BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AA0107
    11. Veljača 2022. 07:11

Iveeeee

Naravno da od Meralysa nije bilo ništa, ali eto kad trudnicki mozak počne paničarit…..🤣🤣

Ja sam bila na pregledu, sve je ok, dječak vodi glavom, ali cura je poprečno, pa ne znam hoću li morati na carski. Ja ne bi to baš željela, ne znam ima li vremena da se cura okrene?
    Kako kod vas stoje bebe?

Ja sam bila na ultrazvuku prije 2 tjedna tj u 30. Tjednu i isto se jedna cura opet okrenila na zadak, rekao mi je da se to još može prominit, idem slijedeći tjedan na ultrazvuk pa ćemo vidjeti kakvo je stanje 🙂

Adiiii
    11. Veljača 2022. 09:27

Hvala svim curama na prijasnjim odgovorima ❤️
    Jucer mi se bas lezalo u krevetu jer sam bila umorna ali sam se isla forsirati i isla sam pjeske do grada. Poslije me ful bolio trbuh i dio noci i onda je bol odjednom prestala. Trudna sam 18+2 i bojim se da mi sad mozda otjece plodna voda jer ujutro mi je vec 2 puta pobjeglo malo mokrace ili kao vode na gacice. I prije sam znala imati problema s tim ali u zadnje vrijeme ne. Zvala sam ginekologicu i sestra mi je rekla neka mirujem i ako se bolovi ponovo jave da idem na hitnu. Sto vi mislite? Nadam se da je sve ok

Adiiii
    11. Veljača 2022. 09:28

Bolovi su bili u gornjem dijelu trbuha

SeníRemmus
    11. Veljača 2022. 10:16

Adiiui meni je u tim tjednima iscjedak postao pojačan i vodenastiji, to je normalno zbog djelovanja hormona i sve većeg pritiska beba na žlijezde u vaginalnom zidu koje onda pojačano luče. Nadam se da je to i kod tebe slučaj te da nije riječ o plodnoj vodi. Za bolove ne znam što reći, mene je bolilo i dolje i gore i lijevo i desno, ali istina je da bi svi ti "normalni" bolovi zbog širenja maternice i ligamenata bi trebali prestati kroz dan. Prati stanje i idi na hitnu radije ako se ponovi, bolje provjeriti nego ne 😘😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

Adiiii
    11. Veljača 2022. 10:54

SeníRemmus

Adiiui meni je u tim tjednima iscjedak postao pojačan i vodenastiji, to je normalno zbog djelovanja hormona i sve većeg pritiska beba na žlijezde u vaginalnom zidu koje onda pojačano luče. Nadam se da je to i kod tebe slučaj te da nije riječ o plodnoj vodi. Za bolove ne znam što reći, mene je bolilo i dolje i gore i lijevo i desno, ali istina je da bi svi ti "normalni" bolovi zbog širenja maternice i ligamenata bi trebali prestati kroz dan. Prati stanje i idi na hitnu radije ako se ponovi, bolje provjeriti nego ne 😘😘

Hvala SeníRemmus. Pratit cu i mirovati. U utorak idem na pregled. Nadam se da ce sve biti ok. Cestitam svim novim mamama 😊

• Palentica
    14. Veljača 2022. 16:05

Pitanje svima, koliko ste osjetile svoje blizance? Ja sam bas u soku da oni jos uvijek imaju mjesta za akrobacije koje izvode....znaci trbuh mi je danas kao kvadrat bio i u nekim trenutcima sam imala 4 kvrge koje su virile iz "obujma" trbuha 🤣😆 
    + ste imale problema sa hodanjem? Meni ke bas tesko doslo, ne mogu ostati oslonjena na desnu nogu i bas me probada kroz prepone....nadam se da ce uskoro porod jer vise se ne uspjevam niti odmoriti, svaki dan se budim sve umornija i umornija....

Ufff eto, malo sam se izjadala 🥲 nadam se da ste svi dobro 

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

• EnaEna
    14. Veljača 2022. 21:26

Palentica

Pitanje svima, koliko ste osjetile svoje blizance? Ja sam bas u soku da oni jos uvijek imaju mjesta za akrobacije koje izvode….znaci trbuh mi je danas kao kvadrat bio i u nekim trenutcima sam imala 4 kvrge koje su virile iz "obujma" trbuha 🤣😆
    + ste imale problema sa hodanjem? Meni ke bas tesko doslo, ne mogu ostati oslonjena na desnu nogu i bas me probada kroz prepone….nadam se da ce uskoro porod jer vise se ne uspjevam niti odmoriti, svaki dan se budim sve umornija i umornija….

Ja sam manje trudna od tebe tako da mene to tek ocekuje. Ali sudeci ovih dana po udarcima, bice veselo 😂😂
    Sad vidim i na stomaku udarce a nisam prije mogla primjetit. Ali kad pokusam da snimim mobitelom, bebe prestanu. 
    Meni je jedna beba sa posteljicom nazad a druga naprijed. Dr kaze da su se super zakacile. 

Ja sad imala online cas dojenja pa sam pod tim utiskom. 

Jos koju nedelju da izdrzis bolje za bebe.  😘 
    Pretpostavljam da ces ici na vaginalni porod. 
    Ja 99% cu carski dogovarati. 

Tina-Miha
    15. Veljača 2022. 07:58

Palentica

Pitanje svima, koliko ste osjetile svoje blizance? Ja sam bas u soku da oni jos uvijek imaju mjesta za akrobacije koje izvode….znaci trbuh mi je danas kao kvadrat bio i u nekim trenutcima sam imala 4 kvrge koje su virile iz "obujma" trbuha 🤣😆
    + ste imale problema sa hodanjem? Meni ke bas tesko doslo, ne mogu ostati oslonjena na desnu nogu i bas me probada kroz prepone….nadam se da ce uskoro porod jer vise se ne uspjevam niti odmoriti, svaki dan se budim sve umornija i umornija….

Palentica ja sam rodila u 40.tjednu i osjetila ih do zadnjeg trena. Imaju ona mjesta, ne brini 🤣
    P.S. neki dan sam vam napisala cijelu svoju priču poroda, no forum nije htio objaviti zbog previše teksta.
    Poludila sam..a baš sam se potrudila napisati sve detaljno..
    Kad ću imati živaca, pisat ću ponovo, pa svakih par rečenica objaviti da mi se sve opet ne poništi..
    Sretno curke u narednim danima, tjednima 😘😘

Tina-Miha
    15. Veljača 2022. 08:00

Zaboravih napisati, hvala svima na čestitkama od mojih dečkiju i mene💙💙

• AA0107
    15. Veljača 2022. 16:47

Ja sam 32+5 isto sam očekivala da će imati manje mjesta pa da će biti mirnije, a ono tulum cili dan 😅 isto ih pokušam snimit ali kao da znaju pa se tada umire... Jedva čekam ultrazvuk u četvrtak da vidim kako napreduju moje cure 🥰

Tina Miha kako si zadovoljna s Petrovoj? Mene isto čeka porod tamo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.