Palentica bas su jučer došle doma, u fazi smo navikavanja, noćas nisam oka sklopila 😁, ali nema veze neka su one meni napokon kući, prošlo je dugih mjesec ipo dana.
Juhuuu! Bas mi je drago, uzivajte puno puno i sretno navikavanje!
EnaEna tako sam i ja imala nesanice sredinom trudnoce i nisam znala sta bi sama sa sobom, na kraju sam se uvijek prebacila u fotelju i igrala sudoku na mobitelu 😄 sretna vijest za tebe je da evo sad pred kraj spavam ko top i po danu i po noci jer sam toliko iscrpljena
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Palentica bas su jučer došle doma, u fazi smo navikavanja, noćas nisam oka sklopila 😁, ali nema veze neka su one meni napokon kući, prošlo je dugih mjesec ipo dana.
Juhuuu! Bas mi je drago, uzivajte puno puno i sretno navikavanje!
EnaEna tako sam i ja imala nesanice sredinom trudnoce i nisam znala sta bi sama sa sobom, na kraju sam se uvijek prebacila u fotelju i igrala sudoku na mobitelu 😄 sretna vijest za tebe je da evo sad pred kraj spavam ko top i po danu i po noci jer sam toliko iscrpljena
Super. Mada nije meni ovako bas svaku vece. Ali sam skontala da ako po danu odspavam 15-20 min se rjedje budim po noci... Nikakve logike u tome.
Maloprije sam, ne razmišljajući, ukazala meralys ha za djecu po TRI puta u svaku nosnicu.
U panici sam. Valjda neće ništa biti.
Je li koja od vas napravila što slično?
Maloprije sam, ne razmišljajući, ukazala meralys ha za djecu po TRI puta u svaku nosnicu.
U panici sam. Valjda neće ništa biti.
Je li koja od vas napravila što slično?
Nije ništa bilo pretpostavljam? Kontam nije to neki strašan lijek pa da bi bilo opasno sad..
Tina Miha jesi li rodila?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Jutro cure 🙂
Oprostite na nejavljanju.. Da, imam dupli razlog za to 😜
31.01.2022. u 23.12h i 23.13h stigli moji dečki carskim rezom.
Prvorođeni EZRA težak 3.210g/49cm, Apgar 10/10 💙
Drugorođeni JONA težak 3.080h/50cm, Apgar 10/10💙
Super smo. Ne moram ni reći da su dečki divni, zdravi i veliki. Stigli doma 4. dan 🙂
Meni osobno je oporavak bio dosta brz.
Cijelu priču pišem kad ulovim malo više vremena.
Pusa svim mamama, bebicama i budućim mamama ♥️😘
Tina-Miha cestitam vam od srca na velikim i zdravim dečkima 💙💙
kada ćeš stići, molim te, napiši nam dojmove o carskom u Petrovoj 🤗
07/2021: IVF
09/2021: FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️
Tina-Miha - čestitke!!! 🎉🎉🎉
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Sortiraj odgovore
Najstariji