Jutroo nama i dalje dobre noci, evo nje jos spava , ja idem riskirati nes napraviti 😊 e juce je napravila 4/5 koracica od kauca do stolice 😁😁
Malina joj uzas mogu mislit kako kipis iznutra, al nekuzim muza sto on nerece. Ja sam inace takva da mi glupo svekrvi nesto govoriti jer mi je super, al isto joj znaju pasti gluposti na pamet ko tipa da i starijoj malo nesa da pa kao i ona kavu pije. Muz bude u drugoj sobi pa nevidi, al drugi put kad dođemo onda on prigovori sve ako sam mu ja nesto spomenula 😁
Sagi e sad neznam jel nisam u toku il nisi ni pisala dosad da idete, to je redovna kontrola da vidite zeljezo ili radi neceg drugog.
Jahanara joj bome i vas dosta dugo to nespavanje muci, nadam se da ce ubrzo opet postati spavalica
Jutro ☕
Nama je ok noć bila, al ja sam baš strgana.
Sad se spremamo ić na vađenje krvi.
Jahanara uf 😕
Nadam se da ćeš uspjet neš po danu odmoriti 🤞
Mislila sam na onu ženu koju je rekla da je našla za čišćenje. Sveki ne treba zvat 🤣
Eto vidis kako mi mozak radi kad sam mislila da mislis na sveki😆😆
Sretno na vadjenju🤞🤞
.
Mellorine bravo za korake👏👏🥳🥳
Jahanara prvo sam mislila da sam ja krivo napisala 🙈
Mell bravo D 🙂
Imao je blago povišene eozonofile i limfocite, tad je pedijatar reko da je to sve ok, al da ćemo za par mjeseci napravit kontrolu.
.
Ovaj put je smao iz prstića pa je bilo ok.
A došli, veliki red ispred. I mislim si ići ćemo preko reda i gledam kak ćemo se provući. čim smo došli nam je neki deda koji je bio na kraju reda reko odite s bebom naprijed. I uglavnom dođemo. I stanemo van reda ispred ulaza. I bio neki dedek, mlada žena iza njega, i lik srednjih godina iza nje. Žena se toliko nabila na dedeka valjda da mi slučajno ne dođemo ispred nje. I kad je žena došla reć da nas 5 uđe osto se onak gurala, lik iza nje kaže odite vi s bebom ispred. I unutra isto ona stane iapred vrata, i manji razmak drži za svaki slučaj. Bila mi je presmiješna 🙄ja sam sjela i rekla idemo mi na kraju dok se tih 5 iz reda, al me onaj lik opet zvao da idemo ispred.
Fakat ne očekujem privilegije nigdje , al ono, vidiš da je mala beba, doslovno ćeš uštedjet minutu. I tično vidiš da ono samo da ne zakoluta očima, a svi muški bi nosili kolica, a ne propustili samo.
Reci cu mu danas da joj napise poruku ak joj se boji rec uzivo :D. Aj necu vise o sveki, joa ce me naci i na internetu pa ce imati i sta za citati 😂
Sta se njupa danas? Kak smo ono rekli da se uvode jaja?:D mi produzili do pola 9, sad sam skuzila da je to prekasno jer ne stigne imati 3 spavanca
Jahanara prvo sam mislila da sam ja krivo napisala 🙈
Mellbravo D 🙂
Imao je blago povišene eozonofile i limfocite, tad je pedijatar reko da je to sve ok, al da ćemo za par mjeseci napravit kontrolu.
.
Ovaj put je smao iz prstića pa je bilo ok.
A došli, veliki red ispred. I mislim si ići ćemo preko reda i gledam kak ćemo se provući. čim smo došli nam je neki deda koji je bio na kraju reda reko odite s bebom naprijed. I uglavnom dođemo. I stanemo van reda ispred ulaza. I bio neki dedek, mlada žena iza njega, i lik srednjih godina iza nje. Žena se toliko nabila na dedeka valjda da mi slučajno ne dođemo ispred nje. I kad je žena došla reć da nas 5 uđe osto se onak gurala, lik iza nje kaže odite vi s bebom ispred. I unutra isto ona stane iapred vrata, i manji razmak drži za svaki slučaj. Bila mi je presmiješna 🙄ja sam sjela i rekla idemo mi na kraju dok se tih 5 iz reda, al me onaj lik opet zvao da idemo ispred.
Fakat ne očekujem privilegije nigdje , al ono, vidiš da je mala beba, doslovno ćeš uštedjet minutu. I tično vidiš da ono samo da ne zakoluta očima, a svi muški bi nosili kolica, a ne propustili samo.
Sagi, glupe babe!
Mislila sam naribati jabuku pa da mu dam da proba, kuhana ne prolazi baš dobro. Nisam još potražila smijem li!? Dajete li vi svježe voće ili bolje još ne?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mislila sam naribati jabuku pa da mu dam da proba, kuhana ne prolazi baš dobro. Nisam još potražila smijem li!? Dajete li vi svježe voće ili bolje još ne?
Pa neki daju mandarinu i to 🤷 pa probaj mu dati, vidi kak ce reagirati, nije ni on vise tako mali
Reci cu mu danas da joj napise poruku ak joj se boji rec uzivo :D. Aj necu vise o sveki, joa ce me naci i na internetu pa ce imati i sta za citati 😂
Sta se njupa danas? Kak smo ono rekli da se uvode jaja?:D mi produzili do pola 9, sad sam skuzila da je to prekasno jer ne stigne imati 3 spavanca
Moj rijetko ima 3 spavanca, ni ne trudim se više.
Jedino što nam je neki raspored je da nakon jutarnje kašice ide spavat.
Doručak:pirov griz, jabuka , breskva.
Ručak: palenta, tikva, tikvica, edmu. Jaje, ovisno oćeš cijelo il posebno žumanja i bjelanjak. Ako je opcija broj 2,onda prvo žumanjak, 1/4,pauza, 1/2,pauza 1/2 pa cijelo.
Pa mislim da smiješ, on sad već jendo vrijeme paoa, želudac mu se naviknuo na hranz. Ja kuham sve jer mi paše da imam vodicu za griz il neš, a i prolazi nam sve.
Moj gelipter je bas po PS sto se tice dnevnih spavanaca od 2.mjeseca zivota, ako ne pratim budne prozore, mali skroz podemoni. Evo jucer mi se desilo da se iz 2.spavanca ustao u 16:07, vec je u pola 6 krenuo cendrati, al ne bi ni to bio problem da onda on i zaspi u pola 6 vec bi se nunanje otegnulo do pola 7, a to nije opcija 🤷 jedva smo izdrzali do 20h, red smijanja red suza i vristanja, iscrpi me to. Neka on pajki fino 3 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji