Danadanas i Lola vidim , žive ste. 🤣 Baš mi drago da sam naletila ovdje danas, i kad ono, forum aktivan ..
Lijepo mi je za čitati kako vam napreduju dječica 🙂
Buduće mame, evo i ja se stavljam na raspolaganje za bilo kakva pitanja . Porod bio u Petrovoj u 40.tj (39+1)
Sretno svima 🙂
Hvala ti,jesi li imala carski ili vaginalni porod ako mozes reci jer cula sam da vecina ide na carski ,malo me i strah vaginalnog
Išla na vaginalni jer su oboje bili glavicom dolje. Dobila drip kad sam već bila 6cm otvorena, bez epiduralne i bila 10h u trudovima. Otvorena skroz. No glavica vodećeg blizanca nije bila dovoljno nisko, pa je dr. predložio carski.
Tako da, carski. I sve pohvale za sve tamo 👍
I nema te čega biti strah. Doktori znaju što je najbolje za mamu i bebe 🙂
Danadanas i Lola vidim , žive ste. 🤣 Baš mi drago da sam naletila ovdje danas, i kad ono, forum aktivan ..
Buduće mame, evo i ja se stavljam na raspolaganje za bilo kakva pitanja . Porod bio u Petrovoj u 40.tj (39+1)
Sretno svima 🙂
Baš je lijepo i tebe vidjeti opet ovdje 😁 Kako su tvoji malci? Kak se snalazite?
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Sretno svima 🙂
Čitam cijeli forum od početka, i baš mi je drago vidjeti da se još uvijek znate javljati vi čije strahove i probleme upravo čitam na starim stranicama. Hvala da ste tu za nas 🙂!
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Sretno svima 🙂
Baš je lijepo i tebe vidjeti opet ovdje 😁 Kako su tvoji malci? Kak se snalazite?
Super smo. Dečki su u fazi ljuljanja, spremaju se na puzanje. Mlađi puže vojnički i već sad ga gubim po stanu haha
Starijem je neki dan izbio prvi zubić, a izgleda da stiže i drugi. Prošlo nam je to neprimjetno. No sad drugom također stižu zubići, pa nervoze, sline i žvakanja ne nedostaje. Ali zbilja super sve podnose.
Moji dečki su veliki gurmani, posebno mlađi, pa sa hranom nemamo problema.
Jedino nikako da mi vodu prihvate. Već mjesecima to traje.. Jedino čaj žele piti. No dobro, nek su oni meni zdravi samo.
Tko god ih vidi, ne vjeruje da imaju 8mj.
Tata im je visok, pa se i oni izdužili, a i ima ih ovako dosta..
...
Jel vi još cicate ? 🥰
Jel ti proletila godina ?
Ja bih samo na tren da su ponovo onako mali 🥺
Super smo. Dečki su u fazi ljuljanja, spremaju se na puzanje. Mlađi puže vojnički i već sad ga gubim po stanu haha
Starijem je neki dan izbio prvi zubić, a izgleda da stiže i drugi. Prošlo nam je to neprimjetno. No sad drugom također stižu zubići, pa nervoze, sline i žvakanja ne nedostaje. Ali zbilja super sve podnose.
Moji dečki su veliki gurmani, posebno mlađi, pa sa hranom nemamo problema.
Jedino nikako da mi vodu prihvate. Već mjesecima to traje.. Jedino čaj žele piti. No dobro, nek su oni meni zdravi samo.
Tko god ih vidi, ne vjeruje da imaju 8mj.
Tata im je visok, pa se i oni izdužili, a i ima ih ovako dosta..
…
Jel vi još cicate ? 🥰
Jel ti proletila godina ?
Ja bih samo na tren da su ponovo onako mali 🥺
Bravo, bravo 😁 Moji su vojnički propuzali s nekih 8 mjeseci, a klasično na sve 4 tek s 11 mjeseci. Bili su ful mobilni vojnički jer po stanu imam samo parket pa su se klizali okolo bez problema cijelo ljeto 😁 Sa zubima smo na 8 komada kod Tristana i 6 kod Nore. Svako malo ide neki novi, ali oni budu kenjkavi i ovako pa nekad računam da su zubi, al nekad im možda jednostavno nije dan 🤷♀️ Moji su s vodom ok, ali kad i nisu nadoknade sisanjem pa ne brinem - tako da da, sisaju i dalje. Sad više ne toliko intenzivno jer ipak jedu i hranu, ali nakupi se toga i danju i noću 🤣
Godina je na kraju i proletjela i nije. Neki dani su trajali ko vječnost, naročito kad su bili u cendravim fazama, ali tjedni su u jednom trenutku počeli samo letjeti i sad se nekako čini da vrijeme ide sve brže 😯 I ja se ponekad sjetim kak su bili mali 🥰🥰🥰 Skoro me ulovi želja za još kojim 🤣🤣🤣
Cure (mame) kad ste se vratile/vracate na posao?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja planiram sljedeće godine na jesen ili krajem godine. Tad će malci biti 2 godine.
Ja planiram sljedeće godine na jesen ili krajem godine. Tad će malci biti 2 godine.
I kak to uspjevate (ak nije preosobno) financijski? Meni puno prevelika razlika…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I kak to uspjevate (ak nije preosobno) financijski? Meni puno prevelika razlika…
I meni je ogromna razlika pogotovo jer nakon prve godine spadamo na 2300,al ne znam sta napravit i jos imam jedno dijete,cuvat nece niko,posao je takav da se radi non stop i popodne i jutro i svakako i nemoguce je trazit na 4 sata,kako si ti Ribic mislila? Sad ako neko radi jutro ili od kuce to je druga prica nama nazalost nije tako
12.5.+
Dvojajcani blizanci
I meni je ogromna razlika pogotovo jer nakon prve godine spadamo na 2300,al ne znam sta napravit i jos imam jedno dijete,cuvat nece niko,posao je takav da se radi non stop i popodne i jutro i svakako i nemoguce je trazit na 4 sata,kako si ti Ribic mislila? Sad ako neko radi jutro ili od kuce to je druga prica nama nazalost nije tako
Nadam se da ce moci bake i dede do 2. godine. A onda jaslice. Al sve cemo to vidjeti…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji