Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    01. Prosinac 2020. 22:05

Jahanara da, sad ću mu tak odokativno oko 170,180 grama raditi. Da, jesmo, ne traži sisu poslije 💪
    Nemam ideja, al gledam od namirnica koje smo mi uveli kombinirala bi špinat, batat, mrkvu - to bi ja jela 🤣
    Hany joj ne znam, ja isto nisam fan. Mislim da je problem što nikad ne dočekam da bude zreo. Ak čekam, onda mi propadne. To ću uvoditi eventualno kad ispucam sve domaće. Dakle, ne ove godine 🤣
    Jagodice sretno 🙂
    Ja se veselim, kad uvedemo banani i zobene, napravit mu keksiće  od njih pa da vidimo kako ide finger food. 

sagi
    01. Prosinac 2020. 22:06

Daisy30

Pa rasplakaz cu seeee 😭😭 zadnje dvije noci se mucimi s uspavljivanjem (zaspe oko ponoci). I vcrs mi se uspava na cici oko 21:15 i 5ako ciki i spava pola sata. Uspijem ga maknut s cice i idem ga preselit u kindac. Spustim ga i on kihne. I sad mi je skroz budan 😭😭😭😭😫😫😫😫

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    🤞Da se brzo uspava. 

Jahanara
    01. Prosinac 2020. 22:19

Daisy sretno sa uspavljivanjem🤞
    .
    Hvala Sagi na ideji😘 To cu sutra, samo se nadam da necu zaboraviti🙈 mozak mi je kasa...

Jahanara
    02. Prosinac 2020. 05:38

Od 4 se nunamo i ne mogu ga ispustiti😫😫 a prije tog smo imali nekoliko budjenja🙄

sagi
    02. Prosinac 2020. 05:43

Jahanara uf 😏
    Mi smo na drugom hranjenju i bojim se da je to to. A meni treba još sna, da ne buljim u moj, zaspala bi momentalno ☹️

02. Prosinac 2020. 07:05

Jutro uhh evo kuham ja kavu cure, meni netreba skoro 😝
    Ja mislim da sam se u 4 tek prvi put ustajala 🎉 ali nisam 100% sigurna 😂😂😂 ugl muz je jos ostao igrati plejku za promjenu pa je on par puta uspavao.  I to oko 4 me 3 put dizala i onda do pola 7 jos. Kod nas pocele zimske radosti ❄❄❄❄ al lijepo meni to kroz prozor gledati 😂😂😂
    Jahanara ja uvijek neke cudne kombinacije pa mozda da kuhas batat, spinat i rizu ako nisi mislila danas meso, vi ste izgleda jos u skoku

sagi
    02. Prosinac 2020. 08:27

Jutro,
    Meni bome treba kava, eto otvotila i čokoladu uz kavu ☕🍫
    Kod hranjenja u 5 mi je nekako vreća za spavanje bila mokra, kad ono on upišan do vrata s obje strane, valjda mu se sve pomaknulo dok je izvodio akrobacije po krevetu 🤷‍♀️🤦‍♀️
    I naravno da više nije spavao, stavila ga na Casmatino da se igra i ja zaspala kraj njega na kauču. 
    Znači muž je kraj nas doručkovao, skuhao kavu, ja sam čula da je tu, ali pojma nemam kad je jeo 🙈
    I onda kad sma konačno ustala, skužim da se mali i pokakao.

Mell super je snijeg kod vas 🙂 ja bi da se Zg zabijeli 🙂

• Orhideja
    02. Prosinac 2020. 09:59

Jutro, noc je bila dobra za razliku od prethodne dvije.
    Ja uopce vise nemam ideja sta bi uvodila, morat cu malo voca vise 
    Di bi mogla uzeti vrecu za spavanje, al da je bas deblja? Sad imamo iz ikee i nije mi bas za zimu

skoljka
    02. Prosinac 2020. 10:46

Daaan
    Poceooo snijeeg 🌨️🌨️🌨️😃👏🏻👏🏻. 
    Ja imam vrecu iz C&A sa dugim rukavima koji se skidaju, pa pogledaj mozda je ona bolja od te iz Ikee, nemogu usporwditi jer neznam kakva je Ikeina.

A je danas posebno nervozan i cendrav, znaci nesmije me izgubiti iz vida od udaljenosti od metar. Moram sjediti uz njega dok se igra 🤦🏻‍♀️
    Jedva je doruckovao, al cipele su u ustima, popipam donju jedinicu, nabubrila baaas, pa sam mu namazala, valjda bude bolje. 

sagi
    02. Prosinac 2020. 12:17

skoljka

Daaan
    Poceooo snijeeg 🌨️🌨️🌨️😃👏🏻👏🏻.
    Ja imam vrecu iz C&A sa dugim rukavima koji se skidaju, pa pogledaj mozda je ona bolja od te iz Ikee, nemogu usporwditi jer neznam kakva je Ikeina.
    .
    A je danas posebno nervozan i cendrav, znaci nesmije me izgubiti iz vida od udaljenosti od metar. Moram sjediti uz njega dok se igra 🤦🏻‍♀️
    Jedva je doruckovao, al cipele su u ustima, popipam donju jedinicu, nabubrila baaas, pa sam mu namazala, valjda bude bolje.

I Teo je takav danas 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.