Ma tekucina bitna za sve opcenito. Al ja se bas tjeram i tjeram. Pa zaboravim pit 🤦♀️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Curke, kaj vi od terapije pijete? Ja 3x2 utrice (vaginalno), andol i folacin 1x dnevno (rekao mi ne novalac jer ima manje folne), 3x1 duphaston. I najavio mi da bi s 12tt maknuo duphastone i andol.
3x3 utrogestan vaginalno, prenatal, folna, svako treci dan depo progesteron, 3x1 duphaston. Hrpa svega 😀
Kad ste se vi pocele mazati? I ja nastojim piti sto vise vode, ali nekad jednostavno zaboravim...
Negdje s 8tt, pokusavam biti dosljedna, kao i s vodom, ali zaboravljam...
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
mame blizanaca, jeste li osjetile tu duplu ovulaciju ?
Zanima me postoji li razlika neka koju ste taj mjesec primjetile :-)
mame blizanaca, jeste li osjetile tu duplu ovulaciju ?
Zanima me postoji li razlika neka koju ste taj mjesec primjetile :-)
Timmy, ja nisam primijetila obje ovulacije, samo jednu stranu. Sve je bilo ko inače.
Timmy Ja sam ivf tako da je oplodna bila u labu. Al nisam nikad cula da se osjetili dupla ovulaciju. Mislim da se razumijem, to je jedna ovulacija ali su dva folikula vodeca (a ne jedan). I to je samo kod dvojajcanih. Kod jednojacanih je sve iz jednog vodeceg folikula i jedne jajne stanice (pocetne).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja srecom nisam dobila jos uvijek niti jednu striju, a bas u zadnje vrijeme i nisam disciplinovana sa mazanjem 🤷
Imam samo one moje stare pubertetske. A na +20 kg sam ,😳🤷🤦
Lezim i mirujem i cekam 37 tt pa da dogovaram carski.
Od stomaka nekad ne mogu ni zaspati. Jedno iskoci lijevo sa guzom, drugo desno podboci.... Veceras imam pregeld pa me bas zanima kolike su bebe 🥰🥰
Ja srecom nisam dobila jos uvijek niti jednu striju, a bas u zadnje vrijeme i nisam disciplinovana sa mazanjem 🤷
Imam samo one moje stare pubertetske. A na +20 kg sam ,😳🤷🤦
Lezim i mirujem i cekam 37 tt pa da dogovaram carski.
Od stomaka nekad ne mogu ni zaspati. Jedno iskoci lijevo sa guzom, drugo desno podboci…. Veceras imam pregeld pa me bas zanima kolike su bebe 🥰🥰
EnaEna, bravo drago mi je to čuti. Baš sam se pitala neki dan ima li svjetlih primjeraka mama koje ne dobiju strije s blizancima.
Još malo imaš za izdržati, brzo će to.
U kojoj bolnici ćeš roditi?
EnaEna, joooš samo malo! Bravo... Gdje sam još ja...
Mame koje su prošle 20tt, gdje ste radila anomaly scan, u bolnici, privat ili primarnog ginekologa? Ja vodim u bolnici trudnoću u rizicnoj, i tamo je sve ko na pokretnoj traci, pa razmišljam dal da tamo radim anomaly scan ili odem privat.
Merry, ja sam se danas vratila s kontrole, sve ok, bebice su u plusu za tjedan trudnoće, i na moje pitanje o laboratorijsim pretragama me poslao, i urinokulturu, iako je rekao da to voli malo kasnije slati.
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji