Pozdrav, imam jedno pitanje. Uradila sam test 4dana prije izostanka M, i bio je pozitivan.
30.dan ciklusa sam vadila betu koja je bila 1197, i 33.dan jer je bio vikend i ona je iznosila 3321. Da li je po vama to u redu?
Hvala i sretno svimaa ❤️
Pozdrav, imam jedno pitanje. Uradila sam test 4dana prije izostanka M, i bio je pozitivan.
30.dan ciklusa sam vadila betu koja je bila 1197, i 33.dan jer je bio vikend i ona je iznosila 3321. Da li je po vama to u redu?
Hvala i sretno svimaa ❤️
Je, to je super duplanje 🙂 čestitam 🫶
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav evo malo poduzi post zanima me dali se neko susreo sa ovakvom situacijom znači menga mi kasnila 3 dana urađen test koji je bio pozitivan nakon toga krvarenje sa ugruscima jedan dan dalje se nastavilo ko normalna menga vađenje bete koja je bila 54 nakon dva dana popela se 168 danas bila na sv duhu kažu beta ista ko i prije dva dana znači 168 na uzv vide kao neku malu gest vrećicu 5×5 mm jadnicima nisu zadebljanje maternica 11mm neznam šta je rekli mi da se vratim za dva dana ponoviti betu I na uzv
Pozdrav svima :)
Radila sam betu u utorak, tada sam po ZM bila 5+4, beta je iznosila 4662. Danas sam radila opet, na 6+1 i beta iznosi 22651. Je li to ok duplanje? Tj povecala se skoro 5 puta
To je ok, al nema smisla radit betu u tim tjednima...otić u ginekologa potvrdit trudnoću ultrazvukom
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Naravno, idem na pregled za koji dan. Bete se rade ranije ih raznih razloga, jednostavno sam se htjela umiriti zbog proslog negativnog iskustva, dok cekam pregled. Hvala na odgovoru

👩🏼32
🧔🏻♂️37
👧🏻 2024

👩🏼32
🧔🏻♂️37
👧🏻 2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji