Odlicno ima dosta papalica.Mi smo 3 dans bili na kupovnoj kruski sljivi jer J nije 4 dana kakao a nista nije novo bilo na meniju🤔.Malo ispustao zvukove povreno i normalno se pokakao sutradan.Sad opet svaki dan ima stolicu pa cu uskoro uvest komorac,krumpir,puretinu..
Sagi bravoooza dobar pregled.T je super👌😊
Danas smo jeli piletinu,avokado i b.tikvu🙃nije lose.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Kod nas vec treci dan za redom prolazi dorucak dosta dobro. Rekla bi oko 100ml da pojede, a onda izgubi volju da sjedi, bilo u hranilici ili krilu. Ili ako zlica ne ulazi dovoljno brzo u usta . Danas proso pahuljice, malina, kruska i banana za dorucak. I svejedno je trazio dojiti pola sata nakon toga, prije spavanja.
Jahanara, pa bas to, neka njima sirupa, bogcici mali.
Corinme, R fino tamani :D
Jahanara meni je mm na godišnjem sad tak da će i on preuzet više jutarnju smjenu 💪
Malina kako je bilo kod sveki?
.
Mi smo se bome prejeli, stvarno ko da je Božić 🤣
Kod nas vec treci dan za redom prolazi dorucak dosta dobro. Rekla bi oko 100ml da pojede, a onda izgubi volju da sjedi, bilo u hranilici ili krilu. Ili ako zlica ne ulazi dovoljno brzo u usta. Danas proso pahuljice, malina, kruska i banana za dorucak. I svejedno je trazio dojiti pola sata nakon toga, prije spavanja.
Super 🙂
hahahaa. T zna zaplakati ako mu dovoljno brzo nedam novu žlicu. A po povratlu ke postao jako nervozan, plakao, ni crtići nisu pomagali. 5 min do doma. Dam mu smoki i odmah osmijeh, dakle on je ovisnik o hrani 🤣
Joj da, kod svojih primijetila da se bijeli i donja dvojka. Jer nije dovoljna gornja dvojka i gotnje dvije jedinice 🤦♀️ Dakle, tko preživi pričat će 🙈🤣
Joj da, kod svojih primijetila da se bijeli i donja dvojka. Jer nije dovoljna gornja dvojka i gotnje dvije jedinice 🤦♀️ Dakle, tko preživi pričat će 🙈🤣
Ma mozda je i bolje da svi odjednom izadu nego da ide jedan po jedan mjesecima. Samo da brzo niknu! 😊🤞
Ajme koliko zubica odjednom🙉 nije on ni nervozan, rekla bi da dobro podnosi.
Sagi bome ste imali pravi Bozic😀😀
.
Corinne bravo za dorucak, nek je krenulo na bolje😀
Corrine baš sam ja to komentirala mužu 😁
Jahanara da, nije jako nervozan. Danas je bio baš dobro raspoložen kod mojih. Još i odspavao skoro 2 sata u komadu nakon ručka 🙂
Da, bome riješili hranu i poklone 🤣
Tak je i kod moje majke svaki put, hrane do plafona,vec sam ranije rekla da mi je ziher zbog toga i puknuo vodenjak ranije 😂
.
Kod sveki sat i pol dosta i previse. Pojela zlicu pirea,bilo neko nezacinjeno meso na naglo i kuc. Znate kako je da mi kad dodemo doma redovno moramo misliti sto cemo jesti do kraja dana🤷zato ne volim ici tamo. kad idemo od mojih ima hrane skoro do utorka. Sva sreca, svratili jos do moje mame, muz joj sastavljao stol neki pa nam nabrzaka slozila za jesti jos ☺️
Inace stalno vodim rat s muzem oko sveki. Ja jednostavno ne mogu gledati koliko ona slini nad mojom bebom. Znate da kad ode doma ja njega idem prati jer mi mali smrdi po njenoj slini. FUJ. A danas, dakle ona umoci prst u taj pire pun komada zapecene maščobe i da malom da polize, pa sebi u usta taj prst, pa njemu nazad. Ako nisam pala sa stolca, osjetila sam kako kipim u sebi. Velim to muzu poslije a on meni: daaaa, jesi vidjela 😳😳😳 on se cudi!! Rekoh, koji k, pa reci joj koju pm izvodi 😡😡😡😡 stalno sam ja dezurni policajac. Jucer dosla nenajavljena i drito malog u hranilicu, stavlja mu igracke na pladanj. Rekoh, on ne sjedi, ja ga tu stavljam ako ga bas nikako drugacije ne mogu nahraniti. I odem slagati ves, a eto malog sjedi na trosjedu. Fakat nemam snage, zakljucat cu stan. Jos je ona od sutra na godisnjem i kroz igru s malim prica kako se nada da ce se vise igrati s njim dopodne, ja se bojim da cemo se posvadjati ako mi ae svaki dan bude nasađivala po stanu, ako mi bas pukne film vjerojatno cu joj reci bas sve a onda bude vjerojatno kraj.
Sortiraj odgovore
Najstariji