Adri111 - jesam, u VT, dr.smatra da zaista nema potrebe za Zg jer je sve po skolski, KC mi jos bliže, ali iskustva drugih su loša… Nadam se da cu ja u Vt imam dobro iskustvo
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Palentica, Dandanas, hvala vam na odgovoru ❤️ ma tako si i ja mislim da ne treba taloziti, ali sam vas pitala da znam da li da iskoristim akciju u D&M (2+1 gratis) ili je to previše. Vjerujem da s 2 bebe nece biti previse i da ce se sigurno potrositi 😄
Anavi, bas lijepa kilaza bebica 👌 kako su bebe okrenute? Neka i dalje sve bude školski 🤞🏻🤞🏻
EnaEna sretno da ostanes samo tih par dana što doktor najavljuje i javi nam se nakon pretraga.
07/2021: IVF
09/2021: FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️
Palentica, Dandanas, hvala vam na odgovoru ❤️ ma tako si i ja mislim da ne treba taloziti, ali sam vas pitala da znam da li da iskoristim akciju u D&M (2+1 gratis) ili je to previše. Vjerujem da s 2 bebe nece biti previse i da ce se sigurno potrositi 😄
Anavi, bas lijepa kilaza bebica 👌 kako su bebe okrenute? Neka i dalje sve bude školski 🤞🏻🤞🏻
EnaEna sretno da ostanes samo tih par dana što doktor najavljuje i javi nam se nakon pretraga.
Nama su dm pakiranja od 28 pelena trajale 2 ili 3 dana cca...ja sam kupila 3 paketa prije nego sam rodila i muz je kasnije isao kupiti po potrebi i uvijek smo uzimali 3 paketa, na kraju nam je jedan ostao jer nije imalo smisla stavljati im vise jedinicu
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Ja imala danas kontrolu (umjesto sutra zbog organizacije pvt), bebe su sad 2250 g (curica) i 2470 g (dečko), sve školski, kroz dva tjedna dogovor za carski rez.
Jeeee!!! Odlicna kilaza bebica 😉 Ipak se necemo upoznati uzivo na SD.. u svakom slucaju puno srece, da sve prode brzo i da imas piliće u rukama cim prije!
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Tina292 okrenuti su glavicama dolje, ali ipak se preporučuje carski zbog lijevkasto sužene zdjelice…
MM 86. - sve ok,
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
Tess - hvala! Sretno i tebi!!!
MM 86. - sve ok,
Nama su dm pakiranja od 28 pelena trajale 2 ili 3 dana cca…ja sam kupila 3 paketa prije nego sam rodila i muz je kasnije isao kupiti po potrebi i uvijek smo uzimali 3 paketa, na kraju nam je jedan ostao jer nije imalo smisla stavljati im vise jedinicu
Hvala puno Palentice! Onda sigurno ne mogu pogriješiti 👌
07/2021: IVF
09/2021: FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️
Tina292okrenuti su glavicama dolje, ali ipak se preporučuje carski
Jos malo znaci ...
I ja cu na carski kad dodje vrijeme.
Sad trenutno se jedna beba izgleda namjestila na mjehur, znaci svakih 15-20 min ja idem da piskim. A beba vrti li vrti.
Evo molim ih da udaraju gore, pristajem i na kiselinu i na zgaravicu i da lome rebra.... Samo da ne pririscu i na cackaju dole 🤢
Jutros mi se muz smijao kad sam mu rekla kakav mi je osjecaj u stomaku... Jel se sjecate kako smo prije kao deca kad legnemo na ledja vozimo bicikl u vazduhu sa nogama. E reko tako samo sto njih dvoje to rade skupa🤣🤣🤣🤣
EnaEna- kod mene se udara i gore i dolje, dečkić je niže i glavicom pritišče mjehur (nije tak strašno jer ne moram tak često na wc, al osjetim pritisak). Curka je višlje i živahnija je, rita se i po želucu i pritišče pluća očito, za rebra ne moram ni reći… često ako legnem na bok dopluta gore i guza joj bude skoro pod mojim pazuhom. A nožice rade 100 na sat. Dečkić udara rjeđe al žestoko, protrese cijeli trbuh, a ona mlatara stalno, al ono baš i dok štuca i dok nas kontrakcija stegne ona se trudi nožicama😆
MM 86. - sve ok,
U Petrovoj su vam Bella happy baby pelene br.2 i uopće nisu tako malene jer su od 3-5kg, pa ako su vam bebice i manje, samo malo podfrknete gornji dio
Mi smo jaaako brzo prešli na trojku jer su one od 4-9kg. I zanimljivo, ali nama su najbolje babylove DM-ove. Tanke su ko papir, ali nam ni jednom nisu premočile.
Pampers nam je koma, ali pošto smo ih dobili tonu za poklon, potrošit ćemo i te već nekad.
Sretno curke 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji