Uzv kukova tako rano?
Meni pedica rekla da se narucim kad napuni dva mj da ide kad bude bio tri.
Tak svima govore tu kod nas, cak ove na radiologiji nece ni narucit ranije
Ovako je i kod nas. Ne narucuju prije tri mjeseca.
.
Kod nas je danas strasno od nervoze. Spavao sve skupa nista. I sad ga nikako uspavati. Cijeli dan nam se vrti u krug, sisa, presvlacenje, nosanje, malo sna i opet ispocetka. 😢😢 otisao muz napumpati pilates loptu, to nam je sa kceri palilo za uspavljivanje, ljuljanje na njoj.
Ja upalim muziku i pjevam mu i cesto tak zaspi po danu. Sad navecer isto deracina, okupali ga i mrtav umoran zaspao od dernjave ranije. Maknem mu sisu, odmah poceo urlat, totalno uvrijedjen. Ne znam sta to bude kasnije, svjesna sam gresaka, ali ne znam kako da im doskocim. Da bar hoce faking dudu.
Bili na pregledu, danas ravno mjesec dana
59 cm i 5680g
Dr preporucuje cjepivo za rotu tako da cemo mi njega procjepiti
Fever, bome imas pravog decka! Ja sam mislila da je moj sa 4600g kapitalac, al otpusteni smo sa 2950g :D kako izgledaju vase bebe? Moj puca od debljine 😍
Primjenjujete li baby handling? Ako da, imate li neki link za video da stavite.
Videi od DM-a su skroz dobri, muz i ja mozda jednom tjedno probamo, al vecinom je sve zdravoseljacki.😍😌 Jedino sam pelene krenula nekak s boka stavljati
On je dug pa se rasporedilo.
Nego, meni rana zarasla al pizda ko zvizda. Valjda ce se skupit to skoro, ovak klapa dok hodam😂😂😂
Vi koje imate bebače 2+mj
Jeste se probale seksat ili ne jos? Nije mi jos na pameti al me zanima kad zene dobiju zelju jer je ja jos nemam a i curim jos
It’s a baby boy💙
Fever haha. Mi jesmo prošli tjedan, nikakvih problema nije bilo, mislim bilo je u mojoj glavi 😂 ali kad sam to prelomila bilo je kao vožnja biciklom 😄
Bejb2 i Fever bravo za dobre preglede, bebaci vam super napreduju 👍🏻
Jahanara ja samo preavlacenje radim po Bh, podizanjebi spustanje dok je bio manji
On je dug pa se rasporedilo.
Nego, meni rana zarasla al pizda ko zvizda. Valjda ce se skupit to skoro, ovak klapa dok hodam😂😂😂
Vi koje imate bebače 2+mj
Jeste se probale seksat ili ne jos? Nije mi jos na pameti al me zanima kad zene dobiju zelju jer je ja jos nemam a i curim jos
Mi se jesmo sa 6t nakon poroda, onda je bio prvi pregled kod gin sa 7t nakon poroda i onda smo još jednom i nakon toga “odradili” 🤭
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Fever haha. Mi jesmo prošli tjedan, nikakvih problema nije bilo, mislim bilo je u mojoj glavi 😂 ali kad sam to prelomila bilo je kao vožnja biciklom 😄
Blago tebi, meni je taj prvi put nakon poroda bio zivi horor, ali smo umirali od smijeha i na kraju odustali. 🙈😂😂😂Osjecam se kao da sam zaklamana, jedva nekako to obavimo. Bas sam danas citala da je to do manjka hormona estrogena pa je koza manje elasticna i ponasa se kao da je u menopauzi 🙈😂
Mene stomak boli kao da imam mengu.. a ovih dana su mi lohije bile oskudne i zuckaste, danas i sinoc krv... ne vjerujem da bi to moglo biti to ili ipak da?
It’s a baby boy💙
mi smo kukove obavili sa mjesec dana starosti, i onda imamo kontrolu kad bude 2 mjeseca.
Moj malac je poceo super spavati po noci. Od 21 do 3 ujutro, i onda drugi dio do 7 ujutro. I to je krenulo kad sam uvela AD. Ali ali.. ovo 6 sati spavanje je od dojenjam a nakom AD spava samo 3-4 sata. Tak da danas ukidam AD pa cu vidjeti sto ce biti. Ali zato je preko dana kaos kao i kod vas. Nikakvo pravo spavanje, sve nesto po max pola sata, ubije me, tako da sam i ja spremna za spavanac u 21.
Sortiraj odgovore
Najstariji