Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    20. Prosinac 2020. 22:38

malina08

Tak je i kod moje majke svaki put, hrane do plafona,vec sam ranije rekla da mi je ziher zbog toga i puknuo vodenjak ranije 😂
    .
    Kod sveki sat i pol dosta i previse. Pojela zlicu pirea,bilo neko nezacinjeno meso na naglo i kuc. Znate kako je da mi kad dodemo doma redovno moramo misliti sto cemo jesti do kraja dana🤷zato ne volim ici tamo. kad idemo od mojih ima hrane skoro do utorka. Sva sreca, svratili jos do moje mame, muz joj sastavljao stol neki pa nam nabrzaka slozila za jesti jos ☺️
    Inace stalno vodim rat s muzem oko sveki. Ja jednostavno ne mogu gledati koliko ona slini nad mojom bebom. Znate da kad ode doma ja njega idem prati jer mi mali smrdi po njenoj slini. FUJ. A danas, dakle ona umoci prst u taj pire pun komada zapecene maščobe i da malom da polize, pa sebi u usta taj prst, pa njemu nazad. Ako nisam pala sa stolca, osjetila sam kako kipim u sebi. Velim to muzu poslije a on meni: daaaa, jesi vidjela 😳😳😳 on se cudi!! Rekoh, koji k, pa reci joj koju pm izvodi 😡😡😡😡 stalno sam ja dezurni policajac. Jucer dosla nenajavljena i drito malog u hranilicu, stavlja mu igracke na pladanj. Rekoh, on ne sjedi, ja ga tu stavljam ako ga bas nikako drugacije ne mogu nahraniti. I odem slagati ves, a eto malog sjedi na trosjedu. Fakat nemam snage, zakljucat cu stan. Jos je ona od sutra na godisnjem i kroz igru s malim prica kako se nada da ce se vise igrati s njim dopodne, ja se bojim da cemo se posvadjati ako mi ae svaki dan bude nasađivala po stanu, ako mi bas pukne film vjerojatno cu joj reci bas sve a onda bude vjerojatno kraj.

Joj da, i mi imamo ručak za sutra, i utorak 😁
    Jaaooo ovo za pire, wtf 🤮🤮🤮
    Joj jika, ja bi reagirala na to. Mislim, to ni ja ne radim, kamoli da bi netko drugi, pa ko god da to bio.
    Uf, nadam se da neće svaki dan dolazit 🤦‍♀️
    Jel tebi na kraju bila ona žena za čišćenje? 

Jahanara
    20. Prosinac 2020. 22:57

Ajme fuuuj, grozno Malina😳😳
    Kako si se uopce mogla iskontrolirati da joj ne kazes da prestane?  I zasto joj nisi rekla? Mislim da se ne bi nikako na to mogla suzdrzati. 
    Ok, kuzim vjerojatno si presutila zbog mira u kuci. Al jebem takav mir ako takve stvari radi🙄

20. Prosinac 2020. 23:16

Zato sto jedva smognem hrabrosti reci da ga ne nosi ovako vec onako, pa to za sjedenje itd. Ispada da joj stalno serem. Ugl on ce joj reci IDUCI PUT 😡
    Tak je ko laboratorijski mis kod svoje mame, a kad dode kod moje, smije se, psuje, otvori pivu i zajebava mi staru :D a svojoj se boji rec da ne slini toliko malog.
    .
    Ma nije mi bila zena jer ne znam ni sama zasto. Neznam kad da joj kazem da dode. Hocu da bude tu kad je O budan, a ne kad ćorkamo, a tko to moze znati kad je to. I prodju dani 🤷

skoljka
    20. Prosinac 2020. 23:25

malina08

Tak je i kod moje majke svaki put, hrane do plafona,vec sam ranije rekla da mi je ziher zbog toga i puknuo vodenjak ranije 😂
    .
    Kod sveki sat i pol dosta i previse. Pojela zlicu pirea,bilo neko nezacinjeno meso na naglo i kuc. Znate kako je da mi kad dodemo doma redovno moramo misliti sto cemo jesti do kraja dana🤷zato ne volim ici tamo. kad idemo od mojih ima hrane skoro do utorka. Sva sreca, svratili jos do moje mame, muz joj sastavljao stol neki pa nam nabrzaka slozila za jesti jos ☺️
    Inace stalno vodim rat s muzem oko sveki. Ja jednostavno ne mogu gledati koliko ona slini nad mojom bebom. Znate da kad ode doma ja njega idem prati jer mi mali smrdi po njenoj slini. FUJ. A danas, dakle ona umoci prst u taj pire pun komada zapecene maščobe i da malom da polize, pa sebi u usta taj prst, pa njemu nazad. Ako nisam pala sa stolca, osjetila sam kako kipim u sebi. Velim to muzu poslije a on meni: daaaa, jesi vidjela 😳😳😳 on se cudi!! Rekoh, koji k, pa reci joj koju pm izvodi 😡😡😡😡 stalno sam ja dezurni policajac. Jucer dosla nenajavljena i drito malog u hranilicu, stavlja mu igracke na pladanj. Rekoh, on ne sjedi, ja ga tu stavljam ako ga bas nikako drugacije ne mogu nahraniti. I odem slagati ves, a eto malog sjedi na trosjedu. Fakat nemam snage, zakljucat cu stan. Jos je ona od sutra na godisnjem i kroz igru s malim prica kako se nada da ce se vise igrati s njim dopodne, ja se bojim da cemo se posvadjati ako mi ae svaki dan bude nasađivala po stanu, ako mi bas pukne film vjerojatno cu joj reci bas sve a onda bude vjerojatno kraj.

Meni da je to napravila ja bi skocila na nju.

skoljka
    20. Prosinac 2020. 23:35

malina08

Zato sto jedva smognem hrabrosti reci da ga ne nosi ovako vec onako, pa to za sjedenje itd. Ispada da joj stalno serem. Ugl on ce joj reci IDUCI PUT 😡
    Tak je ko laboratorijski mis kod svoje mame, a kad dode kod moje, smije se, psuje, otvori pivu i zajebava mi staru :D a svojoj se boji rec da ne slini toliko malog.
    .
    Ma nije mi bila zena jer ne znam ni sama zasto. Neznam kad da joj kazem da dode. Hocu da bude tu kad je O budan, a ne kad ćorkamo, a tko to moze znati kad je to. I prodju dani 🤷

Ee pa to je to.. Odnosi.. Tvoja mama je flegma i sa njom moze da bude ono sto jeste. 

Corinne
    20. Prosinac 2020. 23:55

Ova tvoja svekrva malina zvuci ko moja, a muz takoder. Ako joj treba priopciti neku vijest, on i tata razglabaju kad je najbolji trenutak za to, jesu se zvijezde dobro poklopile taj dan ili ne. Meni je to uzas, kod mene doma se sve kaze odmah i onako kako je, bez uljepsavanja. Sjecam se kak moj dragi nije mamicu obavijestio da smo se zarucili tjednima, jer je ona bila pod stresom zbog posla.. a ja joj nisam bila bas po volji za njenog sineka

sagi
    21. Prosinac 2020. 02:19

Corinne

Ova tvoja svekrva malinazvuci ko moja, a muz takoder. Ako joj treba priopciti neku vijest, on i tata razglabaju kad je najbolji trenutak za to, jesu se zvijezde dobro poklopile taj dan ili ne. Meni je to uzas, kod mene doma se sve kaze odmah i onako kako je, bez uljepsavanja. Sjecam se kak moj dragi nije mamicu obavijestio da smo se zarucili tjednima, jer je ona bila pod stresom zbog posla.. a ja joj nisam bila bas po volji za njenog sineka

🤦‍♀️🤦‍♀️ Treba imati živaca za to da stalno paziš tak na nekoga. Ja to nemam 🙈

sagi
    21. Prosinac 2020. 02:27

malina08

.

Baš što kaže Skoljka, loše odnose imaju. 

A da, za puno toga nam tak odu dani pa odustanemo na kraju. 
    A niš, jednom joj kaži da dođe neki dan u vrijeme koje ti je taj dan pasalo i kaj, ak O i spava, može ti ona čistit neš. Neće O spavat tak dugo 😉

Jahanara
    21. Prosinac 2020. 06:36

Jutro!
    Noc🙉 bolje da nisam ni isla spavati, svakih 15min, pola sata. Mislim da smo jednom uhvatili sat😰 ne znam sta je to, skok, regresija, zubi, zajebancija🤦‍♀️ 
    .
    Corinne znaci Malinina sveki ima konkurenciju🤪
    .
    Sagi ne vjerujem da bi joj sveki cistila, ne zvuci mi ta zena tako. Prije da bi uzela O na cuvanje i Malini naredjivala sta da ocisti.
    .
    Kod nas za dorucak svjezi sir u kombinaciji sa kruskom,jabukom i zobenim.

sagi
    21. Prosinac 2020. 06:53

Jutro ☕
    Nama je ok noć bila, al ja sam baš strgana.
    Sad se spremamo ić na vađenje krvi. 
    Jahanara uf 😕
    Nadam se da ćeš uspjet neš po danu odmoriti 🤞
    Mislila sam na onu ženu koju je rekla da je našla za čišćenje. Sveki ne treba zvat 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.