BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Adri111
    28. Travanj 2022. 17:17

Rijecanka

Pozdrav svima,. Evo i ja vam se prikljucujem, mi cekamo 2 deckica, termin 15.8. Sada smo 24+4.. svima puno pozdrava 🥰🥰

Dobrodošla 🙂🙂

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• EnaEna
    28. Travanj 2022. 21:54

Adri111

EnaEnakako si danas?

Danas super. 
    Jos kad su mi rekli da ako i ostali nalazi budu uredni da cu ici kuci u utorak. Vise ne znam gdje sam sta pisala pa da se ne ponavljam...
    Uglavnom 1 cm sam otvorena, tlak mi dobar, jos imam neke preglede pa ce mi reci poslije vikenda sve tacno. Imam jos 2 injekcije dekstam... Kako se vec zovu one za razvoj bebinih pluca.

• EnaEna
    28. Travanj 2022. 21:59

Rijecanka

Pozdrav svima,. Evo i ja vam se prikljucujem, mi cekamo 2 deckica, termin 15.8. Sada smo 24+4.. svima puno pozdrava 🥰🥰

💙💙
    Super. Nadam se da sve ide skolski kod tebe.

SamoRita
    29. Travanj 2022. 09:14

Adri111

SamoRita zanima me jesi li još u grupi? Kada imaš termin?
    Mislim da smo si negdje blizu po terminima pa bi bilo super da se pratimo.

Jesam jesam, da meni je termin 17.11, ali ce bit ranije obzirom da su dvojceki  😊 Zasad je sve ok, mučnine imam periodično, par dana povracam po cijele dane pa onda me par dana pusti na miru, 3 kg sam smršavila ali me ne cudi.. Vratit ce se sve to.  Krvna slika super, samo mi je TSH dosta nizak, to moram pratiti. Trbuscic se poceo vidjeti 🥰🥰 kako je tebi? 

• Adri111
    29. Travanj 2022. 11:12

SamoRita baš mi je drago vidjeti da si tu🥰🥰🥰! Vidla sam da si bila na zimskim bebama, ali tamo nitko nema blizance pa baš i nemaju slična iskustva. 
    Da, i meni se trbuščić nazire, ali ja sam dobila 1,5kg jer isto imam neke čudne mučnine pa moram konstantno nešto jesti tako da kad mučnine prođu moram pripaziti na težinu. TSH mi ok, al ga isto kontroliram jer mi inače povišen. Sad 3.5. imam miny anomaly scan i Panoramu pa moram priznati da mi nije svejedno.
    Kada ti imaš idući pregled?

25.3.2022. ❤️❤️
    OTP 18.11.2022.

SamoRita
    29. Travanj 2022. 13:41

Adri111

SamoRita baš mi je drago vidjeti da si tu🥰🥰🥰! Vidla sam da si bila na zimskim bebama, ali tamo nitko nema blizance pa baš i nemaju slična iskustva.
    Da, i meni se trbuščić nazire, ali ja sam dobila 1,5kg jer isto imam neke čudne mučnine pa moram konstantno nešto jesti tako da kad mučnine prođu moram pripaziti na težinu. TSH mi ok, al ga isto kontroliram jer mi inače povišen. Sad 3.5. imam miny anomaly scan i Panoramu pa moram priznati da mi nije svejedno.

Nadam se da ce i tebi mucnine brzo proci, ja se sve kako uzdam u to da bi trebala izdržati još 2-3 tjedna pa ce mukama doci kraj  😁
    Ma moja doktorica meni uopce ne najavljuje sta cemo raditi, sta treba raditi, tako da 5.5 idem kod nje na redovan pregled a 12.05 idem kod privatne doktorice da se to malo detaljnije pogleda sve.  Tako da ce vjerojatno i meni na tom pregledu pogledati sve sta treba.. ,Jedino cega me stalno strah je toga da jednom ne prestane kucati srceko, dode mi da zovem privatno samo da ih vidim da li su oba dobro 🥰 puno mi je mjesec dana cekanja, ali tako je kako je  😊 tebi je prva trudnoća? 

• Adri111
    29. Travanj 2022. 14:21

SamoRita

Adri111

Nadam se da ce i tebi mucnine brzo proci, ja se sve kako uzdam u to da bi trebala izdržati još 2-3 tjedna pa ce mukama doci kraj 😁
    Ma moja doktorica meni uopce ne najavljuje sta cemo raditi, sta treba raditi, tako da 5.5 idem kod nje na redovan pregled a 12.05 idem kod privatne doktorice da se to malo detaljnije pogleda sve. Tako da ce vjerojatno i meni na tom pregledu pogledati sve sta treba.. ,Jedino cega me stalno strah je toga da jednom ne prestane kucati srceko, dode mi da zovem privatno samo da ih vidim da li su oba dobro 🥰 puno mi je mjesec dana cekanja, ali tako je kako je 😊 tebi je prva trudnoća?

Ne, nije mi prva trudnoća, imam sina koji ima 12 god., Al nakon njega nikako pa nikako bebica, tako da su nam ove bebice iz potpomognute. Kontrole imam za sad svaka tri tjedna. A strah, jel kucaju srčeka, jel bude sve ok, hoću li izdržati do termina...i tisuću drugih pitanja svaki dan se motaju po glavi. Ali korak po korak🙂. Sad ovaj uzv pa ćemo vidjeti dalje. Pretpostavljam da je tebi ovo prva trudnoća?

25.3.2022. ❤️❤️
    OTP 18.11.2022.

Anavi985
    29. Travanj 2022. 16:43

Moji malci se odjednom preokrenuli i to poprečno (na zadnjem uzv pred 10 dana bili oboje glavicama dolje) i to ukriž tako da se dr.mučio naći koje su čije nožice 😆, sad su oko 2700 i 2500 g. Od srijede smo u bolnici na obradi prije carskog, ako bude do tad doma tlak ok (jer je bio u bolnici visok) i ako se ne počne događati nešto… cervix zatvoren, al pocinje smeđi iscjedak (sluzni čep vjerojatno kreće).

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Tina-Miha
    29. Travanj 2022. 21:09

Curke, nemojte misliti da ne možete izgurati do termina. 
    Samo hrabro naprijed.
    Moji dečki su svaki imali preko 3kg, rođeni u 40.tjednu
    Ja sam išla na vaginalni porod, no na kraju završila na carskom samo zato što prvi malac nikako da se spusti u kanal .
    Inače, Petrova je u pitanju. Ako je sve ok, ne forsiraju niti raniji porod, niti carski. Carski je opcija samo ako vam nešto sa nalazima nije ok ili ako su bebe nogicama okrenute, poprečno ili nešto treće 🙈
    Sretno svim budućim mamama 🤍😘
    ...
    Ostale moje mamite sa bebama, kako ste mi ? Kako bebice ? 😍

• danadanas
    30. Travanj 2022. 09:44

Evo da se i ja malo javim... sretno svim novim trudnicama i dobrodošle 🤗🤗🤗
    Mi smo prošli 6 mjeseci, zapravo skoro ćemo i 7 🥰 Malci si dobro - odižu se na ispružene rukice, N se odguruje unazad na trbuhu pa tako zna i otići iz jedne prostorije u drugu 😆, a T je mali radoznalko - sve ga zanima i obožava igračke ❤ Još ne pužu ni ne sjede, ali napreduju pomalo 🥰
    Zdravstveno smo ok, iako N ima nisko željezo pa smo na sirupu, a T se pokazao atopijski dermatitis - nisam još 100% sigurna od čega, ali mislim da reagira na jaja - javilo se oko Uskrsa kad sam ja jela puno jaja, a i namazala sam mu malo jaja na rukicu i sve se zacrvenilo 😔 Nadam se da će proći kroz koji mjesec... ako ne, moramo paziti s cjepivom koje ide s godinu dana. 
    Sa 6 mjeseci smo krenuli i s dohranom i to je za sada dosta neuspješna misija 😆 Otprilike koliko ja uguram u usta, toliko oni ispljunu van 🤣 T još i pojede tu i tamo koju žličicu, ali N uglavnom samo pljuje sve van, iako bi ona zbog željeza trebala čim prije početi konkretnije jesti. Ali eto, borba je svaki dan s hranom... Uglavnom kuham i bacam 🤷‍♀️ Puno toga je sad lakše kad su veći - nema toliko nosanja, manje je plaća i drame kroz dan, ali opet idu druge borbe tako da uvijek nešto bude. Kako su ostale bebice? 

Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.