Beta hcg vrijednosti

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vickivale
    12. Listopad 2021. 06:34

Tak je svejedno kakva ti je beta, imas potvrdenu trudnocu u maternici s otkucajima. Beta hcg vise nije tvoja briga, sretno dalje

Dvojajcane blizanke 🍒

• maka2909
    12. Listopad 2021. 09:59

vickivale

Tak je svejedno kakva ti je beta, imas potvrdenu trudnocu u maternici s otkucajima. Beta hcg vise nije tvoja briga, sretno dalje

Puno hvala! Umirila si me malo, nema clanka koji nisam procitala o tome, trazila odgovore, ali nigdje nista konkretno.. vec sam mislila da cu puknit..

• ivkicaivka
    04. Studeni 2021. 19:02

Trebam pomoć!
    Vadila sam netu, oko 5dana prije m, 10dana nakon ovulacije (po mojem nekom izračunu).
    Beta mi je 0.5.
    Da li je moguće da je prerano ili je definitivno negativna trudnoća :( ?

• vickivale
    04. Studeni 2021. 19:13

prerano ti je to, daj poprati još koji dan s testovima pa ako bude sjena ponovi betu, sve je još moguće

Dvojajcane blizanke 🍒

• Sandra97
    07. Studeni 2021. 09:08

Drage moje,poslecnji ciklusi su mi bili 09.09 pa 08.10,sada sam vec uveliko trebala dobiti a nisam,inace dobijam na 28 dana. Juce sam radila betu,bila je 0.20... Sa prvim sinom prosle god kad sam radila bila je 0,1 i posle 2 dana 516... Da li je moguce da je beta samo prerano uradjena i da sam ipak trudna? Cekam sutra da uradim obicnu plocicu,poludecu od iscekivanja...

• Sandra97
    07. Studeni 2021. 20:38

Kejsy

Sandra97

Drage moje,poslecnji ciklusi su mi bili 09.09 pa 08.10,sada sam vec uveliko trebala dobiti a nisam,inace dobijam na 28 dana. Juce sam radila betu,bila je 0.20… Sa prvim sinom prosle god kad sam radila bila je 0,1 i posle 2 dana 516… Da li je moguce da je beta samo prerano uradjena i da sam ipak trudna? Cekam sutra da uradim obicnu plocicu,poludecu od iscekivanja…

Sve ispod 5.2 je negativna beta, nemoj bacati novce na obicne testove nece ti nista pokazati. To kod tebe sad je negativna beta, znaci trudnice nema. Mozes ponoviti betu ako ne dobijes za koji dan. To za proslu trudnocu moze biti da je bila greska ulabu ili da se implantacija dogodila na dan uzimanja krvi za prvu betu pa je prerano uzet uzorak.. drugacije logike nema.. jer 0.1 je negativna teta. Nemoj da se brines, strpi se koji dan ako ne dobijes idi ponovo betu vadi možda je se samo prerano.

To mi je i doktorka napisala da ponovim betu za 5 dana i da ce biti 100% tacna i da je moguce...idalje se nista ne desava...ni nalik da cu dobiti

SAYURI
    07. Studeni 2021. 23:15

Sandra97

Drage moje,poslecnji ciklusi su mi bili 09.09 pa 08.10,sada sam vec uveliko trebala dobiti a nisam,inace dobijam na 28 dana. Juce sam radila betu,bila je 0.20… Sa prvim sinom prosle god kad sam radila bila je 0,1 i posle 2 dana 516… Da li je moguce da je beta samo prerano uradjena i da sam ipak trudna? Cekam sutra da uradim obicnu plocicu,poludecu od iscekivanja…

Ako si uveliko trebala dobiti a beta 0.20 tu trudnoce nema. Do sada bi beta trebala narasti barem na granicnu vrijednost....vrlo su male sanse da si trudna ,  a test sutra nema smisla, ako si jucer radila betu 0.20, da se poduplala za 2 dana, opet nije dovoljno da ijedan test pokaze...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Sandra97
    10. Studeni 2021. 18:31

SAYURI

Sandra97

Ako si uveliko trebala dobiti a beta 0.20 tu trudnoce nema. Do sada bi beta trebala narasti barem na granicnu vrijednost….vrlo su male sanse da si trudna , a test sutra nema smisla, ako si jucer radila betu 0.20, da se poduplala za 2 dana, opet nije dovoljno da ijedan test pokaze…

Podigla sam danas sve rezultate... U subotu sto sam radila betu pisalo je ipak manje od 0.20 ( >0.20 ),juce radila test pojavila se bleda jedva vidljiva crta tako da je pozitivan...danas ponovila betu,danas je tacno 0.20,sto znaci da se povecala... Tek mi sad nista nije jasno...beta raste ali mi je nesto bas bas mala...nista ne razumem 😔😔😔

SAYURI
    11. Studeni 2021. 02:50

Sandra97

SAYURI

Sandra97

Ako si uveliko trebala dobiti a beta 0.20 tu trudnoce nema. Do sada bi beta trebala narasti barem na granicnu vrijednost….vrlo su male sanse da si trudna , a test sutra nema smisla, ako si jucer radila betu 0.20, da se poduplala za 2 dana, opet nije dovoljno da ijedan test pokaze…

Podigla sam danas sve rezultate… U subotu sto sam radila betu pisalo je ipak manje od 0.20 ( >0.20 ),juce radila test pojavila se bleda jedva vidljiva crta tako da je pozitivan…danas ponovila betu,danas je tacno 0.20,sto znaci da se povecala… Tek mi sad nista nije jasno…beta raste ali mi je nesto bas bas mala…nista ne razumem 😔😔😔

Eto test moze pokazati pozitivno prije krvi....🙄
    Slusaj,  ne znam koji test si radila, ali defintivino na betu 0,20 nije pozitivan. Najosjetljiviji testovi reaguju tek na nekih 10 beta Hcg vrijednosti, tako da dok se beta ne ppdigne minimum na ovu razinu, test ne moze izbaciti drugu liniju. Moze evapotacijsku...zao mi je, vise srece sljedeci ciklus..🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Sandra97
    11. Studeni 2021. 11:50

SAYURI

Sandra97

SAYURI

Sandra97

Podigla sam danas sve rezultate… U subotu sto sam radila betu pisalo je ipak manje od 0.20 ( >0.20 ),juce radila test pojavila se bleda jedva vidljiva crta tako da je pozitivan…danas ponovila betu,danas je tacno 0.20,sto znaci da se povecala… Tek mi sad nista nije jasno…beta raste ali mi je nesto bas bas mala…nista ne razumem 😔😔😔

Eto test moze pokazati pozitivno prije krvi….🙄
    Slusaj, ne znam koji test si radila, ali defintivino na betu 0,20 nije pozitivan. Najosjetljiviji testovi reaguju tek na nekih 10 beta Hcg vrijednosti, tako da dok se beta ne ppdigne minimum na ovu razinu, test ne moze izbaciti drugu liniju. Moze evapotacijsku…zao mi je, vise srece sljedeci ciklus..🤞🤞

Baby rapid trakicu sam radila i pokazala je pozitivno prekjuce,juce beta 0.20,a danas plocica baby rapid negativna...nista mi vise nije jasnoo...kaze mi drugarica da moze biti ili spontani ili poremecaj hormona...sad ne znam 🙍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.