Jahanara a to je kao preporuka. Realno i za nas ima puno preporuka o uravnoteženoj prehrani pa sam nan jučer za ručak radila burgere s krumpirićima 🤣🤭
Katja mi sutra uvodimo palentu pa ovisno kak će proći, ciklu bi s palentom kombinirala. S tikvom i jabukom/kruškom.
T ima 2 zubića od 4 mjeseca. Nećak i nećakinja prvi dobili s godinu dana. 🙂
Jutro!
☕kuhana😊
Sagi jeste vi i jutros od pola 5?
.
Nasa noc tako tako-red spavanja, red nosanja. Bas budni od pola 7.
Vec smo danima zatvoreni u kucu zbog magle i rosulje i bas mi to ide na zivce. Puno bi se bolje osjecala kad bi bar van mogli otici.
Jutro, evo kod nas pola noci dobro za promjenu pa je od 4 zezala al ok.
Moja starija je prvi zubic tek pred prvi rođ dobila i uvijek i kazu da je bolje da sto kasnije niknu. A sve je skoro do tad vec jela tako da se nemorate brinuti, znaju oni zvakati i bez zubica.
Ja eto ciklu jos uvijek ubacim u vocnu kasicu sa jabukom, dok jos tako pase nek tamani 😁
Pocela je stalno pljeskati i mahati pa pa, u biti nekad mahne a nekad rece pa pa, nekad puse salje, a plese i pjeva stalno,ma preslatki su sad.
Mmamma bravo 🎉
Jahanara ma super to njemu ide
Ja nekako mislim da opcenito žitarica ni netreba ni kad meso ide, tako da ti je lakse praviti kombinacije krumpir i meso, a riza kad je nemesni rucak.
Jutro ☕
Jahanara danas smo imali buđenje malo prije 5.i nekad nakon 6 je zaspao još na 40 min 💪
Muž je šao s njim kratko prošetati jučer, 20 min samo da mali udahne zraka.
Mmammaa bravo👍
Puno toga nisam bas zapamtila.🤭Vise sam na wappu u toku.Ali evo da i tu izvjesce kratko napisem.Danas jeli 2.dan uvodjenja piletina bijelo+tikvica +tikva..iiiiii super mu se svida😊😊😊
Ah, tatin sin.. ne moze biti drukcije kad je meso u pitanju.Sve se vise posjeda i odize na koljena pa i na sve 4 ko pesek🙃..samo neka on uvjezbava preko dana🤣👍👍
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro, evo kod nas pola noci dobro za promjenu pa je od 4 zezala al ok.
Moja starija je prvi zubic tek pred prvi rođ dobila i uvijek i kazu da je bolje da sto kasnije niknu. A sve je skoro do tad vec jela tako da se nemorate brinuti, znaju oni zvakati i bez zubica.
Ja eto ciklu jos uvijek ubacim u vocnu kasicu sa jabukom, dok jos tako pase nek tamani 😁
Pocela je stalno pljeskati i mahati pa pa, u biti nekad mahne a nekad rece pa pa, nekad puse salje, a plese i pjeva stalno,ma preslatki su sad.
Mmamma bravo 🎉
Jahanara ma super to njemu ide
Ja nekako mislim da opcenito žitarica ni netreba ni kad meso ide, tako da ti je lakse praviti kombinacije krumpir i meso, a riza kad je nemesni rucak.
Super tvoja slatkica svasta vec zna🤗🤗🤗treba uzivati u njima da😊
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Mi nikako da nađemo još nešto fino osim jogurta. Neka, već ćemo pronaći... Samo da mu se on ne ogadi koliko mu ga nudim. 🤣 Neki dan sam mu podvalila sir u jogurt. Naravno da je skužio nakon prve žlice i nema više...
Danas sam baš gledala koliko je stariji sin bio dugačak u njegovim mjesecima... Bio je 6 cm duži. 😲
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji