Moj T spava od 10, probudio se oko polo 11 malo ga pronunala i evo jos uvijek spava😯 ne znam sta je to sada, ocito nadoknadjuje noc.
Ne znam sta komenirati hehe.Vidim ima ispavalica i ne-spavalica.Nama noc ok.Vise ne vristi kad trazi cicati.Zubic jos nista al ga muci ..tako nas grizee.😆
Danas palenta, tikva i jabuka🙂
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information...... https://clck.ru/QgLCs
Moj T spava od 10, probudio se oko polo 11 malo ga pronunala i evo jos uvijek spava😯 ne znam sta je to sada, ocito nadoknadjuje noc.
Uživaj dok traje 😁
Ne znam sta komenirati hehe.Vidim ima ispavalica i ne-spavalica.Nama noc ok.Vise ne vristi kad trazi cicati.Zubic jos nista al ga muci ..tako nas grizee.😆
Danas palenta, tikva i jabuka🙂
To smo mi jučer 🙂
Danas prvi put ciklu uz batat, jabuku i edmu.
Moj T spava od 10, probudio se oko polo 11 malo ga pronunala i evo jos uvijek spava😯 ne znam sta je to sada, ocito nadoknadjuje noc.Uživaj dok traje 😁
Trajalo je jos 10minuta nakon sto sam napisala. Al bome me iznenadio.
.
Super su vam kombinacije kasica😀
Mi smo danas rucali tvoj prijedlog Sagi-batat,mrkvu i spinat.
Sutra bi mogli spinat,proso i piletinu.
.
Koliko puta tjedno ide meso? Zaboravila sam.
Evo i mene pred spavanje 🥱
Mala spava od pola devet, da je bar tako svaku večer. Nismo još ulovile neki ritam, nekad zaspi i oko 23h.
Ja obožavam avokado 🥑😋 Uvela sam ga i maloj jer je jako hranjiv.
Danas mi je prva kašica bila batat i tikvica, al je bio los tajming, već je oci trljala pa je malo pojela. Onda sam joj nakon budjenja dala novu, pola kruške, pola banane i četvrtina avokada, sve pojela.
Probajte ga kombinirati s bananom, bude jako fino.
Moj T spava od 10, probudio se oko polo 11 malo ga pronunala i evo jos uvijek spava😯 ne znam sta je to sada, ocito nadoknadjuje noc.Uživaj dok traje 😁Trajalo je jos 10minuta nakon sto sam napisala. Al bome me iznenadio.
.
Super su vam kombinacije kasica😀
Mi smo danas rucali tvoj prijedlog Sagi-batat,mrkvu i spinat.
Sutra bi mogli spinat,proso i piletinu.
.
Koliko puta tjedno ide meso? Zaboravila sam.
Super 🤗
U Kašicama pišu 3 meso, 2 riba, 1 jaje i 1 povrtni ručak.
Jutro!
☕ kuhana😀
Noc bolja od prethodnih, nunali se jednom malo duze, 2 puta cikili i od pola 6 na nogama.
.
Danas za dorucak zobene,marelica,sljiva i kruska. Tvrdo kaka, valjda ce to omeksati. Mozda je stvar i u vodi. Popije oko 50-60ml. Mozda je to malo🤔
.
Hvala Sagi🤗
Jutro,
☕ popili, doručkovali.
Spremimo se i idemo na kontrolu kod neuropedijatra, baš me zanima kaj će reć 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji