BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tajchika005
    23. Srpanj 2020. 15:38

Ne uzimam dodatno folnu, samo prenatale. I njih ponekad zaboravim. Al jedem puno voca, zivim na selu pa je dvoriste i vrt pun svega i svacega domacega! 

tajchika005
    23. Srpanj 2020. 15:43

Kako su duzine vasih cerviksa? Moj je 36.5mm sto je kao dobro, sad samo treba pratiti da se ne skracuje vise od normalnog. 

• Valnea87
    24. Srpanj 2020. 21:29

tajchika005

Kako su duzine vasih cerviksa? Moj je 36.5mm sto je kao dobro, sad samo treba pratiti da se ne skracuje vise od normalnog.

Čestitam 💙💕 i ja isto čekam curicu i dečkica 🙂🙂 mi smo sad u 32. tt i bebice imaju oko 1,5 kg bojim se da nije malo al doktor nije ništa rekao.. Cerviks mi je sad 34 mm...za dva tjedna opet na kontrolu vidjet cemo sta kazu 💕💙💕💙💕 ne mogu vjerovat da sam tu negdje vec pri kraju... 

dorapamidora
    25. Srpanj 2020. 19:30

Cestitke svima, ja sad u utorak imam pregled, jedva cekam….ko bi rekao da cu se u zivotu veselit ginekoloskim pregledima 😅
    Nego, kakve ste sa kremicama, uljima, strijama… ja se mazem obicnim bademovim uljem, nadam se da je to dovoljno.
    Vidjela sam u bolnici curku sa Ogromnim trbuhom i nadala sam se da je tu vise od dvoje djecice, ali nije.. 🤣

Nina12
    26. Srpanj 2020. 09:47

Baš nas ima dosta koje nosimo dječaka i djevojčicu 🥰 ja sledece sedmice idem na anomaly jedva čekam. Baš mi se nekako oduži 4 sedmice čekati na pregled a vjerujem da će i meni reci sad na kraće da dolazim. 

Charlies
    26. Srpanj 2020. 10:23

Cestitam svima na dobrim vijestima, drago mi je da sve ide kako treba.💜 Ja sam bila na pregledu prosli tjedan, cure su 503 i 505g i zatvorena sam. Sad samo da ovako nastavimo i dalje 😊 Btw ja pijem Novalac (kad se sjetim), željezo i povremeno magnezij(pomaže mi oko probave i bolova).

dorapamidora
    26. Srpanj 2020. 13:16

Meni zasad stoji da su dva decka, vec smo imena smislili. Osim ako mi preksutra na pregledu kazu da su dvije cure, onda smo opet u problemima sto se imema tice 🤣

• keti13
    27. Srpanj 2020. 17:57

Pozdrav svima😎
    Stalno vas čitam ali nisam baš nešto aktivna...osim ako nemam pitanja kao i sad😬🤭
    Zanima me koju ste veličinu planirale pripremiti bebicama za izlazak iz bolnice?

Nina12
    27. Srpanj 2020. 22:43

Keti i ja sam u dilemi koju veličinu uzeti s blizancima je bas teško predvidjeti. Ja sam mislila uzeti veličinu 50. Još ne znam sta tacno cu uzeti, ja sam više za jednodijelni komplet. 

tajchika005
    28. Srpanj 2020. 11:42

O odjeci nisam jos ni pocela razmisljati,sve mi se nekako cini rano a znam da ce vrijeme brzo doci i proci 🤦‍♀️
    Kako cete posloziti krevetice/kinderbete? 
    I imate li vec kolica? Moze prijedlozi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.