misle Sveti Duh i jedna misli Petrova.
Vinogradska je nekako u globalu vise za carski, guzve su u trudnickoj (zbog Merkura). Osobljem vise manje zadovoljne, sobe pune i stare.
Pa sad ne znam sto ti bitno. Vinogradska s cca 35-36tt hospitalizira i s max 37tt porada.
Da, iz Zagreba sam, isprike jer sam zaboravila to reći. E to, zanima me hospitalizacija, kakvo je osoblje, sobe. Stvarno slusam dosta kontradiktorne stvari, narocito za Vinogradsku, a bas se između nje i Svetog Duha dvoumim. Brine me to sto ce im se sad radi Merkura povecati broj trudnica i ne znam kako ce se snaci s time.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Da, iz Zagreba sam, isprike jer sam zaboravila to reći. E to, zanima me hospitalizacija, kakvo je osoblje, sobe. Stvarno slusam dosta kontradiktorne stvari, narocito za Vinogradsku, a bas se između nje i Svetog Duha dvoumim. Brine me to sto ce im se sad radi Merkura povecati broj trudnica i ne znam kako ce se snaci s time.
Ovak, trudnice s merkura nisu nuzno u vinogradskoj. Naime, dio osoblja otisao na sveti duh plus one koje su slijedile svoje doktore su one koje su vec bile u trudnickoj. Sve ostale koje jos nisu na merkur krocile ce realno odlucivat izmedu vinogradske, svetog duha i petrove.
Grubo i generalizirajuci sveti duh bolje sobe i vise vole probati prirodni porod. Vinogradska vise zena u sobama i starije sobe al vise naginju carskom blizanaca. Al ovo je onak - pojednostavljeno.
Za Petrovu nemam pojma.
Inace, ja sam kod svog ivf doktora bila do 25tt, a nakon tog privatni idem doktorici iz vinogradske. Tak i cure sa svetog duha rade (koje mogu financijski).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
I Vinogradska ti vec mjesec dana skoro u novom ritmu, a dok ti dodes na red (za porod) nemas brige za uhodanost…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji