Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    02. Prosinac 2020. 12:42

Moj T spava od 10, probudio se oko polo 11 malo ga pronunala i evo jos uvijek spava😯 ne znam sta je to sada, ocito nadoknadjuje noc.

Hany92
    02. Prosinac 2020. 13:30

Ne znam sta komenirati hehe.Vidim ima  ispavalica i ne-spavalica.Nama noc ok.Vise ne vristi kad trazi cicati.Zubic jos nista al ga muci ..tako nas grizee.😆
    Danas palenta, tikva i jabuka🙂

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• AmelieHunt
    02. Prosinac 2020. 13:44

Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information...... https://clck.ru/QgLCs

sagi
    02. Prosinac 2020. 15:23

Jahanara

Moj T spava od 10, probudio se oko polo 11 malo ga pronunala i evo jos uvijek spava😯 ne znam sta je to sada, ocito nadoknadjuje noc.

Uživaj dok traje 😁

sagi
    02. Prosinac 2020. 15:25

Hany92

Ne znam sta komenirati hehe.Vidim ima ispavalica i ne-spavalica.Nama noc ok.Vise ne vristi kad trazi cicati.Zubic jos nista al ga muci ..tako nas grizee.😆
    Danas palenta, tikva i jabuka🙂

To smo mi jučer 🙂
    Danas prvi put ciklu uz batat, jabuku i edmu. 

Jahanara
    02. Prosinac 2020. 16:21

sagi

Jahanara

Uživaj dok traje 😁

Trajalo je jos 10minuta nakon sto sam napisala. Al bome me iznenadio.
    .
    Super su vam kombinacije kasica😀
    Mi smo danas rucali tvoj prijedlog Sagi-batat,mrkvu i spinat.
    Sutra bi mogli spinat,proso i piletinu.
    .
    Koliko puta tjedno ide meso? Zaboravila sam. 

• _Katja_
    02. Prosinac 2020. 23:40

Evo i mene pred spavanje 🥱
    Mala spava od pola devet, da je bar tako svaku večer. Nismo još ulovile neki ritam, nekad zaspi i oko 23h.
    Ja obožavam avokado 🥑😋 Uvela sam ga i maloj jer je jako hranjiv. 
    Danas mi je prva kašica bila batat i tikvica, al je bio los tajming, već je oci trljala pa je malo pojela. Onda sam joj nakon budjenja dala novu, pola kruške, pola banane i četvrtina avokada, sve pojela. 
    Probajte ga kombinirati s bananom, bude jako fino.

sagi
    03. Prosinac 2020. 02:30

Jahanara

sagi

Jahanara

Uživaj dok traje 😁
    Trajalo je jos 10minuta nakon sto sam napisala. Al bome me iznenadio.
    .
    Super su vam kombinacije kasica😀
    Mi smo danas rucali tvoj prijedlog Sagi-batat,mrkvu i spinat.
    Sutra bi mogli spinat,proso i piletinu.
    .
    Koliko puta tjedno ide meso? Zaboravila sam.

Super 🤗
    U Kašicama pišu 3 meso, 2 riba, 1 jaje i 1 povrtni ručak. 

Jahanara
    03. Prosinac 2020. 06:45

Jutro!
    ☕ kuhana😀
    Noc bolja od prethodnih, nunali se jednom malo duze, 2 puta cikili i od pola 6 na nogama. 
    .
    Danas za dorucak zobene,marelica,sljiva i kruska. Tvrdo kaka, valjda ce to omeksati. Mozda je stvar i u vodi. Popije oko 50-60ml. Mozda je to malo🤔
    .
    Hvala Sagi🤗

sagi
    03. Prosinac 2020. 06:47

Jutro, 
    ☕ popili, doručkovali. 
    Spremimo se i idemo na kontrolu kod neuropedijatra, baš me zanima kaj će reć 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.