Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    28. Studeni 2020. 23:09

I mi smo još bez zubica. 😁 Cikla ide sa svime. 

sagi
    29. Studeni 2020. 05:16

Jahanara a to je kao preporuka. Realno i za nas ima puno preporuka o uravnoteženoj prehrani pa sam nan jučer za ručak radila burgere s krumpirićima 🤣🤭
    Katja mi sutra uvodimo palentu pa ovisno kak će proći, ciklu bi s palentom kombinirala. S tikvom i jabukom/kruškom.
    T ima 2 zubića od 4 mjeseca. Nećak i nećakinja prvi dobili s godinu dana. 🙂

Jahanara
    29. Studeni 2020. 07:19

Jutro!
    ☕kuhana😊
    Sagi jeste vi i jutros od pola 5?
    .
    Nasa noc tako tako-red spavanja, red nosanja. Bas budni od pola 7.
    Vec smo danima zatvoreni u kucu zbog magle i rosulje i bas mi to ide na zivce. Puno bi se bolje osjecala kad bi bar van mogli otici. 

29. Studeni 2020. 07:20

Jutro, evo kod nas pola noci dobro za promjenu pa je od 4 zezala al ok.
    Moja starija je prvi zubic tek pred prvi rođ dobila i uvijek i kazu da je bolje da sto kasnije niknu. A sve je skoro do tad vec jela tako da se nemorate brinuti, znaju oni zvakati i bez zubica.
    Ja eto ciklu jos uvijek ubacim u vocnu kasicu sa jabukom, dok jos tako pase nek tamani 😁
    Pocela je stalno pljeskati i mahati pa pa, u biti nekad mahne a nekad rece pa pa, nekad puse salje, a plese i pjeva stalno,ma preslatki su sad.
    Mmamma bravo 🎉
    Jahanara ma super to njemu ide
    Ja nekako mislim da opcenito žitarica ni netreba ni kad meso ide, tako da ti je lakse praviti kombinacije krumpir i meso, a riza kad je nemesni rucak.

sagi
    29. Studeni 2020. 08:18

Jutro ☕
    Jahanara danas smo imali buđenje malo prije 5.i nekad nakon 6 je zaspao još na 40 min 💪
    Muž je šao s njim kratko prošetati jučer, 20 min samo da mali udahne zraka. 

sagi
    29. Studeni 2020. 08:38

Mell jao preslatko 🥰

Hany92
    29. Studeni 2020. 13:26

Mmammaa bravo👍
    Puno toga nisam bas zapamtila.🤭Vise sam na wappu u toku.Ali evo da i tu izvjesce kratko napisem.Danas jeli 2.dan uvodjenja piletina bijelo+tikvica +tikva..iiiiii super mu se svida😊😊😊
    Ah, tatin sin.. ne moze biti drukcije kad je meso u pitanju.Sve se vise posjeda i odize na koljena pa i na sve 4 ko pesek🙃..samo neka on uvjezbava preko dana🤣👍👍

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    29. Studeni 2020. 13:27

Mellorine

Jutro, evo kod nas pola noci dobro za promjenu pa je od 4 zezala al ok.
    Moja starija je prvi zubic tek pred prvi rođ dobila i uvijek i kazu da je bolje da sto kasnije niknu. A sve je skoro do tad vec jela tako da se nemorate brinuti, znaju oni zvakati i bez zubica.
    Ja eto ciklu jos uvijek ubacim u vocnu kasicu sa jabukom, dok jos tako pase nek tamani 😁
    Pocela je stalno pljeskati i mahati pa pa, u biti nekad mahne a nekad rece pa pa, nekad puse salje, a plese i pjeva stalno,ma preslatki su sad.
    Mmamma bravo 🎉
    Jahanara ma super to njemu ide
    Ja nekako mislim da opcenito žitarica ni netreba ni kad meso ide, tako da ti je lakse praviti kombinacije krumpir i meso, a riza kad je nemesni rucak.

Super tvoja slatkica svasta vec zna🤗🤗🤗treba uzivati u njima da😊

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Vaki
    29. Studeni 2020. 20:03

Mi nikako da nađemo još nešto fino osim jogurta. Neka, već ćemo pronaći... Samo da mu se on ne ogadi koliko mu ga nudim. 🤣 Neki dan sam mu podvalila sir u jogurt. Naravno da je skužio nakon prve žlice i nema više...
    Danas sam baš gledala koliko je stariji sin bio dugačak u njegovim mjesecima... Bio je 6 cm duži. 😲

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    30. Studeni 2020. 02:48

Hany super za papanje 🙂
    Vaki vau stariji je baš dugačak bio onda 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.