Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Prosinac 2020. 10:35

I nije nista bolje spavao po noci kako me savjetuju yugo babe, sveki je cak predlozila da ne spava ni 2.spavanac ❤️🤦

sagi
    21. Prosinac 2020. 11:28

malina08

I nije nista bolje spavao po noci kako me savjetuju yugo babe, sveki je cak predlozila da ne spava ni 2.spavanac ❤️🤦

Ma svaka beba je drugačija i treba pratit ritam. da ovom mom paše 6 spavanaca, spavao bi 6 puta 🤣

Corinne
    21. Prosinac 2020. 13:56

Vaki

Mislila sam naribati jabuku pa da mu dam da proba, kuhana ne prolazi baš dobro. Nisam još potražila smijem li!? Dajete li vi svježe voće ili bolje još ne?

Ja svom dam da sam grize svjezu jabuku, bananu, mandarinu, naranču.  Ugl jabuku mu prerezem na pola ili četvrt da lakše primi. Onda on to zubićima struže, nije da bas nesto pojede, to mu je više zabava dok mi jedemo. Narancu i mandarinu posiše sok a ostatak baci na pod 😅 sve dobro podnosi, nema osipa ni probavnih problema. 

Corinne
    21. Prosinac 2020. 13:59

malina08

Reci cu mu danas da joj napise poruku ak joj se boji rec uzivo :D. Aj necu vise o sveki, joa ce me naci i na internetu pa ce imati i sta za citati 😂
    Sta se njupa danas? Kak smo ono rekli da se uvode jaja?:D mi produzili do pola 9, sad sam skuzila da je to prekasno jer ne stigne imati 3 spavanca

Dobro je Sagi napisala za jaja. Ja sam prvo kao uvodila, četvrt, pa pola.. a onda mi se vise nije dalo pa sam mu napravila palačinke. A jucer je jeo kajganu, pojeo pola uz jogurt i malo kruha. Voli gristi koru od kruha, valjda zbog zubića 😅

Jahanara
    21. Prosinac 2020. 16:02

Bravo Roko! Papa kao pravi decko😀

Corinne
    21. Prosinac 2020. 17:07

Jahanara

Bravo Roko! Papa kao pravi decko😀

Ne bas količinski al bar nije izbirljiv još. Nekad cemo valjda doći i do pravih porcija 

skoljka
    21. Prosinac 2020. 18:00

Vaki

Mislila sam naribati jabuku pa da mu dam da proba, kuhana ne prolazi baš dobro. Nisam još potražila smijem li!? Dajete li vi svježe voće ili bolje još ne?

Bananu, kivi, mango, mandarinu mu dajem svjeze, logicno. Jabuku, krusku mu dam pa on to glaba, lize, tvrdo mu , al otkine komadic pa pojede🤷🏻‍♀️

Jahanara
    22. Prosinac 2020. 06:27

Jutro🙋‍♀️
    Noc bolja od prethodnih, al smo zato od pola 6 na nogama.
    .
    Danas mi je plan ispeci madjaricu i raspucance, nadam se da cu uspjeti🤞 
    .
    Vaki ja jos nisam davala nista od svjezeg voca osim banane, sve drugo kuham. Al vi ste stariji tako da mislim da slobodno mozes.

sagi
    22. Prosinac 2020. 07:05

Jutro, mi smo imali više buđenja u plaču, nakon malo nunanja nastavak spavanja. Tak da pripisujemo to zubićima.
    Budni od 6, ali je zaspao malo iza 7 nnavečer tal daj je ok.
    Jahanara sretno 🙂

Hany92
    22. Prosinac 2020. 14:48

Ja damas uvela komora ..kimbinirala sa kruskom i batatom.Bilo mu fino ali nisam dobro zblemdala pa je te komadice pljucko🤪

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.