Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    03. Prosinac 2020. 06:50

sagi

Jutro,
    ☕ popili, doručkovali.
    Spremimo se i idemo na kontrolu kod neuropedijatra, baš me zanima kaj će reć 🤞

Sretno na kontroli🤞 javi kako je proslo.

sagi
    03. Prosinac 2020. 06:50

Jahanara

Jutro!
    ☕ kuhana😀
    Noc bolja od prethodnih, nunali se jednom malo duze, 2 puta cikili i od pola 6 na nogama.
    .
    Danas za dorucak zobene,marelica,sljiva i kruska. Tvrdo kaka, valjda ce to omeksati. Mozda je stvar i u vodi. Popije oko 50-60ml. Mozda je to malo🤔
    .
    Hvala Sagi🤗

Meni je kad smo mrkvu uvodili tvrđe kakao. Ali i ja nisma pila tih dana čaj, možda je i do toga, inače više manje svaki dan popijem šalicu. Pa sam mu nudila češće vodu, oper pila čaj i miješala krušku u sve naredne kašice. Stanje se popravilo. 

03. Prosinac 2020. 08:04

Jutroo ☕☕☕☕ nakon 3 super novi sad je nadoknadila valjda sve sto se tad nije budila 😂

Jahanara
    03. Prosinac 2020. 08:04

Koji caj pijes?

sagi
    03. Prosinac 2020. 09:31

Jahanara Onaj za dojilje,prvo uzimala hippov, ali babylove je jeftiniji, a znam uzet i obični dmBio il neki drugi mješavina komorača, anisa i kima. Za neki sastojak sam čitala da dobro  djeluje na probavu.
    .
    Gotovi s pregledom. Neuroped kaže da je motorički dobro razvijen, radi sve što treba radit. 🙂 I nema tragova hipotonije više, kaže da je to jednostavno njegov razvoj bio takav. Mjerio opseg glave, kaže da je manji od očekivanog, rekla sma da on i inače dobiva manje na težini, iako pedijatar kaže da je to za njega ok. Pa je gledao težine i reko da se slaže, da Teo izgleda proporcionalno i da to s dobivanjem vidimo dalje s pedijatrom. A za nalaze krvi kaže sve je u granicama normale, ali je željezo i hemoglobin nisko , nije anemija i ne treba terapija, ali da prehranom (meso) ili dodacima u prehrani reguliramo da nebi došlo do anemije. 

Mell kolko se sjećam ti si pokušavala dići željezo, što ste koristili? 

• Minnie255
    03. Prosinac 2020. 09:43

Bravo Sagi bas super da je sve ok

Jahanara
    03. Prosinac 2020. 10:03

Bas cu ga poceti piti, imam kod kuce.
    .
    Bravo za dobar pregled. Bitno da je sve ok. A koliki mu je opseg glavice?

sagi
    03. Prosinac 2020. 10:38

Jahanara

Bas cu ga poceti piti, imam kod kuce.
    .
    Bravo za dobar pregled. Bitno da je sve ok. A koliki mu je opseg glavice?

42.5 cm.

Jahanara
    03. Prosinac 2020. 10:54

Moj T ima 42cm pa je dr rekao sve super. Tena mi je sa 6mj imala 42.5. 

03. Prosinac 2020. 10:55

Sori cure, ja isto zagovaratelj foruma pa me nema 🤦 otkad je mali bubam, bilo je sve turbo, bas je gadno to, samo plac i plac.
    .
    Ja sam si daaavno na pocetku babinja kupila po kilu sjemenki za caj od Subana, ispalo jeftiniie nego da njupam Hippov za dojilje. Uzela sam kim, anis, komorac i piskavicu, od cega se i sastoji taj Hippov :) Ostao mi sad samo anis i bas mi je ok prije spavanja popiti!
    .
    Ja upijam vase recepte za kasice, nama se sveeee poremetilo od bolesti, al bar kaka 😁 njemu nekad dam dva obroka, nekad jedan. Tesko ga je uloviti dobre volje :D.
    .
    Gledam ga sad, dakle prvi put ikad uspavala ga s dudom i tako spustila..malo progundjao i nastavio..lezimo zagrljeni. Mogao bi biti gladan nakon ovog spavanca 😈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.