Sve za 5 🤩 Hematom je veci, ovaj put sam ga cak i ja vidjela. Sinoc je opet malo bilo osjetka, danas nista. Mirujem ja, ali nekad stvarno moram malo se pokrenuti i prija mi. Cim osjetim malo umora, odmah u horizontalu. Bebice rastu, dobro je to. Nestat ce valjda i ovaj hematom
Odlično za bebice🤗🤗, a i taj hematom se bude povukao
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Merry Bude taj hematom prosao, a super za bebice ❤️❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja srecom nisam dobila jos uvijek niti jednu striju, a bas u zadnje vrijeme i nisam disciplinovana sa mazanjem 🤷
Imam samo one moje stare pubertetske. A na +20 kg sam ,😳🤷🤦
Lezim i mirujem i cekam 37 tt pa da dogovaram carski.
Od stomaka nekad ne mogu ni zaspati. Jedno iskoci lijevo sa guzom, drugo desno podboci…. Veceras imam pregeld pa me bas zanima kolike su bebe 🥰🥰
EnaEna, bravo drago mi je to čuti. Baš sam se pitala neki dan ima li svjetlih primjeraka mama koje ne dobiju strije s blizancima.
Još malo imaš za izdržati, brzo će to.
U kojoj bolnici ćeš roditi?
Nisam ja iz Hr, ja cu roditi u BiH.
Sto se tice pregleda, mirovanje i dalje jer mi se grlic jos skratio. Dobila sam jos jednu tabletu za tlak (130/90 bio kod njih) i da se javim u bolnicu najdalje do utorrka. Tako da bih ja mogla uskoro na carski. Koliko me strah toliko mi je i neko rasterecenje jer mi je sve postalo tako tesko. Tlak me zeza. Oticu mi noge i sake. Faca mi je ista a i grudi,mozda su samo za pola br vece 🤣 ali su zato bradavice ogromne. Stomak ogroman 🥰🥰.
Tako da se ja sad spremam za ponedeljka i bolnice. Beba 1 je glavicom nisko dole -ona me tjera na wc i jako je nemirna im 2600 gr., Beba2 je guzom i njena glavica mi je redovno pod rebrima gura sve sto se moze gurati i pravi mi kiselinu.
Nekako do 28/29 tt mi je bilo lako ali poslije sve teze i teze.
Jeste li još 3u1? ☺️
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Ja srecom nisam dobila jos uvijek niti jednu striju, a bas u zadnje vrijeme i nisam disciplinovana sa mazanjem 🤷
Imam samo one moje stare pubertetske. A na +20 kg sam ,😳🤷🤦
Lezim i mirujem i cekam 37 tt pa da dogovaram carski.
Od stomaka nekad ne mogu ni zaspati. Jedno iskoci lijevo sa guzom, drugo desno podboci…. Veceras imam pregeld pa me bas zanima kolike su bebe 🥰🥰
EnaEna, bravo drago mi je to čuti. Baš sam se pitala neki dan ima li svjetlih primjeraka mama koje ne dobiju strije s blizancima.
Još malo imaš za izdržati, brzo će to.
U kojoj bolnici ćeš roditi?
Nisam ja iz Hr, ja cu roditi u BiH.
Sto se tice pregleda, mirovanje i dalje jer mi se grlic jos skratio. Dobila sam jos jednu tabletu za tlak (130/90 bio kod njih) i da se javim u bolnicu najdalje do utorrka. Tako da bih ja mogla uskoro na carski. Koliko me strah toliko mi je i neko rasterecenje jer mi je sve postalo tako tesko. Tlak me zeza. Oticu mi noge i sake. Faca mi je ista a i grudi,mozda su samo za pola br vece 🤣 ali su zato bradavice ogromne. Stomak ogroman 🥰🥰.
Tako da se ja sad spremam za ponedeljka i bolnice. Beba 1 je glavicom nisko dole -ona me tjera na wc i jako je nemirna im 2600 gr., Beba2 je guzom i njena glavica mi je redovno pod rebrima gura sve sto se moze gurati i pravi mi kiselinu.
Nekako do 28/29 tt mi je bilo lako ali poslije sve teze i teze.
Jeste li još 3u1? ☺️
Jesam 😊
Mada mi je vec preko glave, em sam teska em oticem, piskim na svakih sat vremena. Beba 1 je bas nisko glavicom pa pritisce. Da ne kukam dalje ima toga jos 🤣🤣🤣🥴🥴🥴
Bitno da su nalazi svi dobri. Doktorica kaze da bi gledala da pokusam nagurati 38+0 pa da radimo carski. Jer svaki dan, ma i sat bebama puno znaci.
Juce su stigli moji djecaci 💙💙
2820/51 i 2480/49
Pukao mi vodenjak,onako filmski vode bilo svukuda, pa je bio hitni carski. Posto sam bila u bolnici odmah im prijavila i pratili me dok nije dr dosao pa me spustili u radjaonu.
Bebe su bile u poluintenzivnoj i malo na kisiku. Vise nisu. Nadam se da cu ih sutra vidjeti kad mi izvade kateter.
Enaena cestitke ❤️❤️ i lijepo tezinu momci imaju 💪 Javljaj nam se i dalje (kada ces uspjeti) da cujemo kako ide i sto je pod must da moramo imati/kupiti, a sto nije 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Enaena cestitke ❤️❤️ i lijepo tezinu momci imaju 💪 Javljaj nam se i dalje (kada ces uspjeti) da cujemo kako ide i sto je pod must da moramo imati/kupiti, a sto nije 😀
Hvala vazii 🥰🥰
Juce su stigli moji djecaci 💙💙
2820/51 i 2480/49
Pukao mi vodenjak,onako filmski vode bilo svukuda, pa je bio hitni carski. Posto sam bila u bolnici odmah im prijavila i pratili me dok nije dr dosao pa me spustili u radjaonu.
Bebe su bile u poluintenzivnoj i malo na kisiku. Vise nisu. Nadam se da cu ih sutra vidjeti kad mi izvade kateter.
Cestitam 🤩🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji