Jutro!
Sagi sretnih pola godine nasem imenjaku🥳🥳💙
.
Hany super za rucak!👏
.
Vaki znaci ne da se prevariti malac😅pocet ce jesti, svi nekad pocnu al vjerujem da ti nije lako. Mali je veliki sisoljubac.
Jutro, eto nas isto kao sinoc sa pola noci dobro sto znaci buđenje u 12, pola 3, 5 i onda malo cesce al ja zadovoljna. Promjena je u tome sto se ove dvi noci isplakala pred spavanje jer je zubi muce. Ono to uspavljivanje je valjda bar 5 puta je spustam i ona se odma okrene i probudi al aj bar je ok vecina noci. Sad opet ona nada se javlja da joj se popravlja spavanje 😂
Vaki a sto oce jesti samo sam jogurt ili u njega mozes svasta podvaliti?
Hany super za meseko 👏👏
Sagi sretnih pola 🎉🎉🎉
Jutro ☕☕
Teo je spavao o 6 i 20 uz 2,3 buđenja.
Kad ovako vidim napisano izgleda dobro, al ja se osjećam ko da uopće nisam spavala 😁
Mell i Tea čini mi se muče zubi, stavlja sve u usta više nego inače, i isto zna tak uz plač zaspat.
.
Hvala cure 💙
Helou.Danas jeo proso,kruska,jabuka..bas dobro pojeo😁
Sutra idemo dalje sa mesom.Ovih dana smo tolkoo setalii..bas uzivancija .Idem sad kuhat nama rucak,bezalkoholna piva popijena😅🤭..Uzivajte sa bebicama😘😘
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sutra idemo dalje sa mesom.Ovih dana smo tolkoo setalii..bas uzivancija .Idem sad kuhat nama rucak,bezalkoholna piva popijena😅🤭..Uzivajte sa bebicama😘😘
Joj to je i meni bilo jako fino dok sam mu napravila 😁 mi uvodimo palentu, jučer s kruškom i jabukom, danas s tikvom i kruškom. I odlučila mi radit oko 150g, danas napravila 170 i opet sve smazao 🤭
Sutra idemo dalje sa mesom.Ovih dana smo tolkoo setalii..bas uzivancija .Idem sad kuhat nama rucak,bezalkoholna piva popijena😅🤭..Uzivajte sa bebicama😘😘Joj to je i meni bilo jako fino dok sam mu napravila 😁 mi uvodimo palentu, jučer s kruškom i jabukom, danas s tikvom i kruškom. I odlučila mi radit oko 150g, danas napravila 170 i opet sve smazao 🤭
Bravo bravo👍😁
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Bravo T i J👏 super bebe papaju! I moj T ih prati po tom pitanju🤭 za dorucak jabuka,kruska i zobene. A za rucak batat,b.tikva, blitva i edmu.
Mislim da mog malca zubici dosta muce... Bas nam je nocno uspavljivanje postalo koma. Jucer zaspao jedva tek iza ponoci pa se budio cca svakih sat vremena. Sad ga isto ne mozemo uspavati. Sve se bojim da cemo opet docekati ponoć 😑
.
Sto se hrane tice, uvela sam mu bananu jucer i svidjela mu se. Al ono, papa on s voljom krace vrijeme i onda jednostavno stane i nece vise, nema sanse. Popapa tako oko 20g 😅 Tak da mi i dalje samo "degustiramo"
Mislim da mog malca zubici dosta muce… Bas nam je nocno uspavljivanje postalo koma. Jucer zaspao jedva tek iza ponoci pa se budio cca svakih sat vremena. Sad ga isto ne mozemo uspavati. Sve se bojim da cemo opet docekati ponoć 😑
.
Sto se hrane tice, uvela sam mu bananu jucer i svidjela mu se. Al ono, papa on s voljom krace vrijeme i onda jednostavno stane i nece vise, nema sanse. Popapa tako oko 20g 😅 Tak da mi i dalje samo "degustiramo"
Jadničak. 🤞da noć ipak dobro prolazi.
I degustacijom se uvode namirnice 😉😁
Jutroo, moja nada se povecava 😂 evo opet ok noc, buđenje u pola 12 pa tek u pola 4 i mislim 5 i onda glavno u pola 7.
Sortiraj odgovore
Najstariji