BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivana_tralala
    21. Travanj 2022. 08:09

Evo mene opet. Sad sam 18+1. Hematoma nema vise tako da mogu napokon sve normalno 💪.
    Za sad znam da imam jednog muskica. Druga beba se sakrila pa sad cekam sljedeci mjesec za vidit ko nam jos stize.
    Kako ste vi sa zdravljem? Ja u zivotu nisam bila bolesna koliko sad. Kao da se sve zalipi na mene. Vjerovatno od ovih dice al ovo je za poludit. Imala sam neku virozu, pa zelucanu virozu i evo od jucer opet temperatura. Vise ne znam sta da radim.  Uzimam i vitamine i sad dodatno jos vitamin c ali...ne ide me .

Mom
    21. Travanj 2022. 09:44

ivana_tralala

Evo mene opet. Sad sam 18+1. Hematoma nema vise tako da mogu napokon sve normalno 💪.
    Za sad znam da imam jednog muskica. Druga beba se sakrila pa sad cekam sljedeci mjesec za vidit ko nam jos stize.
    Kako ste vi sa zdravljem? Ja u zivotu nisam bila bolesna koliko sad. Kao da se sve zalipi na mene. Vjerovatno od ovih dice al ovo je za poludit. Imala sam neku virozu, pa zelucanu virozu i evo od jucer opet temperatura. Vise ne znam sta da radim. Uzimam i vitamine i sad dodatno jos vitamin c ali…ne ide me .

Hi, pa evo mene zaredali herpesi na ustima svako malo. Po tome vidim da mi je imunitet banana iako pijem prenatale i krvna slika mi je super. Tako da sam zaključila da je blizanačka trudnoća šok za tijelo 😄 i sa prvom curicom kad sam bila trudna bi mi ti herpesi bili češći ali ovoliko česti ne. 

zubica
    24. Travanj 2022. 06:33

Evo da se i ja napokon javim nakon duljeg vremena i rješavanja nekih obiteljskih stvari. 
    Svim curkama želim uspješan i da sa sto manje teškoća izguramo ovaj finiš, čitam da nas dosta ima u ovim poodmaklim tjednima. 
    Mi smo 34 tjedna, prije 3 dana je bio pregled - dečko 2400 g, curka 1950, dr. zadovoljna. Dečko glavicom prema dolje, a curka poprijeko i navodno se još stigne okrenuti. :) Vodim se u Vinogradskoj, pregled za 2 tjedna (smdakle na 35+3). 
    Od ostalog dijelom iste simptome kao vi - nesanica od 5-7, žgaravica, oticanje nogu, prstiju ruke.. 
    Što se tiče kilica, tu smo na +17, a imamo i trud. šećer otprije 3 tj pa smo na metdorminu 2x500 mg.

• EnaEna
    24. Travanj 2022. 22:01

Mom

Hi, pa evo mene zaredali herpesi na ustima svako malo. Po tome vidim da mi je imunitet banana iako pijem prenatale i krvna slika mi je super. Tako da sam zaključila da je blizanačka trudnoća šok za tijelo 😄 i sa prvom curicom kad sam bila trudna bi mi ti herpesi bili češći ali ovoliko česti ne.

Meni dr kaze da mi je krvna slika kao i da nisam trudna.
    I meni se cini da je sok... Ja koja se borim sa IR sad mi OGTT bio takav da se dr nije mogao nacuditi i da mi je brisao tu dijagnozu. Jos mi kako sam usla u 5 mjesec izbacio terapiju koju sam pila.

• Tess88
    25. Travanj 2022. 06:30

Drage moje, evo da se i mi pohvalimk 😁 U subotu su na svijet dosli moji blizanci, curica i decko teski 2700 🤗 Nakon inzistiranja lijecnika na vaginalnom porodu, ipak smo morali ici na carski i evo ja od jutra u pogonu - oporavak je za sada fantastican! Pohvala svim odjelima na Svetom Duhu, zaista rijeci hvale od mene! 
    S obzirom da je s malcima sve ok, i sa mnom, vjerujem da bismo sutra ili preksutra mogli doma!!! 

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

• Adri111
    25. Travanj 2022. 12:26

Tess88 čestitke na bebicama!🥰🥰
    Odlične su težine! 

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

Anavi985
    25. Travanj 2022. 12:47

Tess Čestitam!!! Bebe su i više nego idealne težine! Brz oporavak tebi, a bebama sretno djetinjstvo! Sad se mazite i pazite!

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• Adri111
    25. Travanj 2022. 16:42

SamoRita zanima me jesi li još u grupi? Kada imaš termin?
    Mislim da smo si negdje blizu po terminima pa bi bilo super da se pratimo.

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

Adiiii
    26. Travanj 2022. 08:32

Tess88 cestitam!!
    Ja sam jutros imala obilniji sluzavi žućkasti iscjedak koji nije bio neugodnog mirisa. Mislila sam zvati popodne doktoricu jer  radi popodne. Jeli to zabrinjavajuce? Sad ga trenutno vise nema, pa ne znam kako to ide, dal se i vama nastavi kroz dan ili bude samo ujutro, ako je neki problem. I ranije sam ponekad znala imati malo zickastog iscjetka ali samo ujutro i nisam imala neke druge simptome. 

Tìna292
    26. Travanj 2022. 10:56

Tess, čestitam ti! Uživaj u svojim malim smotuljcima ljubavi i brz oporavak ti želim ❤️
    Adiii, ja cesto imam žućkast iscjedak, neovisno o dobu dana, ponekad malo sluzav, ponekad vodenast. Radila briseve na sve, urinokulturu i sve je u redu. Ali svakako se javi doktorici da si sigurna da je sve u redu.

07/2021: IVF
    09/2021: FET 2 blastice 🙏
    6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
    UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.