Cure jeli koja od vas popila ikad Normabel u trudnoci,bole me dosta ledja i rekli su da se to moze,ako se moze jel znate od koliko mg,uglavnom trudna sam 14tjedana
Mene je gin pitao ako želim da mi pripiše Normabel jer sam mu djelovala da sam pod stresom. Nisam pristala. Koliko sam po forumima pročitala, žene koje su pile normabel, pile su one od 2mg, 2 puta dnevno.
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Cure jeli koja od vas popila ikad Normabel u trudnoci,bole me dosta ledja i rekli su da se to moze,ako se moze jel znate od koliko mg,uglavnom trudna sam 14tjedana
Mene je gin pitao ako želim da mi pripiše Normabel jer sam mu djelovala da sam pod stresom. Nisam pristala. Koliko sam po forumima pročitala, žene koje su pile normabel, pile su one od 2mg, 2 puta dnevno.
I ja se bojim
12.5.+
Dvojajcani blizanci
I ja se bojim
A da popiješ paracetamol za bolove? Pa sutra nazoveš ginekologa.
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
I ja se bojim
A da popiješ paracetamol za bolove? Pa sutra nazoveš ginekologa.
Evo popila sam samo lekadol pa sam mirna ,hvala ti❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Normabel se daje kao normalna terapija u trudnoci.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure koje ste već krenule u TA ili rodile, u kojem tjednu trudnoće su vas poslali u TA? Ja krećem u 32.tjednu. I šta se tam radi uopće?
Ovako bi trebalo - pregled na ginekološkom stolu, ultrazvučni pregled abdominalnom sondom, mjerenje arterijskog tlaka, mjerenje tjelesne težine, pregled urina „trakicom“) i ctg tj. bilježenje pokreta, točnije oksigenacije ploda i kontrakcija maternice.
A neki naprave samo ctg, tlak, urin i to je to. Ovisi od bolnice do bolnice i doktora do doktora. Al nisam do toga jos dosla nego na temelju toga kaj sam cula/procitala.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure koje ste već krenule u TA ili rodile, u kojem tjednu trudnoće su vas poslali u TA? Ja krećem u 32.tjednu. I šta se tam radi uopće?
Wou...pa ti si već u 30tt....🥳🤗
Meni se čini tako daaaleko
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji