Mene stomak boli kao da imam mengu.. a ovih dana su mi lohije bile oskudne i zuckaste, danas i sinoc krv… ne vjerujem da bi to moglo biti to ili ipak da?
Ma kakva menga, meni je to krvarenje svako malo prestajalo pa se vracalo, pa neki iscjedak, pa sve stalo, sad imam neki glupi iacjedak jedva cekam na pregled da mi da nesto da ga se rjesim
mi smo kukove obavili sa mjesec dana starosti, i onda imamo kontrolu kad bude 2 mjeseca.
Moj malac je poceo super spavati po noci. Od 21 do 3 ujutro, i onda drugi dio do 7 ujutro. I to je krenulo kad sam uvela AD. Ali ali.. ovo 6 sati spavanje je od dojenjam a nakom AD spava samo 3-4 sata. Tak da danas ukidam AD pa cu vidjeti sto ce biti. Ali zato je preko dana kaos kao i kod vas. Nikakvo pravo spavanje, sve nesto po max pola sata, ubije me, tako da sam i ja spremna za spavanac u 21.
Eee super, samo tako nastavi da se navikne. Poslije ce mu biti svejedno sta je popio, bitno da je sit.
Ja tek sad nakon vise od 3i pol mjeseca pokusavam sog navikavat na dnevnu rutinu, par dana uspijemo, pa opet zujanje cijeli dan, polako uspjet ces treba vremena
Uzv kukova tako rano?
Meni pedica rekla da se narucim kad napuni dva mj da ide kad bude bio tri.
Tak svima govore tu kod nas, cak ove na radiologiji nece ni narucit ranije
Ovako je i kod nas. Ne narucuju prije tri mjeseca.
.
Kod nas je danas strasno od nervoze. Spavao sve skupa nista. I sad ga nikako uspavati. Cijeli dan nam se vrti u krug, sisa, presvlacenje, nosanje, malo sna i opet ispocetka. 😢😢 otisao muz napumpati pilates loptu, to nam je sa kceri palilo za uspavljivanje, ljuljanje na njoj.
Ja upalim muziku i pjevam mu i cesto tak zaspi po danu. Sad navecer isto deracina, okupali ga i mrtav umoran zaspao od dernjave ranije. Maknem mu sisu, odmah poceo urlat, totalno uvrijedjen. Ne znam sta to bude kasnije, svjesna sam gresaka, ali ne znam kako da im doskocim. Da bar hoce faking dudu.
Uspavam ga i kao cvrsto spava, a jesam ga spustila budan🤦♀️ i ja isto kazem to za dudu...
.
Fever opis ti je😆😆
.
Malina tnx, pogledat cu.
.
Skoljka gledala sam taj za presvlacenje pelena al meni to nespretno skroz, pelena mi se stalno pomice tako... ocito nesto ne radim dobro.
Ja jedino dizem i spustam po bh.
Mene stomak boli kao da imam mengu.. a ovih dana su mi lohije bile oskudne i zuckaste, danas i sinoc krv… ne vjerujem da bi to moglo biti to ili ipak da?
Tako meni bude, stane pa krene. Cim podignem nesto malo teze ili sam cijeli dan na nogama i kad se on nacicava po cijeli dan -prokrvarim. Normalno je to.
Fever presmijesna si 😂,ja imam zelju za seksom inace sam seksualan tip😂no i ja imam taj neki iscjedak pa se jos ne seksam.moja je onda uistinu zlato.Ja sam ju okupala spustila ju na jastuk jer je dojila i sita je i ona sama zaspe.moja je sva debeljuckasta i bas mi je sva za pocokati svugdje🥰🥰.bas je dobra beba a otkako sam presla sad na waya sa d kapima vise nema ni proceduru sa kakanjem to obavi bez problema samo cujem kad je obavila😂.ja svoju ne mislim krstit prije 9 mjeseca.
Probala sam joj iz zezancije dat dudu no sve je izbljuvala,i zatvori usta nece otvorit😂,no ni jedna mi kcer nije htjela dudu pa joj ni ne guram a i nemam potrebu jer je uistinu andjelak od bebe.kad joj cistis nos ona suti,kad ju kupas ona suti,kad smo isli na kontrolu sutila je.da imam procedure sa grcevima i ostalim ne znam iskreno kako bi pored jos dvoje djece,kuce,dva psa..poludila bi
Uzv kukova tako rano?
Meni pedica rekla da se narucim kad napuni dva mj da ide kad bude bio tri.
Tak svima govore tu kod nas, cak ove na radiologiji nece ni narucit ranije
Ja sam cula da se preporuca izmedju 6 i 8 tjedna jer ako nesto.nije ok najbolje se namjesti u tom periodu.Ne znam jel to istina ili ne ali ja sam isla privatno za svaki slucaj jer su me u bolnici kasno narucili.
.
Sto se tice sexa...mi jos nismo,u srijedu imam pregled pa to cekamo.Ja sam imala dosta savova...ali iskreno nemam neku zelju uopce i kad me muz pita kad ce taj pregled vise ja se odma iznerviram kako je to njemu stalno na pameti a meni nije 🙈 Nadam se da cu dobiti zelju uskoro.
.
Ne znam, bolio me donji dio trbuha kao kad imam mengu pa sam povezala s tim, pogotovo jer se izdajam 4-5x dnevno pa je moguce da ju dobijem.
Mi smo krstenje dogovorili za kraj 8. Mj
It’s a baby boy💙
Hej curke, neznam kako da ovo krenem pisati uopce.. Ne spavam od 3 sata... Naime nasa Stella je danas pala sa kreveta visine cca 50 cm. Spavala je do mene i ja sam ju hranila zatim sam ja zaspala a ona je ispala na pod. Znaci ja sam pretrnula kad sam cula plac. Podigla sam ju i nikakve ozljede nisu vidljive cak niti ogrebotinq. Citala sam po internetu ali tako malo dijete nisam nasla koje je palo( mj i po staro). Odmah sam ju podigla i prestala je plakati nakon 5 min, jela je i sada spava. Neznam sta da radim sada , umirem od brige i trazim rijeci utjehe😔
Cure ja jucer bila ukomirana, zadnje 3 noci su bile kaos, jos pikica na sve to 🙈 nisam vise znala od muke sta cu, glava me pocela boljet i samo suze krenule od muke 🙈 kroz glavu prolazi dal ja sve radim kako treba i jos 100 misli, bas sam se raspukla 🤯😬 al bolje je, smirila sam se 🙈 noc je prosla ok 💪 valjda mi se skupilo pa 😩 bolje da izbacim iz sebe 😊
Ja se raspuknem svako malo, hormoni 🙈bolje da izbaciš, bude lakše 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji