Ne uzimam dodatno folnu, samo prenatale. I njih ponekad zaboravim. Al jedem puno voca, zivim na selu pa je dvoriste i vrt pun svega i svacega domacega!
Kako su duzine vasih cerviksa? Moj je 36.5mm sto je kao dobro, sad samo treba pratiti da se ne skracuje vise od normalnog.
Kako su duzine vasih cerviksa? Moj je 36.5mm sto je kao dobro, sad samo treba pratiti da se ne skracuje vise od normalnog.
Čestitam 💙💕 i ja isto čekam curicu i dečkica 🙂🙂 mi smo sad u 32. tt i bebice imaju oko 1,5 kg bojim se da nije malo al doktor nije ništa rekao.. Cerviks mi je sad 34 mm...za dva tjedna opet na kontrolu vidjet cemo sta kazu 💕💙💕💙💕 ne mogu vjerovat da sam tu negdje vec pri kraju...
Cestitke svima, ja sad u utorak imam pregled, jedva cekam….ko bi rekao da cu se u zivotu veselit ginekoloskim pregledima 😅
Nego, kakve ste sa kremicama, uljima, strijama… ja se mazem obicnim bademovim uljem, nadam se da je to dovoljno.
Vidjela sam u bolnici curku sa Ogromnim trbuhom i nadala sam se da je tu vise od dvoje djecice, ali nije.. 🤣
Baš nas ima dosta koje nosimo dječaka i djevojčicu 🥰 ja sledece sedmice idem na anomaly jedva čekam. Baš mi se nekako oduži 4 sedmice čekati na pregled a vjerujem da će i meni reci sad na kraće da dolazim.
Cestitam svima na dobrim vijestima, drago mi je da sve ide kako treba.💜 Ja sam bila na pregledu prosli tjedan, cure su 503 i 505g i zatvorena sam. Sad samo da ovako nastavimo i dalje 😊 Btw ja pijem Novalac (kad se sjetim), željezo i povremeno magnezij(pomaže mi oko probave i bolova).
Meni zasad stoji da su dva decka, vec smo imena smislili. Osim ako mi preksutra na pregledu kazu da su dvije cure, onda smo opet u problemima sto se imema tice 🤣
Pozdrav svima😎
Stalno vas čitam ali nisam baš nešto aktivna...osim ako nemam pitanja kao i sad😬🤭
Zanima me koju ste veličinu planirale pripremiti bebicama za izlazak iz bolnice?
Keti i ja sam u dilemi koju veličinu uzeti s blizancima je bas teško predvidjeti. Ja sam mislila uzeti veličinu 50. Još ne znam sta tacno cu uzeti, ja sam više za jednodijelni komplet.
O odjeci nisam jos ni pocela razmisljati,sve mi se nekako cini rano a znam da ce vrijeme brzo doci i proci 🤦♀️
Kako cete posloziti krevetice/kinderbete?
I imate li vec kolica? Moze prijedlozi?
Sortiraj odgovore
Najstariji