lijepi pozdrav svim novim i starim članicama, čestitke na uspješnim trudnoćama i zdravim bebama :)
moj pregled je bio danas, cure su mi super, oko 800 grama svaka. samo što je jedna skroz nisko s glavicom, pa trebam mirovati i nadati se da će se okrenuti da ne dođe slučajno do otvaranja... zasad sam zatvorena, sve je ok, ali treba paziti.
jučer sam kupila neke stvarčice - nekoliko bodića veličine od 46, 50 i 56 pa nek se nađe ako i kad bude trebalo svega po malo. kupovala sam u c&a, h&m, babycenter i pepco. neke sam uzela sad na rasprodaji kratkih rukavića da budu ko neka potkošulja ispod jer će to biti zimske bebe, ostale sad po redovnim cijenama s dugim rukavima... ne znam je li tako ok, vidjet ću kad će ih trebati preskidati :D
lijepi pozdrav svim novim i starim članicama, čestitke na uspješnim trudnoćama i zdravim bebama :)
moj pregled je bio danas, cure su mi super, oko 800 grama svaka. samo što je jedna skroz nisko s glavicom, pa trebam mirovati i nadati se da će se okrenuti da ne dođe slučajno do otvaranja… zasad sam zatvorena, sve je ok, ali treba paziti.
jučer sam kupila neke stvarčice - nekoliko bodića veličine od 46, 50 i 56 pa nek se nađe ako i kad bude trebalo svega po malo. kupovala sam u c&a, h&m, babycenter i pepco. neke sam uzela sad na rasprodaji kratkih rukavića da budu ko neka potkošulja ispod jer će to biti zimske bebe, ostale sad po redovnim cijenama s dugim rukavima… ne znam je li tako ok, vidjet ću kad će ih trebati preskidati :D
Meni je isto jedan decko jaaaako nisko, okrenut glavicom prema dolje. Na zadnjem pregledu ova doktorica koja me.prvi put pregledavala mi je pocela pricati u jednini, o ovoj gornjoj bebi jer donju nije ni skuzila. Kad me nije srce strefilo.... 🤦♀️
Cestitam na urednim pregledima!! Bebice super rastu i napreduju!! 🥳🥳
Ja sam se narucila privatno na pregled sutra, neplanirano, jer zelim da mi netko s boljim uzvom izmjeri bebe i cerviks pa da onda mogu usporediti mjere od mog gina i privitnika kod kojeg jos odlagimo. Znaci 3 misljenja u 3 tjedna 🤦♀️🤦♀️
Bolje da sam sigurna i poduzmem sve na vrijeme ako nesto nece biti dobro!
Cestitam na urednim pregledima!! Bebice super rastu i napreduju!! 🥳🥳
Ja sam se narucila privatno na pregled sutra, neplanirano, jer zelim da mi netko s boljim uzvom izmjeri bebe i cerviks pa da onda mogu usporediti mjere od mog gina i privitnika kod kojeg jos odlagimo. Znaci 3 misljenja u 3 tjedna 🤦♀️🤦♀️
Bolje da sam sigurna i poduzmem sve na vrijeme ako nesto nece biti dobro!
Javi se odmah nakon pregleda ❤❤
meni je moj gin u domu zdravlja i sam veli da njegov uzv nije baš kvalitetan ni precizan za detaljna mjerenja i zato uvijek rađe da uputnicu da još odem u bolnicu da oni sve to provjere - i to mi je odlično! tak da mi ispadne pregled zapravo umjesto svaka 3 tj, svaka 2 tjedna :D
nadam se da će nam se bebe još okrenuti u svim smjerovima i da neće biti problema.
tajchika005 obavezno se javiš!
Pregled je bio tek u 19h navecer 😀
Sve je cakum-pakum 😀😀 zatvorena, cvrsto, cervix preko 4cm. Curka je 1kg i nesto sitno, a decko 950g 🥳🥳
Cura je glavom visoko gore, zato imam konstantnu zgaravicu!! Decko i dalje nogama dolje udara po cerviksu i mjehuru.
Uglavnom, sve u najboljem redu!!
Hvala sto mislite na nas ❤️
Pregled je bio tek u 19h navecer 😀
Sve je cakum-pakum 😀😀 zatvorena, cvrsto, cervix preko 4cm. Curka je 1kg i nesto sitno, a decko 950g 🥳🥳
Cura je glavom visoko gore, zato imam konstantnu zgaravicu!! Decko i dalje nogama dolje udara po cerviksu i mjehuru.
Uglavnom, sve u najboljem redu!!
Hvala sto mislite na nas ❤️
Super! 🥰
🤦♀️🤦♀️Lose ☹️☹️
Zgaravica traje 24sata na dan danas ravno tjedan dana!! Nista ne pomaze duze od pola sata!!! Jucer sam u noci cak i plakala koliko sam jadna i iscrpljena jer nisam doslovno oka sklopila. Cak je i muz isao sat vremena kasnije na posao da se malo naspava jer je pokraj mene to nemoguce.
Sto se ostalog tice, ovo su mi najvjerojatnije bila najugodnija tri tjedna u trudnoca, bez ikakvih tegoba, probadanja i boluckanja.
Nisam mimoza, prosla sam sve i svasta, ali ova zvijer od zgaravice mi trenutni ubija svu srecu, radost i volju za zivotom 😩😩
Sortiraj odgovore
Najstariji