Curke moje evo ja bi vam se pridružila,trudna sam tri mjeseca sa dvojajcanim blizancima,kad se vama poceo nazirati trbuh evo ja usla u cetrnaesti tjedan ,a trbuha nema jedino malo navecer,dosta su me iscrpila ova tri mjeseca jos uvijek nisam kilazu vratila,,,nadam se da cemo se skupa veseliti
Dobro nam došla! :) Ništa se ne brini...meni se negdje u 16-17 tt počeo vidjeti tek. To stvarno ovisi... :)
Curke moje evo ja bi vam se pridružila,trudna sam tri mjeseca sa dvojajcanim blizancima,kad se vama poceo nazirati trbuh evo ja usla u cetrnaesti tjedan ,a trbuha nema jedino malo navecer,dosta su me iscrpila ova tri mjeseca jos uvijek nisam kilazu vratila,,,nadam se da cemo se skupa veseliti
Dobro nam došla! :) Ništa se ne brini…meni se negdje u 16-17 tt počeo vidjeti tek. To stvarno ovisi… :)
Hvala vam,koliko si ti trudna
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Bok cure evo da vam se i ja priključim 🤗🤗 ttrudna sam 18+4, panorama je pokazala da nam dolaze curica i decko :)) od pocetak trudnoce imala sam užasne mucnine i povracala bi svaki dan i to sve do 17tj kad krecu drugi problemi. Sad se super osjecam, imam puno energije, alii cim izadem van krecu problemi. Jednostavno vec nakon 100 metara ja vise nemam snage moram sjest. Trbuh mi postane tezak, noge slabe. Uz to mi se nekad dogodi da mi se crni pred ocima, a cim sjednem odmah mi je super i opet imam osjecaj da bi mogla bez problema nastavit. Doma sve radim, cistim, kuham najnormalnije sve, ne umaram se uopce i onda mi je nevjerojatno da mi se to dogada vani. Nekako mi je prerano da bi vec sad prestala bit aktivna pogotovo jer je ostalo sve Okej i nema potrebe za mirovanje. Jel se vama to događalo?
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Adrim fuzički sam relativno ok. Deksametazon nisam mogla primiti do kraja jer sam razvila alergisku reakciju. Trenutno ne primam nikakvu venoznu terapiju a s obziron na stanje s covidom na odjelu potajno se nadam da ce mi dati dozvolu da odem na par dana kući, što bi me i psihički malo umirilo jer uvjeti u kojima od danas boravim ( pomočni krevet ako ga mogu i tako nazvati) su katastrifalni za trudnicu koja bi trebala biti hospitalizirana još 2 mjeseca do poroda.
Adrim fuzički sam relativno ok. Deksametazon nisam mogla primiti do kraja jer sam razvila alergisku reakciju. Trenutno ne primam nikakvu venoznu terapiju a s obziron na stanje s covidom na odjelu potajno se nadam da ce mi dati dozvolu da odem na par dana kući, što bi me i psihički malo umirilo jer uvjeti u kojima od danas boravim ( pomočni krevet ako ga mogu i tako nazvati) su katastrifalni za trudnicu koja bi trebala biti hospitalizirana još 2 mjeseca do poroda.
Nadam se da ako se sve smirilo, da će te pustiti doma, barem na kratko. Doma je ipak lakše malo, iako si rekla da ti je lakše ako te imaju stalno pod nadzorom.
Zašto su te dali na pomoćni krevet? Gužva je? I kakva to korona, nema osoblja, ili su pacijenti zaraženi?
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Dobro nam došla! :) Ništa se ne brini…meni se negdje u 16-17 tt počeo vidjeti tek. To stvarno ovisi… :)
Hvala vam,koliko si ti trudna
Ajoj ja sam sad 30+3 tt :)
Ovo mi miriši na to da bi sad po ljetu mogao biti kaos. Em su godišnji, em ima i korone. Jednom riječju sranje.
Bok cure evo da vam se i ja priključim 🤗🤗 ttrudna sam 18+4, panorama je pokazala da nam dolaze curica i decko :)) od pocetak trudnoce imala sam užasne mucnine i povracala bi svaki dan i to sve do 17tj kad krecu drugi problemi. Sad se super osjecam, imam puno energije, alii cim izadem van krecu problemi. Jednostavno vec nakon 100 metara ja vise nemam snage moram sjest. Trbuh mi postane tezak, noge slabe. Uz to mi se nekad dogodi da mi se crni pred ocima, a cim sjednem odmah mi je super i opet imam osjecaj da bi mogla bez problema nastavit. Doma sve radim, cistim, kuham najnormalnije sve, ne umaram se uopce i onda mi je nevjerojatno da mi se to dogada vani. Nekako mi je prerano da bi vec sad prestala bit aktivna pogotovo jer je ostalo sve Okej i nema potrebe za mirovanje. Jel se vama to događalo?
Bok little123, dobrodošla :)
Imala sam i ja super energije ali kad sam krenula u realizaciju sve je padalo u vodu, brzo se umaram i tak.
Doduše nije mi se crnilo. Uspori i nemoj ništa forsirati, fakat nije vrijedno.
Little123, dobrodošla! Ovo ti je prirodna ili IVF?
Kory, ja si mislim da kad mi bude termin, korona bude u punom jeku... Pa i da idemo na vaginalni porod, nisam sigurna da budu tate mogli biti pokraj, ni posjete, nit niš😔
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Meni je slabost i crnjenje trajalo neko vrijeme uz mucnine i mrvicu kasnije… nekad nisam mogla opisati to stanje tipa preznojim se i za 3 min ko da nista nije bilo, ali ja sam to pripisala koroni koju sam preboljela u 9 tjednu trudnoce.. zeljezo mi je bilo nisko pa sam takoder i uzimala terapiju
Sortiraj odgovore
Najstariji