Uh stranica, a ja se radova malo uvatila, probat cu po sjecanju ali ja nikako povatati pola nadimaka pa se nemojte ljutiti ako krivo napisem 😊
Super da je bebica u bolnici bolje sigurno zato sto je mama uz nju pa se brze oporavlja 💪💪
Super za dobre preglede i velike bebace 😄
Fever mi smo se podruzili pa bio je mislim 5 tjedan, ali ja sam na carski pa nije bar dole nista savova bilo. A curkalo mi je to nesto i preko mjesec dana ako ne blize 2mj. A ja sam se isto znala stalno samo izdajati tako da ti to nema veze. Sa prvom sam se iskljucivo izdajala 3mj pa sam mengu dobila 4.mj kad sam pocela dojiti 😕
E da i necija preslatka bebica, cestitam na krstenju 💖
MyBaby na tvoju bebolinu cemo sve biti ljubomorne i svaka cast sto to sve stizes, ja uz stariju ludim svaki drugi dan srecom beba nije prezahtjevna inace bi prosvikala 😂
Mimmyx odite do ped ili na hitnu, vjerojatno nije nista, ali bolje provjeriti. Moja starija nije nikad tako ko beba, ali se zato kasnije nalupala da to postane pod normalno, ali me svaki put sokira.
Ja sam opet morala desnu samo izdajati poslije onog blistera jel je dojenje bilo bolno, ali srecom danas opet mogu i na tu dojiti. I kao mi se mlijeko smanjilo pa sam vadila zamrznuto oa sad opet povecavam, uh sizife di si 😂
Hej curke, neznam kako da ovo krenem pisati uopce.. Ne spavam od 3 sata… Naime nasa Stella je danas pala sa kreveta visine cca 50 cm. Spavala je do mene i ja sam ju hranila zatim sam ja zaspala a ona je ispala na pod. Znaci ja sam pretrnula kad sam cula plac. Podigla sam ju i nikakve ozljede nisu vidljive cak niti ogrebotinq. Citala sam po internetu ali tako malo dijete nisam nasla koje je palo( mj i po staro). Odmah sam ju podigla i prestala je plakati nakon 5 min, jela je i sada spava. Neznam sta da radim sada , umirem od brige i trazim rijeci utjehe😔
Ajme, mojem je jučer baby camera pala drito na glavu ps sam umrla, mogu mislit kak je tebi.
Prati ga danas, možda nije loše da nazoveš pedijatra pa pitaš na kaj trebaš obratit pozornost.
E,a robice za krstenje ima u kretexu u karlovcu.
Gdje se tocno nalazi Kretex trgovina u Karlovcu?
Bok cure, uf što ste se raspisale, tko bi sve polovio. Ja nekako ništa ne stižem kraj ove svoje, ta bi se samo nosala i bila vani i da gleda što se dogadja oko nje. Tad šuti ko zalivena a inače se non stop svadja s nama i sama sa sobom. Presmiješna je, kao neka mala šefica. Počela mi se okretati s trbuha na ledja, onako nekako digne guzicu i odgurne se, treba još vježbati. Malo mi je prehladjena, nosić začepljen pa kapam fiziološku, ali nisam ništa izvlačila.
Mi imamo 27. Krštenje, kupili smo predivnu haljinicu, komplet je bio sa trakom, cipelicama, bodijem i štramplama za 300 kn. Stvarno povoljno.
Kome je pala beba obavezno na hitnu, bolje da kažu da nije ništa nego da kasnije bude problema. I mene je toga strah, ja ju uvijek ogradim da ne može nikud-zasad dok još koliko toliko miruje.
Moja tak slabo jede, ona kao da nikad nije gladna. Dugačka je i mršava. A kad ju tjeram na silu da pocica ona sve izbljucka. Ne znam šta da kažem, valjda će s dohranom bit bolje.
Sex- odavno smo počeli, ali treba neka kontracepcija pod hitno, moram otići na pregled uskoro. Volje imamo, ali umor nas svladava haha, bude otprilike dvaput tjedno.
Je li koja od vas bebi trebala davat rojazol gel na jezik/u usta? Probala sam mu dat prek zlicice koja se dobije s gelom ali nema sanse da dodje do dijela jezika koji je bijel, a kamoli jos razmazem u ustima... mozda se moze stavit gel na sterilnu kompresu, kompresu na prst pa mu tako razmazat?
Je li koja od vas bebi trebala davat rojazol gel na jezik/u usta? Probala sam mu dat prek zlicice koja se dobije s gelom ali nema sanse da dodje do dijela jezika koji je bijel, a kamoli jos razmazem u ustima… mozda se moze stavit gel na sterilnu kompresu, kompresu na prst pa mu tako razmazat?
Tako je nama patro naprsvila, prvo prst na gazu pa u usta. Ja se sad s tim borim, pa namotam gazu na stapic i prodjem. Jedino nezz koliko puta na dan. Jel te bole sise od toga?
Mimmyx - mojoj mami je mali s mjesec i pola pao iz ljulje na stol. Prejako ga je zaljuljala pa je ispao van. Vrisak kao iz horora. Nisam se mogla sabrati 2 dana. Sve je bilo o. k. pa ga nismo nikud vodili.
Danas je dobio 2 pike, u svaku bedru jednu!? Mislila sam da se dobije samo jedna.
Ima 6660 g i 60 cm. Dobila sam Oleovit kapi jer sam rekla da mi je od ovih imao grčeve pa skoro ništa nije jeo. Dakle, s mjesec i pol je imao 6 kg, znači da je za mjesec dana dobio samo 660 grama i to sve sad kad sam mu prestala davati kapi, a prije je u tom razdoblju dobio skoro 2 kg.
Sex kod nas nije na repertoaru, ne još...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mimmyx moja je pala sam nepuna 4 mj s kreveta na glavu i sve je bilo ok..pratila sam ju,jela je normalno,spavala i nisam ju nikudvodila. I nemoj nikad da ti je na rubu meni i kad je naredam jastuke
Sortiraj odgovore
Najstariji