Kory, za vremensku trakicu, bitno je koji link na kraju kopiraš, znači na zadnjem koraku, biraš opciju za 'forums' i i da podopciju 'pseudoHTML'...pokušaj sa tim ..meni je prošlo
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Kory, za vremensku trakicu, bitno je koji link na kraju kopiraš, znači na zadnjem koraku, biraš opciju za 'forums' i i da podopciju 'pseudoHTML'…pokušaj sa tim ..meni je prošlo
Hvala ti, nisam nikako mogla skužit zašto ne prikazuje.
Danas kontrola super prosla, dva ❤❤ kucaju. Krvarenje je i dalje tu, bez bolova. Lakse se dise...
Danas kontrola super prosla, dva ❤❤ kucaju. Krvarenje je i dalje tu, bez bolova. Lakse se dise…
Baš mi drago, glavno da su bebice ok🥰🥰
Jel ti još jako krvarenje, ili možda više sukrvica i smečkasti iscjedak?
Ja se isto borim sa tim, prođe pa se opet javi, preeesestresno, a gin govori da to normalno u ovim tjednima...pa sad budi pametan. Nadam se da budemo čim prije svi stabilniji
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Danas kontrola super prosla, dva ❤❤ kucaju. Krvarenje je i dalje tu, bez bolova. Lakse se dise…
Baš mi drago, glavno da su bebice ok🥰🥰
Jel ti još jako krvarenje, ili možda više sukrvica i smečkasti iscjedak?
Ja se isto borim sa tim, prođe pa se opet javi, preeesestresno, a gin govori da to normalno u ovim tjednima…pa sad budi pametan. Nadam se da budemo čim prije svi stabilniji
Smedjkasto, kao stara krv. Mene su prepali grcevi koje sam imala, ali su prosli. Sad je sve ok hvala Bogu, malo da se opustim napokon...
Cure kad ste vi radile prve krvne nalaze? Ja sam danas pitala doktora i kaze da je rano, zasto da placam nalaze dok se sve ne ustabili? Malo je cudan odgovor bio... Po transferu sam 6+5, po UZ malo su 2/3 dana stariji. Koji su standardni nalazi koji se rade? Doktor je bio do sad sve super, zaista smo muz i ja bili odusevljeni pristupom. Ali danas me bas iznenadio tim odgovorom, jos sam mu budala rekla nestonu fazonu znam da su moje prijateljice radile te nalaze. Kaze mi da onda pitam njih, one bolje znaju od njega... Bas cudno danas, ne znam sta da mislim. Cisto sam to spomenula, ne znam zaszo mu zasmetalo
Merry Ja sam nakon uzv (7+1) dobila sa vadim krvnu sliku, tsh, urin, urinokulturu i testove senzibilizacije. Krvnu grupu i rh faktor sam imala od ranije zbog ivf-a. Jedino mi za te testove senzibilizacije rekao da imam vremena (ako ne stizem) do 12tt, a za sve ostalo nek dodem na iduci uzv (9+1) pa da vidimo. Na kraju uspjela sve rijesit do uzv i sve bilo ok. Sad mi iduci na 11+2 i tu nisam nis dobila i onda Panorama na 12+1. Rekao mi da andol i duphaston pijem do 12tt dok utrici ostaju.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I super za bebice i da je sve ok! Nadam se da ce krvarenje sto prije prestati!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
E da, i guk nataste!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Marry, ja isto još nisam ništa, u petak imam kontrolu pa sam ga mislila pitati što je s laboratorijskim nalazima, malo mi čudno jer sam u 15tt. Iako, isto tako ko i vi, zbog MPO imam papa test, briseve, krvnu grupu, TSH ionako kontroliram minimalno jednom mjesečno. Moram ga podsjetiti isto, ali ja sam otišla baš jučer napraviti si kompletnu krvnu sliku, urin, enzime jetre, tsh, tražila sam uputnicu od liječnika opće prakse, i nije bilo problema. Jedino nisam još urinokluturu. Dakle nije me slao, al me zato slao i kardiologu i endokrinologu...i to sve u bolnici u kojoj planiram roditi, da ima sve na jednom mjestu.
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji